הגמר (הארור)..

הגמר (הארור).. ../images/Emo60.gif

עוד טופיקון שכזה.. בנוגע לגמר.. אחרי ההלם שהראל הגיע למקום השני.. שמעתי הרבה אנשים שאמרו שזה בגלל השיר. אני אישית ממש אוהבת את הנני כאן.. לדעתי השיר והביצוע היו מאוד טובים. אני לא חושבת שה"הפסד" קרה בגלל "שיר גרוע" או משהו כזה. אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים
אני אישית עד עכשיו אהבתי את כל הביצועים שלו ואת כל הבחירות שלו (אין עוד סיכוי לא נחשב מבחינתי
). הייתם מעדיפים אולי שהוא היה שר שיר קיצבי בגמר? לדעתי אין כמו השירים האיטיים והמרגשים שהראל שר
כמה רגש יש לבחור הזה... טוף.. אז דברו

בעייני;../images/Emo152.gif

אני חושבת שהביצוע ל"הנני כאן"(כל הביצועים למעשה;) של הראל היה מדהים... אני אישית לא שמעתי לא זיוף, והשיר לדעתי הוא היה בחירה טובה.תאכל'ס אני לא הכרתי כ"כ תשיר עד הגמר
(אנערף,בטח עוד לא נולדתי) והנה,הוא לימד אותי משהו חדש
וחוצמזה,לפי דעתי הוא היה ממש צריך לזכותת!! הביצוע היה מושלם, ובקשר להצעה לשיר אחר שהוא ישיר בגמר..אין לי מושג,כי עוד לא שמעתי הצעות אחרות
שישיר אותם ואז נחליט

אוקיי...

אני לא אוהבת שירים קצביים ומהירים. אני נהנת מהם והכל, אבל אני לא אוהבת, לא מתחברת. אולי בגלל זה היה כזה התחברתי כל כך להראל ולשירה שלו, ופחות למויאל ולעדי (למרות שהשיר שלה בגמר היה מדהים, מדהים). לדעתי הוא הפסיד בלי שום רמאויות, הוא הפסיד כי זה מה שהיה צריך לקרות, ואני לא מדברת על אלוהים
אני מדברת ברצינות. מויאל היה צריך את הבמה הזאת, את הדחיפה הזאת, הראלי לא, להפך, המקום השני רק עשה לו טוב, וכל אחד קיבל את מה שהוא היה צריך. עדי לא משקיעה בשירה, אלא יותר בתיאטרון אז היא קיבלה מקום שלישי, וזהו.

ayaliar

Well-known member
לדעתי אין קשר לשיר

ההצבעות נפתחו ב-8 בבוקר, הרבה לפני שאנשים שמעו את השיר המקום השני הוא בגלל כמה סיבות: 1. משבשי ישראל 2. אנשים שלא סובלים את השלמות שבביצוע ובהתנהלות של הראל, את המקצועיות שלו, החיוכים שלו והכשרון הבלתי נתפס שלו. כלומר, אנשים שהצביעו למויאל כדי שהראל סקעת לא יקח 3. מעריצים של מויאל שהצביעו לא מעט 4. אנשים שלא צפו בכוכב נולד אלא רק בגמר והתחברו יותר למויאל ששר שיר מוכר יותר, שיש לו מבט וסגנון שירה עממיים יותר ושלא נראה כמו אחד שיצא הרגע מאגדה אלא יותר כמו אחד שהשתחרר מהצבא לא מזמן. זו דעתי האישית בלבד והיא אינה מחייבת ואינה מייצגת אף אחד מלבדי

t0mi

New member
איפה ענבלוש??

הייתה לנו שיחה ארוכה על הרמאויות בגמר, היא תוכל לספר לכם מה אנחנו חושבות... (לאב סקעת המושלם123)

תומייייייי שלי.. מתה עלייך!!! באמת

הייתה לנו שיחה ובהחלט יש לי הרבה דברים להגיד בנושא... אבל איה שיקפה מאוד יפה ובקצרה מאוד את מה שאני חושבת .. אז אני פשוט אסכים איתה.. ולא יוסיף חוצמזה שאני בטוחה שמשהו שם לא היה נכון ואמיתי.. סקעת היה צריך לזכות וכל עם ישראל רצו את זה ... אני לא מדברת על אנשים כמו משבשי ישראל וראש העיר ה-מאוד הוגן של מויאל.. אני חושבת שהבחירה לא הייתה הוגנת.. ועכשיו הדברים מדברים בעד עצמם..

ממש לא נראה לי שזה בגלל השיר../images/Emo4.gif

הביצוע היה מדהים
אנשים היו צריכים להתייחס לביצוע ולא לשיר.. אבל כולנו נוכחנו לדעת שמקום שני עשה להראל רק טוב

ר ו י ת 14

New member
לפי דעתי זה גם לא היה בגלל השיר |תו

השיר היה יפה וכמובן הביצוע וגם מי ששר אותו

Danielushhhh

New member
אין סיכוי שבעולם

השיר ישב עליו בול הוא הביא משהו מקורי שלא הרבה אנשים היו עושים את זה ובתכלס הוא הביא ביצוע הרבה ותר חזק של הנני כאן מישהו שהיה בניצנים בגמר שאהב מאד את הראל מויאל ואפילו הצביע עבורו אמר שהראל סקעת עשה ביצוע הרבה יותר חזק

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifלדעתי...

השיר הנני כאן ממש התאים בשביל הגמר
הראל בחר שיר מהמם, והוא גם שינה אותו בצורה יפה.

בלנקה המקורית

Well-known member
הביצוע להנני כאן היה מושלם

ואם לרגע נשים בצד את נושא הרמאויות והזיופים וכל שאר הדברים הלא נעימים שהיו בכוכב נולד (כמו התארגנות של מעריצי לילו להצביע למויאל כי עדי עלתה במקומה לגמר), עדיין אנחנו נשארים עם כמות אדירה של אנשים שראו רק את הגמר, לא ראו את כל התוכנית מהאודישנים ועד לגמר, ושאולי טעמם המוזיקלי הוא פשוט יותר, עממי יותר, אנשים שלא נכנסים לדקויות של מנעדים וטונים קוליים, אנשים שלא אוהבים מקצוענים והולכים יותר על מה שמדבר על ליבם. כמות האנשים שמעריצים ואוהבים מוזיקה מזרחית היא עצומה. אי אפשר לפסול אותם. טעמם הוא לא טעמי שלי, אבל מה לעשות? זה מה יש. אם נוסיף לכל אלה גם את משבשי ישראל, נגיע לתוצאות שהגענו אליהם. בינתיים מי שמצליח יותר הוא הראל סקעת, כי לעם ישראל יש נטיה לאהוב את מי שהוא בעצמו קיפח. מעין הכאה על חטא. מתאים לנו.

אהבתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

מסכימה גם איתך, ובעצם עם כל השירשור הזה.. הביצוע והשיר מדהימים בעיניי! אני לא אוהבת מוזיקה מזרחית.. אבל באמת לא חסרים כאלה שכן..

לא נראה לי שזה בגלל השיר...

לדעתי, הסיבות הם כמו שאיה אמרה. ואין לי דרך טובה יותר להציג כמה הראל מוכשר, אז: אבא שלי ראה את הראל מבצע את ברית עולם (אבא שלי = אחד שלא מתעניין בריאליטי בכלל, לכל דבר כמעט יש לו טענות), וגם את שאר המתמודדים שהיו באותו ערב עם השירים שהם שרו... והוא ישר אמר (אנחנו ראינו אותו דבר, רק שאניבחדר שלי והוא בסלון), אז הוא צעק לי: "אדוה, זה מנצח בגמר על בטוח!". ושלא תחשבו שאבא שלי לא יודע כלום (למרות הטעם הטוב שלו...) יש לו שמיעה מוזיקלית ,(וזה בדוק). אז קיצר, אם בנאדם כמו אבא שלי אמר שהוא ינצח בגמר (וגם, הביצוע של הנני כאן היה הרבה יותרמרגש לדעתי מנר על החלון"), אז הוא היה אמור לנצח אם לא היו כל הרמאויות האלה...

למעלה