הגנה מחליפים

fsoen

New member
הגנה מחליפים

במהלך ה 12 השנים נתתי שירותים שונים וסייעתי כספית להורי והכל בתמורה לזכויותיהם בדירת מגוריהם. הם הבטיחו שיגשו לעורך דין ויעבירו הדירה על שמי. בשנתיים האחרונות, הם מסרבים לפנות לגורמים כמו עורכי דין, לשכת מס רכוש, טאבו ולכל מקום אחר הם מסרבים. הם מתעקשים לעגן את זכויות הבעלות שלי בדירתם בהסכם אבל מתעקשים שביזמן שיחתמו על ההסכם, אף איש לא יהיה נוכח ביזמן חתימתם על ההסכם. הם אמרו ללכת לעו"ד שינסח הסכם והם יחתמו עליו בלי שאף אחד יהיה נוכח לידם. ההתעקשות שלהם מפריעה כי אם יהיה לי ביד הסכם שהם חתמו עליו בלי נוכחות של עורך דין ורק ההסכם הזה יהיה הראיה היחידה שלי לזכויות שלי, אז מה יבטיח אותי מפני צוואה סותרת שלהם אחרי מותם חלילה? הרי הם יכולים אחרי שהם יחתמו על ההסכם, לעשות צוואה לפני מותם ולצוות את הדירה למישהו אחר ואז שופטים ישאלו אותי "למה הוריך לא שמו אותך בטאבו?", והעורך דין של הנהנה ע"פ צוואתם הסותרת יטען "היא פיברקה את ההסכם אחרי שגילתה את הצוואה". אז איזה הסכם ביננו יוכל להבטיח אותי מהתרחיש הזה? ואל תגידו לי ללכת לעו"ד, כי הייתי אצל עו"ד והוא הציע תוכן להסכם שממש לא נראה לי.

הסכם

אם ההסכם הוא בעל תחולה מיידית, אין בעיה להעביר הנכס על שמך אז לא צריכה להיות בעיה או לפחות אפשר לרשום לטובתך הערת אזהרה. אין צורך בנוכחות מישהו אחר בזמן חתימת ההסכם ואת אמיתות החתימות ניתן להוכיח באמצעות גרפולוג. וכל השאר - או בספרי הלימוד או באמצעות פניה לקבלת יעוץ אצל עו"ד.

fsoen

New member
גם על התצהיר אפשר בלי מישהו אחר?

אבל הבנתי שצריך לדווח בתצהיר של מס אגף מס שבח ורכישה ובשביל לדווח ההורים שלי חייבים לחתום על הטופס הירוק/ורוד בנוכחות מישהו אחר ביזמן חתימת תצהיר אגף מס שבח.

למעלה