הגעה לבית סלקום

הגעה לבית סלקום

‬ שרשור הכוונה ומודיעין 16/07

הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.

אין צורך להשתמש באייקון
- זה פשוט מיותר.

נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
הגעה לבית סלקום
איך מגיעים מטירת הכרמל לבית סלקום בנתניה...???
הבנתי שאפשר ברכבת עד בית יהושוע ואז מונית או אוטובוס ואז מונית? מה יותר טוב? ואם זה באוטובוס איפה אני אמורה לרדת ואיך אני ממשיכה..?
תודה

להגיע למרכזית חוף הכרמל

הגעה לבית סלקום
הבנתי שאפשר ברכבת עד בית יהושוע ואז מונית או אוטובוס ואז מונית? מה יותר טוב? ואם זה באוטובוס איפה אני אמורה לרדת ואיך אני ממשיכה..?
תודה
להגיע למרכזית חוף הכרמל
משם 947 של אגד למחלף נתניה, מול התחנה שאת יורדת יש תחנה של קו 15 לכיוון העיריה. יורדת בתחנה של המכללה הטכנולוגית אורט או בתחנה העיריה ומשם ברגל

olli3

New member
מנהל
יש כמה אופציות>>>

הגעה לבית סלקום
תודה
יש כמה אופציות>>>
ברכבת ניתן לנסוע ברכבת לתחנת נתניה, לצאת ביציאה המזרחית (היציאה המשנית שלה) ולקחת משם את קווים 15/27 אגד תעבורה עד למכללת אורט הרמלין, בצמוד לעיריה ובית סלקום.

ניתן לגיע עם הרכבת גם לתחנת בית יהושוע ומשם באמצעות קו 48 של אגד תעבורה לבית סלקום (בבוקר הנסיעה הרלוונטית עוברת בשעה 8:15-8:20, ברכבת בית יהושוע או באמצעות מוניות השירות. ככלל, אני לא רואה טעם לנסוע לרכבת בית יהושוע, על מנת לחזור חזרה... מה גם שבבקרים יש לא פעם פקקים מרכבת בית יהושוע ועד פולג.

באוטובוס מטירת הכרמל יש כמה אופציות. חשוב לי להדגיש שאינני יודע מה מתאים יותר... האופציה הכי נוחה לטעמי היא 221 אגד למחלף עתלית ולעבור משם ל910 אגד למחלף נתניה ומשם קו 15 (במחלף נתניה קו 910 מוריד על הכביש המהיר ויש לעלות לגשר, שם ממוקמת תחנת קו 15, ליד תחנת הדלק). כמו כן ניתן לקחת את 921 אגד לצומת פרדיס ומשם קו 826 גם הוא למחלף נתניה. אישית לא נשמע לי פרקטי לנסוע למרכזית חוף הכרמל ומשם לעלות על 910/947, אבל אולי אני טועה וזו הדרך העדיפה...

למעלה