הגענו הביתה

פגפגית

New member
הגענו הביתה../images/Emo24.gif

שלום לכולם, המחשב בבית שלי שבק חיים ולא הצלחתי להתעדכן במה שקורה ואכן ראיתי שקרה הרבה בפורום. אז.. החדשות הטובות הן שליאל הגיעה הביתה ביום שני שעבר (משקל 2.135) ואין מאושרים מאיתנו. רציתי לקבל מכם עצה בנושא השינה. ליאל ישנה מרבית היום ובלילה היא מתעוררת והקץ לשינה... ניסיתי להעיר אותה במשך היום אך ללא הועיל. האם יש לכם הצעות/הערות/הארות בנושא?

קודם כל ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

הרבה אושר ושמחה, והעיקר שתהיו בריאים. בנושא השינה אין לי הרבה מה להציע כי עופרי היה ישן מצויין גם ביום וגם בלילה. אבל האמת היא שעדיף שהיא לא תישן בבית מאשר שלא תישן בפגיה... לא? ושוב הרבה מזל טוב אמא של עופרי

בחודש הראשון

בערך יצור המלטונין שלהם (החומר שמבדיל בין לילה ליום) עוד לא פעיל, אבל הוא יהיה. וכשהו יהיה- הכל יהיה שקט יותר בלילה. בנתיים זה רק לעשות עבודה מכינה. לא לשחק איתה בלילה. להיות שקטים (יחסית). אפילו לא לדבר אליה. האורות כבויים. להחזיר כמעט מיד למיטה. וככה, שהמלטונין יתחיל לעבוד היא כבר תהיה מוכנה לשנת לילה עמוקה... בהצלחה....

בשעה טובה! ../images/Emo142.gif לגבי השינה

כפי שאורן אמר, הכל באשמת המלטונין. הפתרון הוא להוציא את ליאל להתאווררות בחוץ (מזג האויר מושלם!) כדי שתראה את השמש וזה יסדר לה את השעון הביולוגי.

קרן משם

New member
ברכותיי../images/Emo24.gif

אין רגע גדול מרגע השיחרור! לילות...הממממ סיפור מה***, ליאל תינוקת...לא נראה לי שהזמן לעשות דברים הוא כעת...לי בכולופן לא עולה רעיון שמתאים לגיל הזה. שתדעו ממנה נחת!

מזל טוב../images/Emo39.gif

לגבי השינה, גם לי אין מה להציע. תני לה זמן. זה יסתדר שתהיו בריאים ומאושרים כל הזמן

למעלה