הגנות

• פותח הנושא darma
  • פורסם בתאריך

darma

New member
הגנות

שלום לפורום רייקי, שמחתי לגלות שהפורום התעורר לחיים והתמלא חיים ואור כמובן. רציתי לשאול אייך אני בונה הגנות לעצמי אני ממש מפחדת למצוא את עצמי מרוקנת ותשושה לחלוטין. בינתיים אני עושה הרבה טיפולים לעצמי. תודה דארמה

הגנות.... :cool:

darma יקירתי!!! אני אומנם לא שייכת לקהילת אנשי הרייקי, אך יחד עם זאת אני מסוגלת לתת לך הצעה להגנה בתור עזרה ראשונה. דבר ראשון שאת קמה בבקר תודי לאלהים שקמת וחזרת אל עצמך. אחר כך תבקשי ממנו הגנה למשך היום. לאחר ששטפת פנייך וידייך ועשית את פעולות הבקר הרגילות דמיני סביב גופך מגן דוד תלת מימד והשתדלי להשאר בו במשך כל היום. כל עניננו זה להיות באותו מגן דוד. האם ראית את תכשיט המרכבה שנמכר אני מדברת על תכשיט הכסף והנחושת, זוהיא דוגמא גשמית לאותו מגן דוד שצריך להיות סביב גופך. דרך אגא השרטוט הראשון של התכשיט יצא תחת ידנו... ואנחנו עדיין משווקים אותו במחיר הזול ביותר לטעמי 81 ש``ח שזה חי = 18 בהפוך. אז כל מי שמוכר לך אותו מעבר למחיר הזה טועה אנרגטית. ולעינינו: לפני שאת יוצאת מהבית שימי ידך על המזוזה: דמיני שוב מגן דוד ואימריאת ברכת המלאכים שתגן עלייך למשך היום:``בשם השם צבאות ישראל מימיני מיכאל, משמאלי גבריאל מלפני אוריאל מאחורי רפאל ועל ראשי שכינת האל``. בתפילה ציירתי לך מגן דוד תלת מימד הלא כן? צאי לדרכך והאל ישמור עלייך לאורך כל היום. אם תרצי להגיב לנושא הרי הדואר האלקטרוני שלי: [email protected] או בדפי פורום מודעות פנימית תחת דפי תפוז. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. חג שמח וכשר ושיתגשמו כל חלומותייך אמן. מיכל

smile2life

New member
עוד הגנות מאוד יעילות

א. לפני שאת מתחילה לטפל בעצמך או אחרים את יכולה להביא לעצמך את ``הכוונה``: אני לא זוכר את הנוסח המדוייק אבל זה הולך משהו בסגנון הזה: ``אני מבקש\ת את עזרתם של כל מורי הרייקי בכל הדורות בכדי לכוון אותי ולשמור על אנרגיית הרייקי מתועלת נכון`` (הניסוח לא מדוייק אבל זה אמור להיות משהו כזה) בכל מקרה תמצאי לעצמך איזה משפט מכוון או מנטרה וכשאת עובדת תעבדי עם הריתמוס שלו. זה מאוד עוזר. ב. מדיטציה: נסי למדוט לפני שאת מתחילה סשן טיפולי (בעצמך או במטופל). ככה יהיה רוגע וטוהר בחדר, דברים שמאוד עוזרים להגנות. ג. כשאת מטפלת השתמשי בדמיון מודרך גם בכדי לתעל את הרייקי וגם בכדי להגן על עצמך דמייני כאילו הרייקי הוא בקבוק של יין יקר שאת אמונה על מזיגתו לכוס שהוא המטופל ואסור לך לשפוך ולו טיפה אחת בודדה כי אז את מושכת קי מעצמך ומעבירה הלאה. עד כאן - ויכול להיות שאני טועה בהרבה אהבה ואור מנצנץ ממרחק, סמיילי

למעלה