הגעתי אליך...

הגעתי אליך...

הגעתי אליך וזה היה כמו חלום, ברגע שראיתי אותך , הגוף שלי התחיל להגיב לנוכוחת שלך לידי, הריח שלך כמו תמיד ממיס אותי,
נעמדתי לידך והרגלים רועדות מרוב תשוקה אליך, הסתכלת עלי אחזת בראשי בשתי ידיך והתקרבת אלי לנשיקה רכה ומזמינה, הלשונות שלנו התחילו במחול מטורף, והתשוקה שבי רק גוברת , הכוס מתחיל להגיב לקרבה אליך, הוא נרטב לכבודך בזכותך, מחכה שתשלח אליו יד מלטפת, יד חוקרת , יד מענגת, יד אוהבת.
התרחקתי ממך קצת , רציתי לראות את התשוקה בעיינך, התיישבת על המיטה הזמנת אותי להצטרף..במקום להצטרף לקחתי שני צעדים אחורה, הפעלתי לנו מוזיקה, והתחלתי לרקוד לכבודך ותוך כדי מורידה כל פעם פריט לבוש אחר...עד שנעמדתי מולך לבושה בביריות ונעלי עקב...
והזין שלך לא נשאר אדיש לריקוד שלי , ראיתי אותו הולך ונמתח בתוך הגינס שלך...מחכה לפרוץ החוצה, התיישבתי על הברכים מולך, משחררת אותו לחופשי, אוספת אותו לפי החם שרק חיכה למצוץ אותו, לעטוף אותו עד בסיס הזין, אוחזת בידי בבצים שלך שמלאות בנוזל החם שרק מחכה לפרוץ לפי החם...אני כבר מכירה כל כך טוב את גופך ושנייה לפני שאתה גומר עליתי עליך , והתחלתי לזיין אותך בתשוקה מטורפת, עד ששנינו גמרנו בארוגזמה מטריפה , מיד אספת אותי לחיבוק מלא אהבה...
כמה כיף שהגעתי!

yaron599

New member
כמה כיף שהגעת...

עשית לכולנו את היום....

למעלה