הגעתי אליה. ט'

No longer

New member
הגעתי אליה. ט'

אחרי ארבעה חודשים של הרס עצמי מבוקר (לא באמת) חזרתי אליה. הגוף שלי הספיק לקטון ולגדול בינתיים. המחזור הספיק להיות ולהיעלם. אני מצולקת עוד קצת. החיים שלי עברו ספינים. החודשים עלו כלפי מעלה, והאוקטובר הרחוק ההוא שדיברתי עליו כל כך הרבה, הינה הוא כאן. כבר חורף, אני עטופה די טוב. העבירו אותי ברוך אל שמיכת פוך ואפילו היו לי כמה לילות שבהם לא התעוררתי לגלות את התקרה שחורה ואותי בודדה.
אני נכנסת. וההבנה של כמה זמן עבר, נוחתת עלי כשאני רואה שהשיער שלה ארך.
אין לי טיפול יותר, אז אני רוצה לבכות לה על איך ששוב לא הצלחתי לשמור על עצמי. אבל היא לא המטפלת שלי וזה אומר להתחיל לספר סיפורים שלמים מההתחלה. מי זה הגבר ההוא ומי ההוא. מה קרה בדיוק.
אני רוצה לספר לה על התחושה הזאת שיש לי, כאילו אני כמעט מצליחה לזכור אבל לא. ואני רוצה לספר לה איך אני מפחדת, משותקת מפחד. ואיך אני מרגישה שאיבדתי את המעקב אחרי ההחלטות שלי, האם הן נכונות או לא, האם השיקול דעת שלי עוד קיים. ואני רוצה לספר לה איך אני לא מסוגלת לקום מהמיטה אבל אני קמה בכל זאת כי אני מפחדת שאם אשאר בה כל האנשים שאני מדמיינת יחזרו. והמקלחת תתמלא שוב אדום. ואני ארחף מרוב רעב. אז אני קמה בבוקר ומתנדבת כאן ומתנדבת שם ומטפלת באנשים, במי שאפשר, כי אין לי את הכוחות לסבול את עצמי ולו לעוד דקה אחת.
אני רוצה לספר לה שמישהו מתייחס אלי טוב אבל גם רע. אני רוצה לספר לה את כל הדברים שלפעמים מתיישרים לי בראש רק כשאני יושבת בכורסא שלי ומחייכת ושותקת ושותקת ומחייכת. אבל היא לא הפסיכולוגית שלי והפסיכולוגית שלי לא כאן כי יש לה חיים משל עצמה ואני חייבת להפסיק להיות ילדה ולכעוס על זה, אבל אני כל כך ילדה וכל כך כואבת את זה. כי שוב לקחו לי את המקום שלי לפני שהספקתי לקבל אותו באמת. כי היו לי תוכניות להשתפר וכי קיוויתי וכי זה שוב נהרס לי. כי אני תמיד במקום של זו שהייתה צריכה להפנים שאין לה מקום בעולם.
והיא שואלת אותי שאלות ואין לי שום תשובה נכונה, והזכרון שלי בוגד בי כל הזמן. והיא שואלת כרגיל, אחת אחת. להבין את החומרה. אם פגעתי בעצמי. אם אני אובדנית. למה הפסקתי לאכול. כמה זמן זה קורה וכמה זמן זה קורה. ואני עונה. היא שואלת ואני עונה ופתאום נזכרת בעוד משהו ועונה שוב. והקול שלי יציב ושקט ואני מסתכלת לה בעיניים והיא לא יודעת כמה אני משתוקקת שהיא תדע כמה חסרת אונים אני. ואני מזיזה את השיער אל מאחורי האוזן שוב, ונושמת בקצב אחיד וממשיכה לענות על השאלות שלה. כרגיל, מקווה שהיא תדע, שתנחש, שתצליח לקרוא אותי טלפתית אפילו שאני יודעת שזה לא פייר. כי המילים לא יכולות לצאת לי מהפה.
בבקשה, בואי שוב בעוד שבועיים? אוקיי? לא להיעלם. היא אומרת לי לפני שאני יוצאת. ובפעם הראשונה אני מרגישה כאילו אכפת לה. וזה שובר אותי לרסיסים כי אני כל כך צריכה שמישהו יתייחס לכמה שאני מרגישה נטושה. וזה כבר לא מספיק, שאכפת לה. כי היא הפסיכיאטרית. והיא רק נותנת לי מרשם. אני רוצה את הפסיכולוגית שלי, ואת החדר המוגן שלה.

ואפילו שאני מניחה שאין שמץ של הגיון במה שכתבתי עכשיו, ואפילו שזה לא כתוב יפה, אני אהיה אמיצה ואלחץ שלח.

2b mind

New member
זה

כתוב יפה. ויש בזה מלא הגיון. ואת אמיצה. ואני שמחה שכתבת.
ומגיעה לך מקום מוגן. ואני שמחה שגם את רוצה אותו עבורך. (וגם אני רוצה עבורך)

ואוקטובר כבר כאן, עם כל מה שזה מביא איתו, גם לך וגם לי. אני יודעת כמה שזה לא פשוט.
שולחת חיבוקים מכאן.

No longer

New member
צרת רבים.

אין לי מושג איך מתמודדים עם האוקטובר הזה. אני מבועתת מפחד והימים עוברים וזה רק מפחיד יותר.
אני לא בטוחה שזה פחד מהסוג הזה שחייב להיות, שהוא הכרחי, ושכשאגיע אל המפלצת, היא בעצם לא תיראה לי כל כך מפחידה.

hory0

New member

יקרה כל כך,
אין לי הרבה מילים, אבל רוצה שתדעי שקראתי, שאני חושבת עליך, ושאני מרגישה כמה אומץ נדרש ממך בכדי לעשות את הצעד הזה.. וכמה הצעד הזה הוא מזערי לעומת כל הצעדים שמגיע לך שיקרו לך, שתאפשרי לעצמך, שהעולם יעניק לך.

דעי לך, שלי אכפת.. מאוד..
שולחת חיבוק חזק, חזק, ככל יכולתי!!

(ויש הרבה היגיון במה שכתבת, ובאיך שכתבת..ואת אמיצה. ואני שמחה שכתבת. )

TinaBa

New member

רוצה להגיד שקראתי, ושהמילים שלך נגעו בי.
מגיע לך המקום המוגן הזה שבו תוכלי לאט לאט לעבד את כל החוויות ומחשבות והרגשות.... כלכך מגיע לך....

הפסיכולוגית שלך חוזרת מתישהו? אם לא- יש אלטרנטיבה לטיפול אחר?
אל תוותרי עליך....

שולחת לך חיבוק ענקי

No longer

New member
חוזרת בעוד שלושה חודשים

אני יודעת שזה בטח נשמע כפוי טובה וילדותי, אבל אני לא רואה את העוד שלושה חודשים האלה. יותר מדי שינויים קורים עכשיו, ואני צריכה עזרה עכשיו, לא בעוד שלושה חודשים. (ובאותו זמן, אני לא מחליפה טיפול בדיוק בגלל שזה -רק- שלושה חודשים.)

תודה מקסימה. חיבוק בחזרה אלייך.

TinaBa

New member
שלושה חודשים זה באמת

תקופת זמן מעצבנת- מצד אחד צריך עכשיו, ומצד שני, אין מה להתחיל טיפול חדש...
מה כן אפשר לעשות עכשיו כדי שיעזור?
את מי את יכולה לגייס?
אולי יש איזה מקום או איזה קבוצה או איזה משהו שיכולים לתת מענה לתקופה הזאת....
ושוב- כלכך מגיע לך שיהיה לך מקום כזה. אל תוותרי על זה...

levshavur

New member
לנו לונגר

שלום לך
יש הגיון במה שכתבת וטוב ששלחת. אני לא5 חושבת שהשאלה אם זה יפה או לא מה שחשוב זה התוכן של מה שכתבת . אני הייתי מדפיסה את זה ומביאה לפסיכיאטרית לקרוא. הפסיכיאטרית שלי יושבת איתי כמה שצריך (אפילו אם חולף הזמן של שעה)
אני חושבת שדווקא כי אין לך טיפול אחר חשוב שמישהו מיקצועי יידע על זה...
אני חושבת שבשביל שהפסיכיאטרית תוכל לתת לך את המרשם הנכון יש טעם שהיא תדע יותר ...
לבשה.

No longer

New member
תודה לבשה

הלוואי שהייתה לה סבלנות בשבילי כמו שיש לה בשבילך.

someone343

New member
נו לונגר היקרה

ואוו באמת שהצפת אותי עם המילים שלך.. כמעט ועלו בי דמעות
מזדהה כל כך עם מה שרשמת, והאופן שבו תיארת את עצמך יושבת מול הפסיכולוגית, בדיוק כמוני, לא מצליחה לצעוק את זה

גם לי בקרוב שוב פגישה אצל הפסיכיאטר והפחד משתלט,
מקווה בשבילך שתקבלי את העזרה והתמיכה הנכונה!
מגיע לך

No longer

New member
תודה רבה..

הלוואי ששתינו נצליח יותר בפעם הבאה. [כל פעם קצת]

הלוואי שהיה כבר אחרת.

הלוואי שהייתי יכולה לקחת אותך את כל הזמן קדימה עד למקום שבו תרגישי טוב יותר.
אי אפשר.
את צריכה לעשות את הדרך הזו בעצמך, צעד צעד.
ברגליים שלך.
יש תקופות שתלכי בהם קדימה ויש תקופות שבהם ההישג הגדול הוא זה שאת עדיין עומדת, עדיין בכיוון, עדיין נושמת.
יש תקופות להתקדם ויש תקופות לשרוד.
אבל אני מאמינה בכל ליבי שאפשר להגיע למקום אחר, שאת יכולה להגיע למקום אחר.

הלוואי שהייתי יודעת שאת נעזרת בכל מה שיש בדרך. נכון שאין את כל מה שאת רוצה. כרגע אין את הפסיכולוגית, וזה נורא, זה באמת נורא.
אבל כשהיא הייתה זה גם לא הספיק, לא כי היא לא בסדר או כי את לא בסדר, אלא כי זה ככה שהצורך- בצדק- הוא גדול מכל מה שיש.
אז צריך להכיר בזה וצריך לקחת כל מה שאפשר ממה שיש.
וכרגע יש את הפסיכיאטרית, שנותנת לא רק מרשם- הנה תראי, היא נתנה לך להרגיש שאכפת לה, והקשיבה, והחדר שלה מאפשר לך לארגן את המחשבות.
אבל אפשר להעיז עוד, ולספר לה את הדברים האלו. אולי אם לא בע"פ אז בכתב.
לא כי אני חושבת שזה קל, אני חושבת שזה מאוד מאוד קשה, ושהיה נורא קשה לבוא לשם היום.
אבל חושבת גם שזה כל כך כל כך קשה להמשיך ולחיות ככה....
והכי חשוב לבוא אליה כמו שביקשה. אל תפסיקי.

No longer

New member
אני מרכזת את המאמצים שלי ללהצליח

לבוא אליה שוב, פעם אחת לפני הלימודים. (לקחת את התרופות, נגיד, זה מאמץ שלא ממש יצליח לי כרגע. אבל לפחות יש מרשם למתי שכן אצליח.)
את צודקת, אני מוכנה לקחת כל דבר כרגע, זה לא אומר שלא, זה שכתבתי הודעה שכל תוכנה הוא להתלונן על זה שאין לי. זה פשוט אומר שאין לי מקום להשמיע את התחושה הזאת בו.

אז פה תמיד יש מקום להשמיע.

[ולשמוע]

התרופות יכולות להיות עזרה מאוד משמעותית.
מה יכול לעזור שכן תקחי אותן?

No longer

New member
אני לא יודעת, הדברים הנורמאליים לא עוזרים. ט'

זה שחברה תלווה אותי וכאלה, זה פשוט לא מצליח. אני מניחה שפשוט יגיע יום שבו אצליח להיות מספיק פרודוקטיבית כדי לקחת את עצמי לרופאת משפחה ולהסביר לה בפעם השש מליון מה זה PTSD ולמה אני צריכה תרופות, לאט לאט, כמו לילד בן 4, ואחרי שאעבור את המשוכה הזאת אצליח די בקלות לשלוף את המרשם מהבית מרקחת. [ואז המשוכה הבאה היא להצליח להתמיד בלקחת אותן, ולא פשוט להתעלל בעצמי דרכן עם ייסורי גמילה למיניהם.]

למעלה