חחח גם סינרגיה הוקלטו מראש... הופס והכל נעלם בשניה..
Y yoavdv New member 29/5/07 #80 משחק מכור אייל גולן אירגן את כל השכונה לטובת אישתו ולא בגלל שהיא רוקדת יפה.
מ מיריבי New member 30/5/07 #107 ../images/Emo127.gifאז מה! זכותו של אייל גולן ולארגן לאילנית! וזה יפה מצידו. אם בעלה לא ירתם בשבילה אז מי כן????? רק זה לא אומר שאנחנו חייבים להצביע לאילנית אם אנחנו לא אוהבים את הריקוד שלה.
../images/Emo127.gifאז מה! זכותו של אייל גולן ולארגן לאילנית! וזה יפה מצידו. אם בעלה לא ירתם בשבילה אז מי כן????? רק זה לא אומר שאנחנו חייבים להצביע לאילנית אם אנחנו לא אוהבים את הריקוד שלה.
מ מאור כהן1 New member 29/5/07 #81 הגמר הכי הזוי בארץXDDDDDDDDDDD הרגע חזרו מפרסומות וכבר יצאו שוב!! נראה לי מישהו יושב וסופר עם מחשבון את הקולות..כמה זמן...
הגמר הכי הזוי בארץXDDDDDDDDDDD הרגע חזרו מפרסומות וכבר יצאו שוב!! נראה לי מישהו יושב וסופר עם מחשבון את הקולות..כמה זמן...
T tamariku New member 29/5/07 #85 אפקט יוליה היתה תקלה והם זכו לדעתי אילנית ודניס הוכיחו במשך כל העונה שהם טובים יותר וגם היום
פ פסיכית מטורפפת New member 29/5/07 #92 מישהו קלט את הנשיקה של אילנית? או שרק אני הסטרית ומחכה לבלאגן רציני????? הוא נשק לה על השפתיים!!!
D danush danush no1 New member 29/5/07 #87 התאכזבתי מאוד../images/Emo31.gif נעמה רקדה מעולה אבל זה לא תחרות איך היא רוקדת זה תחרות איך הפרטנר שלה לריקודים רקד גרוע בקושי זז! אילנית רקדה הרבה יותר טוב ועובדה הם היו במקום הראשון אצל השופטים ! כניראה שהפאקצות הצביעו לרודריגו וחבל ...
התאכזבתי מאוד../images/Emo31.gif נעמה רקדה מעולה אבל זה לא תחרות איך היא רוקדת זה תחרות איך הפרטנר שלה לריקודים רקד גרוע בקושי זז! אילנית רקדה הרבה יותר טוב ועובדה הם היו במקום הראשון אצל השופטים ! כניראה שהפאקצות הצביעו לרודריגו וחבל ...