הגענו לשאלון מס 5 !

הגענו לשאלון מס 5 !

למעשה כבר היה שאלון כזה בעבר כאן, אבל די מעניין לראות את תגובתכם כעת. במיוחד אחרי שהצטרפו הרבה חדשים. אם הדמויות בהארי פוטר היו קימים במציאות, ולא היו קוסמים, במה היו עוסקים?

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifמממ

דמבלדור: מוכר בדוכן נקנקיות רון: מלקולם מ'מלקולם אין דה מידל'. רק שהוא לא מחונן
גברת נוריס: מנת היום במסעדה תילאנדית פיגווידג'ן: כדור טניס פרד וג'ורג': בעלי פינה אצל יאיר לפיד פרופ' מקגונגל: המורה שלי לערבית
ו.. אממ זהו, אין לי יותר רעיונות כרגע

mjlk

New member
אקחמ אקחמ

דמבלדור: פרפסור לפילוסופיה ומרפא סיני בזמנו הפנוי. מקגונגל: ספרנית וא מורה למתמטיקה.
הארי: נמושה ^^; רמוס: ספרן בחנות ספרים מוזנחת (רק בגלל שהיה פיק שהוא כזה
) סיריוס: חשפן במשרה מלאה!
או דוגמן
אין לי כוח יותר

אה

סנייפ - שחקן המככב בפרסומות לשמפו הארי - ליצן במסיבות יום הולדת דלות תקציב הרמיוני - פעילה בארגוני חסד, בעלת תואר דוקטור בסוציולוגיה דמבלדור - רב, בעל תואר פרופסור בפילוסופיה.

אקרי

New member
והנה השמות...

אוקי,אני מתחילה ובבקשה לא להיבהל: הרמיוני-מורה למתמתיקה, 5יחידותת במקיף לעבריינים רון-מנקה רחובות בגמלאות. הארי-שרת שמסיט תלמידים לעישון סנייפ-אולמרט הרשע,שמנסה ליצור רק רוע דמבלדור-שר החינוך והתרבות ג'יני-שחקנית מצליחה מיגוסלביה לונה- חולה בבידוד (באברבאנל כמובן) פרד/ג'ורג-מפעילים של רכבות הרים בפארקים. וולדמורט-עוזרו האישי של נסראללה סיריוס-רואה חשבון שהורשע ברצח הבוס שלו זהו סוף פיניטו

../images/Emo210.gifאני אנסה...

הרמיוני:עובדת סוציאלית/סוכנת חשאית ג'יני:מעצבת אופנה/דוגמנית לונה:מדענית מוזרה/מיסטיקנית נוויל:גנן(אתם יכולים לבחור איזה גנן,זה לא משנה)/מגיש תוכנית אירוח בערוץ חסר רייטינג... רון:השולייה של הקוסם(XD)/מדבב באמת מתכניות גיבורי העל המצוירות הארי:תפקיד גבוה כלשהו בצבא/פוליטיקאי

שומו

New member
רון- טיהור שפכים.

פרד וג'ורג'- סטנדאפיסטים. לונה- ההשראה של פאריס הילטון.

אממ!../images/Emo60.gif

האגריד היה.. ובכן.. חוטב עצים, כן. לטונקס היה סלון יופי נונקונפורמיסטי משלה, מודי היה שוטר בדימוס ומתנדב במשמר האזרחי בהווה, והארי היה מובטל ממורמר שעוד חי על הירושה של ההורים שלו, כמו עכשיו בערך

ToryMaster

New member
../images/Emo31.gif

אם אהיה נחמדה וידידותית, מה יהיה על תדמית המכשפה שלי?

בהתחשב בעובדה

שבפורום הנ"ל עוסק במכשפות וקוסמים, אז אני חושב שהתדמית שלך לא תינזק. וחוץ מזה, תוכלי להקצות לגיבורי הארי פוטר, מקצועות די אכזריים בשבילם. כמו לדוגמא: וולדמורט שומר בגן עדן, הרי זה "גהנום" בשבילו.

ZoHaRoT

New member
אוקיי... אז ככה:

רון: סנדלר הרמיוני: ספרנית הארי: עורך דין ג'יני: מלצרית פרד וג'ורג': היו מקימים חנות פעלולים מוגלגית פרסי: עובד באיזושהי חברה משעממת במיוחד (אולי לייצור סירים עבים...) אדון וויזלי: עובד במוסך גברת וויזלי: שפית אולי אח"כ אני אחשוב על עוד...

lorda

New member
חחח

וולדמורט בטח היה רוצח חחח כמו שהוא בספר. הארי היה שחקן כדורסל P: חח אממממ רון היה גנן [של הגינה] הרמיוני הייתה מדענית או משו P: חח

ארתור וויזלי,

עובד בחברת חשמל, ובעל מפעל לשטקרים. פרד וג'ורג'- מחליפים את יגאל שילון בפיספוסים. ( ומאז שיצפאן פרש מפיספוסים, לא נצפתה תוכנית טובה מזאת מאז שהתאומים הגיעו ) הארי פוטר- מעצב שער. רון- עוזר מעצב שער. ( תמיד הצל של הארי ) הרמיוני- ספרנית בשעות היום, חשפנית בשעות הלילה.

למעלה