חזרתי עם הכוס ביד!
פ פcיפלורה New member 31/12/05 #32 בואי נתערב ש... הוא שותה... אולי אפילו טועם קצת מהמטעמים שהכין...(אם נשאר משו) והכל... לבד ... בשקט... שלא נראה!
בואי נתערב ש... הוא שותה... אולי אפילו טועם קצת מהמטעמים שהכין...(אם נשאר משו) והכל... לבד ... בשקט... שלא נראה!
J jud1001 New member 31/12/05 #35 פסי..חחחחח..את רואה וירטואלית../images/Emo41.gif הכי שיש... חחחחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 31/12/05 #38 זאת לא יכולה להיות אני..... צבע השיער.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) תפסתי אותך...
פ פcיפלורה New member 31/12/05 #52 צודק!!!!!!! ששנינו צודקים! אחרי התמונה האחרונה... אין עליה.. גדולה!
J jud1001 New member 31/12/05 #59 יש לי בעייה פסי...אני סידרתית...../images/Emo41.gif אוהבת סידרתית... סבתא סידרתית... אוספת תמונות סידרתית... ואת הסידרתית האחרונה לאאאאאא מסגירה...חחחחח
יש לי בעייה פסי...אני סידרתית...../images/Emo41.gif אוהבת סידרתית... סבתא סידרתית... אוספת תמונות סידרתית... ואת הסידרתית האחרונה לאאאאאא מסגירה...חחחחח
J jud1001 New member 31/12/05 #54 אלמרה...אמרתי לך תזהר ...../images/Emo41.gif אני מוסמקת בקלות...חחחח ומתמסרת בכבדות...
פ פcיפלורה New member 31/12/05 #62 בטח שיש.... זה שאני כאן... זה כבר סרט!!! (חחחחחחחחחחחחחחח) אני מזהירה אתכם... הפופקורן עם חמאה... שלא תגידו איכס... לא אמרת!
בטח שיש.... זה שאני כאן... זה כבר סרט!!! (חחחחחחחחחחחחחחח) אני מזהירה אתכם... הפופקורן עם חמאה... שלא תגידו איכס... לא אמרת!
א אלמרה New member 31/12/05 #65 מי-עו-לה!!! הכי הכי אני אוהב? עם חמאה זה גם מלוח... ולפעמים אני זוכר לקנות את אלו שהם לא ממש "כשר לפסח" וגם החמאה לא...
מי-עו-לה!!! הכי הכי אני אוהב? עם חמאה זה גם מלוח... ולפעמים אני זוכר לקנות את אלו שהם לא ממש "כשר לפסח" וגם החמאה לא...
J jud1001 New member 31/12/05 #67 ../images/Emo83.gif עם חמאה ו../images/Emo48.gif...../images/Emo41.gif טיסה נעימה...
א אלמרה New member 31/12/05 #58 כן כן... B_D_יוק בכבדות שלך.... אני מעוניין... והסומק? כבר אמרנו לך מזמן - מתאים לך ביותר...
פ פcיפלורה New member 31/12/05 #64 בסוף היא תפנים.... לא תהיה לה ברירה... (חחחחחחחחחחחחח) הבטחתי בלאגן לא?
א אלמרה New member 31/12/05 #36 בחיי שאני שותה את מיצייך פCי... וחושב על ג'וד... וזה מבלבל לי את הקוגניטיביות של האוריאנטציה הפסאודודיכוטומית שלי...
בחיי שאני שותה את מיצייך פCי... וחושב על ג'וד... וזה מבלבל לי את הקוגניטיביות של האוריאנטציה הפסאודודיכוטומית שלי...