הגנות

בלה ענת

New member
הגנות../images/Emo189.gif

רותי שלום תסבירי בבקשה איך עושים הגנות, אין חדשה בכל מה שקשור למיסטיקה. אבקש לדעת לגבי הגלגול שלי ושל בתי. האם היינו ביחד ומתי? תודה

רותי 11

New member
בלה ענת יקרה ../images/Emo140.gif

ההגנה הבסיסית שלנו היא למלא את עצמנו באור מבפנים ומבחוץ. יש את ההגנה של המגן דוד בצורה שאני קיבלתי אותה מההדרכה שלי ואני אביא לך אותה כאן . לדמיין מגן דוד מואר אבל שהוא יהיה במצב שכיבה להיכנס לתוכו למרכז שלו כשהצלעות הפנימיות של המגן דוד מקיפות אותנו לעמוד במרכז ולהתחיל לעלות את המגן דוד כלפי מעלה לאורך כל הגוף ולראות איך שובל של אור (או מעין צינור של אור) בצורת המשושה שזה למעשה הצורה הפנימית של המגן דוד מקיף את גופנו באור מעלים את המגן דוד עד למעל הראש שלנו וכאשר המגן דוד מגיע למעלה לסובב אותו כדי לסגור את מעגל האור שלא יהיה פתח מלמעלה ולהשאיר כמובן את המגן דוד למעלה מעל הראש. את מבינה שהיה לכן יותר מגלגול אחד משותף. דרום אמריקה, לילה, מדורה, את עם שכמיה/צעיף צמר, את לובשת שמלה לבנה, עומדת ליד המדורה, מדי פעם מסתובבת סביבה, מעבירה את השכמיה מעל המדורה, את מאוד שלווה, יש אנשים שיושבים על האדמה סביב המדורה במעגל, את עושה שם מעין טקס את מנהלת את הטקס, זה טקס מיסטי משהו לא וודו או משהו כזה, אני רואה את הבת שלך היא גם שם הילדה שלך היא באה אליך ואוחזת בידך היא ילדה קטנה שם לא יותר מגיל 5, את אוחזת בידה אבל ממשיכה אם הטקס את לא מפסיקה אותו, הילדה רוצה שתרימי אותה אבל את מסרבת כי זה מפריע לך, היא נפגעת וזזה הצידה, קשה לה עם העיסוק שלך שגוזלדי זמן ממנה היא רוצה אותך לעצמה, ואת יותר מתעסקת עם אנשים, העיסוק שלך הוא במשך כל שעות היום ואפילו הלילה כאשר את עורכת את הטקסים, וזה לא משאיר לך הרבה זמן להיות עם הילדה, אני מרגישה שהיא הייתה הילדה היחידה שלך ולא היו לך שם עוד ילדים, האמת לא היה לך זמן לעוד ילדים גם לה ליחידה לא היה לך מספיק זמן, ולא רצית ל"אמלל" עוד ילדים, היא לא הייתה ילדה אומללה היא די ידעה להעסיק את עצמה, אבל רוב הזמן היא הייתה לבד, מחכה לך שתואילי לסיים את העיסוקים שלך ושתתפני אליה מדי פעם. אני חושבת שאני לא צריכה להרחיב לגבי מה שבאתן להשלים כאן.

רותי 11

New member
בלה מה שאני מבינה מזה

שפה באת להיות אמא שלך ולגדל אותה כבת שלך ולא להעדיף את העיסוקים שלך עליה.

רותי 11

New member
בלה יש עוד דברים

ואני חושבת שאת כן היית אמא שלה בגלגול הזה - ואל תשכחי שיש גם את הקארמה שלה האישית בנוסף למה שבאתן לעשות ביחד

למעלה