הגנה מקרינה

moko21

New member
הגנה מקרינה

שלום לכולם! הקיץ בא עלינו לטובה, ואני רוצה למצוא פתרון טוב להגנת הפנים מקרינת שמש. אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות קסדה חדשה, האם הפתרון הטוב ביותר הוא משקף נוסף כהה? יש פתרון טוב יותר? ואם כן, כל קסדה טובה או שצריך קסדות מסויומות שהמשקף שלהן מתחלף בקלות? והאם כל משקף כהה הוא גם מסנן קרינה? הרבה האם... תודה!

shirshir6

New member
השאלה היא כמה אתה רוכב

אם אתה לא שליח ולא רוכב הרבה, אין לדעתי סיבה להחליף משקף למשקף כהה. אם נוח לך תקנה משקף כהה. זה עדיף כמובן.... בכללי, אתה מזיע בקסדה לא משנה מה יהיה. אני לא חושבת שאתה יכול "להישרף" כשיש לך קסדה על הפנים.. אולי אזור האף והעיניים אבל גם בצורה מוגבלת. מקסימום שים קצת דר' פישר. או כל מסנן קרינה אחר.רק תיזהר כשאתה שם ומוריד את הקסדה כן?

moko21

New member
שליח שליח...מה לעשות ../images/Emo46.gif

וזה היה הצבע שלי בסוף יום העבודה (חוץ מהעיניים כי היו לי משקפי שמש

mic mic

New member
לא כל משקף כהה הוא מסנן קרינה

כמו שלא כל משקפיים כהות מסננות קרינה,למעשה משקפיים כהות ללא מסנן קרינה גורמות יותר נזק לעין מאשר הנזק שנגרם ללא משקפיים בגלל שהאישון מתרחב ומאפשר ליותר קרינה לחדור כעיקרון כל המישקפים בקסדות היקרות הם מסנני קרינה,בטח יש גם פחות יקרות אבל צריך לבדוק את זה

yaloner

New member
אם בא לך להשקיע קצת...

יש מדבקה רגישה לאור שמדביקים על החלק הפנימי של המשקף, כשאין הרבה אור (לילה או סתם צל) - המדבקה שקופה, כשיש הרבה אור (שמש חזקה) המדבקה מתכהה. בנוסף לכך המדבקות מסננות UV ברמות גבוהות וגם Anti Fog בדרך כלל. לא ניסיתי אף פעם, ראיתי פעם מישהו עומד עם כזאת ברמזור, הוא אמר לי שמאז שהוא שם את המדבקה הוא גם לא צריך משקפי שמש ברכיבה. נשמע נחמד... יש כמה סוגים ב-TrickTape בחלק של Helmets & Accessories

moko21

New member
נראה מעניין...מישהו ניסה?

אגב...משקף יכול לסנן UV גם אם הוא שקוף?

moko21

New member
תגידו,שווה להזמין קסדה באינטרנט?

אם נניח שמדדתי את אותו דגם ומידה בחנות...

למעלה