הגמר הגדול

samking1

New member
הגמר הגדול

אתם זוכרים שהשופטים שברו את התקנון והעלו את כל הארבעה בנוסף לאלו שהיו במרפסת ...אני מציע לאור הרמה הגבוהה שבתחרות .לתת לשלושתם את הניצחון .זה יהיה עוול נוראי אפילו ברמה החברית שנוצרה בן שלושת המתחרים

pix37

New member
זה רק משחק - אין כאן שום עוול

לא צריך להסחף זה רק משחק טלוויזיה נחמד מאוד. מי שינצח ומי שיפסיד לא יגרור איתו שום עוול. קצת פרופורציה.

נירה63

New member
כולם נהדרים יחד עם זאת

זה משחק וכך יש להתייחס אל הערב. עמנואללא זקוטק לדחיפה ולנצחון משום שהוא באמת נמבר חזק. אולי אבי כן, בכדי שיפ]תח באמת דף חדש וטוב יותר מזה שהיה לו קודם. אבל שוב כולם נפלאים ולכולם בהצלחה רבה.

Jason2

New member
זה משחק שהשופטים משנים את החוקים

מתי שבא להם וקוראים לזה "הפתעה". זה לא משחק כשמקדמים מישהו הלאה כי פשוט בא להם.

אז ככה:

אני חושבת שעמנואל צריך לקחת, אין מה לעשות יש אנשים שכל מה שהם נוגעים נהפך לזהב ועמנואל הוא כזה ... מנגד יש את אבי שלדעתי אם הוא ייקח זה רק כי מרחמים עליו ורצים להעניק לו התחלה חדשה בגלל העבר שלו. אבל בוא נשים את הסיפורים רגע בצד, התוכנית היא תוכני תבישול ולדעתי עמנוא להנאמבר שעבר תהליך הכי משמעותי ולדעתי מגיע לו לזכות.

dj shalom1

New member
טלוויזיה

חברים :) לא לשכוח שמדובר פה בהפקת טלוויזיה שרב הנסתר על הנגלה . אני הייתי באודישנים וחתמנו על סודיות מוחלטת . כל מה שקורה שם מונע מפקודותיו של הבמאי ועוזריו. התוצאות הסופיות הן התוצאות שצריכות להיות הכי מושכות מבחינה טלוויזיונית . לא תמיד השיקולים התקצועיים הם הקובעים....בעצם כמעט אף פעם לא . מה לעשות זה מה יש . ומי שחושב אחרת פשוט משלה את עצמו. התכנית צריכה למכור חבויות וזהו . ורק אלה המצולמים הכי טוב ממשיכים קדימה עד לגמר ואחר כך ל"זכיה " הגדולה . צפייה מהנה . אגב , גם אני אשב לצפות בתוכנית ואשתעשע לי להנאתי :)

dj shalom1

New member
טלוויזיה

חברים :) לא לשכוח שמדובר פה בהפקת טלוויזיה שרב הנסתר על הנגלה . אני הייתי באודישנים וחתמנו על סודיות מוחלטת . כל מה שקורה שם מונע מפקודותיו של הבמאי ועוזריו. התוצאות הסופיות הן התוצאות שצריכות להיות הכי מושכות מבחינה טלוויזיונית . לא תמיד השיקולים המקצועיים הם הקובעים....בעצם כמעט אף פעם לא . מה לעשות זה מה יש . ומי שחושב אחרת פשוט משלה את עצמו. התכנית צריכה למכור חסויות וזהו . ורק אלה המצולמים הכי טוב ממשיכים קדימה עד לגמר ואחר כך ל"זכיה " הגדולה . צפייה מהנה . אגב , גם אני אשב לצפות בתוכנית ואשתעשע לי להנאתי :)

niro62

New member
לא מסכים

העונה היו הרבה דמויות שהם לא טלוויזיונית שהגיעו רחוק כמו שי, והזה שהודח במשימת התבלינים, שמרוב שהוא לא טלוויזיוני אני אפילו לא זוכר את השם שלו, ולעומת זאת היו דמויות מאוד טלוויזיוניות שנפלו די מוקדם כמו שלה, סימה, זוהר והייתה עוד אחת בשלב שממש לפני הנבחרת שהיה בנים ובנות לחוד שהיא אשכרה סמדי בומבה 2, מאוד טלוויזיונית ולא קיבלו אותה.

niro62

New member
תיקון קטן

אבל ברור לי שיש את השיקול הזה, ושאחרי הכול האינטסרסטים הם להביא את הדמויות המעניינות לסוף אני פשוט חושב שזה מונע הרבה פחות ממה שנראלך.

למעלה