הגנות ובטחון

הגנות ובטחון

היי קראתי משהו באתר של שמואל זיידל, בו אני רוצה לשתף את כולכם, בעקבות דיונים על הגנות העולים מדי פעם. בעיני הדברים יפים ונכונים. שיהיה סופשבוע רגוע!

כמה נכון והגיוני זה נשמע

הכל עניין של גישה..אני אף פעם לא עושה הגנות לפני טיפול..רק משום שאף פעם לא חשתי צורך..

נכון מוחלט, אך לגבי ההשוואה ../images/Emo124.gif

של שמואל זיידל, או המטפל לרופאים ואחיות הייתי שואלת אותו, מי הרופא שנגע בגופו יותר מדקה , והתערבב איתו אנרגטית.. אומנם לא צריכים להיות היסטריים בנושאי הגנה , אך לא פעם מטופלים עייפים קמו אנרגטיים מטיפול רפלקסולוגי ואני הרגשתי את עייפותם, לאחר הטיפול , כאשר אנו מתערבבים עם הילת המטופל, לא נידבק במחלה , אך בהחלט ישנם רגישויות המחינה רגשית , מנטאלית, במקרה כזה , נכנסים למקלחת ומשחררים את האנרגיות של המטופלים. אריאלה

csh018

New member
אריאלה אני לא מסכים איתך לגבי

ההכרזה מי הרופא שנגע בגופו יותר מדקה , והתערבב איתו אנרגטית, א. יש הרבה מטפלים שלא באים במגע, ולא מתערבבים אנרגטית ואני נותן לך לבחור את העוסקים ברפואה אלטרנטיבית שבפרוש לא עושים זאת. ב. מה לגבי רופאים אפילו צוות שלם בחדר ניתוח שלא רק שנוגעים ומתערבבים אלה חותכים מנקים מחליפים ומוסיפים איברים וחלקים למטופל וזה לא שעה כמן טיפול אלטרנטיבי אלה גם 12 שעות, וכאשר הם יוצאים מהניתחו הם עיפים פיסית אין מה לעשות החיים של המטופל בידיים שלהם. שבת שלום שלומי

שלומי , אולי לא הבהרתי עצמי ../images/Emo140.gif

לא התכוונתי לרופאים שעושים ניתוחים , ועושים עבודם נאמנה , ובמקרים חריגים פחות - כי הם עייפים קורים מיקרים בלתי הפיכים , אך אלו חיי אדם , והם גם בני אדם.... התכוונתי לרופאים בקופת- חולים ואפילו בבית חולים !!!! אני מקווה שילדייך מקבלים טיפול מ ח ב ק מרופא המשפחה שלכם. אצלנו זה לא כך
לא מאחלת לאף אחד להרגיש נורא לא טוב והגיע בלילה למיון, ולחזור כאילו לא היית שם , במיוחד לא עם ילדים. הרופא עייף , מחליף אותו רופא שאמור להיות עירני, אך לא תמיד הוא בא אחרי שינה... וממש לא השוותי ביננו המטפלים לבין המנתחים ?? השוואתי בין מטפל ברפואה קונבנציונאלית לבין מטפל ברפואה משלימה. רפואה ובריאות, אריאלה באהבה

avorly

New member
קסם,

בהחלט הגיוני. אם לא נשמור על עצמינו, מי ישמור עלינו?!

למעלה