הגמד והענק!

הגמד והענק!

יש מישהו שלא מכיר את המשחק?
בכולופן, כל מי שרוצה להשתתף, שיעשה בכותרת
ובתוכן את השם שלו. אני מדגישה- אם יש מישהו שחושב שהוא יצא באמצע, אין לו כוח לטרוח להכין מתנות למישהו, מה שלא יהיה- שלא יטרח להירשם. אפשר להירשם עד יום ראשון בערב. אל תגלו לאף אחד מי הענק שלכם!!! אורך המשחק שבוע, הוא יתחיל ביום שני/שלישי ויגמר שבוע אחרי. אם ילך טוב אולי אני אאריך בכמה ימים
איך תתנו לענק שלכם את המתנות שלו?
אתם פותחים ניק- 'הגמד/ה של _______' (אתם לא שמים קו, אלא את השם של מי שאתם הגמדים שלו...) ואז בניק הזה אתם יכולים לדבר איתו במסרים, וגם יפתח כאן שרשור בשביל זה (ליוש מסכימה. נכון ליוש?
)
איך תדעו מה לתת לו?
תשאלו אותו...
איזה מתנות נותנים/מבקשים?
תמונות, מידע, דברים כאלה... ליוש, בא לך לנעוץ את זה לאיזה יום יומיים?

רוצה בטח שרוצה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אה ונעמה>> סוסוף נוכל לעשות את זה [לא נשמע טוב.. אוי, אני והראש החולני שלי
] בפורום ולא בקומונה

pink hit

New member
../images/Emo127.gif אמממממ...

לא כל כך הבנתי את הקטע אם הניק.. תוכלי לפרט?

כן...

אחרי שאמרתי לך מי הענק שלך, את מתנתקת, פותחת ניק חדש, ונניח לענק שלך יקראו הראל
את פותחת ניק בשם- הגמד/ה של הראל וזהו...

1dana1

New member
אני רוצה ../images/Emo127.gif !!!!!!!! אבל ..

תשימי לי מישי מוכרת.. שאנחנו מכירים אותה בפורום שאני ידע מה לתת לה ...

1dana1

New member
יווו אדוההההה ככמה זמן לא דיברנוווו

ממצב מואה שלייי ????????? לאיפה נעלמת??? אע?? אפשר לדעת??? חח.. סתאםםם... מה.. מה קורה אייתך?? מה חדש ?? |מופצה|

אני אגיד לך לאן נעלמתי...

דבר ראשון מואתי... עבודת שורשים שיש לי להגיש עוד 9 ימים... דבר שני מואתי... התגעגעתי נוראאא! |מופצה|
... הכל בסדר, יש קצת חדש, אני וידיד שלי ציירנו קומיקס ממש מצחיק עם דמויות מהבצפר שלנו, חחח, יש עוד מלא אבל היד שלי כואבת כי היא תפוסה כבר חודש
... ואצלך?

1dana1

New member
אצלי הכל בסדר...

וגם אנחנו צריכים לעשות עבודת שורשים אבל אנלא מוצאת ת'מקור של שם המשפחה כהן .. איסה חרא.. אין בשום מקום !!

אצלנו יש סיפור שלם...

ויש לאבא שלי דוד שיש על שמו גן בחיפה!!! איזה מדליק זה.... למרות שידעתי את זה לפני זה... אני אנסה לסרוק ולשים את התמונה של הקומיקס במחשב... לא מבטיחה שזה יעבוד... קוראים לקומיקס "גבה אדומה", זה מספר על ילד שיש לו גבות בצורה של עטלף ואוזני קוף, ועל המורה שלנו למדעים שהיא הסבתא של גבה אדומה, חחח, ואת זאביק האח של גבה אדומה... לקחנו את הבסיס של כיפה אדומה ושינינו... חחח

1dana1

New member
טחחחחחחחח משועממים ...

תעלי ותסרי לי פליזז אני רוצה לראות את זה חחחח אוזני קוף חחחחחח טוב שלאאאאא חח

למעלה