הגמד והענק

6מיקמיק

New member
הגמד והענק

תשרשרו פה את המתנות שלכם וכל מה שקשור לגמד והענק.

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifתעשי את הסימנים.....

הגמד והענק

נ"ש- כנסו רגע:

תגידו מישהו פה רואה "האהבות שלנו" או "ירח פראי"
סתם בא לי לדעת...

וואלה../images/Emo35.gif איזה יפה של מירנדה,נכון../images/Emo35.gif

דלפינה של רינקון, אם את לא זוכרת..

בפדרה קורחה היא הרבה יותר יפה

אגב לה קוראים מלינה ולחבר שלה קוראים פביו הם משחקים את ננה ולאוטרו בפדרה..

סיווני נראה לי זה לא המקום לדבר על

זה.. בעע הפורום במילא מוצף.. אפשר אולי לכתוב אצלנו בפורום.. חהחהחה למלות דפים.. קטנטנות ופינת אור רולז
367 כולם להיכנס!

אופקההההההה../images/Emo13.gif

סורי שלא עשיתי כלום בימים הקרובים
פשוט לא היה לי זמן
והחלפתי ניק, כי אותו אני יותר אוהבת
ההורסקופ שלך לימים הקרובים יום רביעי [היום]: למרות שבגדול יש לכם הרבה מה לתת עכשיו, כדאי עדיין לשמור על פרופיל נמוך. גם היום שוהה הירח במזל סרטן, ולמרות שכוכב מרקורי נכנס עכשיו לצמידות מדויקת עם השמש שליטת המזל שלכם, חשוב שלא להפגין פוזות כוחניות, לא להיכנס לעימותים, ולא לשחק אותה סטייליסטים יותר מדי. זהו זמן להירגע ולנוח, ובעיקר-למלא מצברים. יום חמישי: בשעות הבוקר והצהרים אתם לא במיטבכם. הירח שוהה במזל סרטן, ומדגיש את כל מה שקשור למנוחה, רגיעה, ודברים שקורים מאחורי הקלעים, ולא לפניהם. זהו זמן שבו כדאי לנוח יותר, ולא לפעול. אולם בשעות הערב עובר הירח למזל אריה, והקסם חוזר. זהו זמן שבו כדאי לתת לנוכחות שלכם משקל גדול יותר, לצאת לפגישות חשובות, ולחזור לאקשן. ימים שישי-שבת: זה עשוי להיות סוף השבוע הטוב שלכם. הירח שוהה כעת במזל אריה, וזה הזמן לפצות את עצמכם על כל הדברים שלא עשיתם בזמן האחרון. כעת כדאי לצאת לפגישות חשובות במיוחד, לדייטים נפלאים, ולכל מה שגורם לכם להרגיש שמחה. בהמשך חשוב לנהל שיחות משמעותיות שקצת דחיתם בזמן האחרון, לתת לחיים להראות חיוביים יותר, ולהתחיל שבוע חדש ברגל ימין. תחזית שבועית: כל מה שקשור עכשיו לתחום הכספי ולתחום הרכוש, עובר שנוי. מעברה של ונוס למזל בתולה, מאפשרת לכם לעשות עבודת עומק על הנושא הכספי. אולם היא גם מאפשרת להשקיע קצת יותר בביטחון רגשי ביחסים, לתת משמעות גדולה יותר ליחסים קרובים בכלל, ולחשוב לשם שנוי גם לטווח ארוך יותר. מצב הכוכבים: האירוע המשמעותי השבוע בשמים - זווית פעולה לא קלה בין כוכב אורנוס לונוס. ונוס מייצב את העולם הרגשי שלנו, ואת היכולת שלנו לקבל, ולתת. אורנוס קשור לשנויים, לניתוקים, להברקות, אך גם לקצרים בתקשורת. זווית פעולה בין השניים הללו עלולה להיות לא קלה בלשון המעטה. היא עלולה להביא איתה חוסר תקשורת רגשית, ואולי גם רצון להרבה מאוד מרחב וחופש אישי, לעיתים גם על חשבון קרבה בקשר קיים. זה עלול להיות זמן עצבני ומתוח, ובו כדאי להיזהר מאוד מקצרים בתקשורת במישור האישי, ובמישור הזוגי. אתם עלולים להרגיש פתאום צורך חזק לעזוב הכל ולנסוע, ואפילו לקחת פסק זמן מקשר קרוב שהתקרב מדי, כדי להחליט עם עצמכם מה אתם בעצם רוצים. חשוב עכשיו לא לנסות להחזיק מישהו שמרגיש פתאום צורך ללכת או לנסוע, אלא לתת לו ללכת. מכיוון שהמדובר בזוית קצרה בת שלושה ימים בערך פלוס מינוס, האפקט שלה אינו גדול מדי, לשמחתנו. מי יושפע מהזווית הזו? בעיקר מזלות שור, מאזניים ודלי. תחזית חודשית לחודש אוקטובר: ונוס עוזבת את המזל שלכם ב 5 לחודש,ועוברת למזל בתולה. זהו זמן שבו היא יכולה לעזור לכם להשקיע הרבה יותר בתחום הכספי, להתמודד בהצלחה עם דאגות הקשורות לחומר, ואפילו לפתור בעיות שליוו אתכם זמן רב. מקבץ הכוכבים במזל מאזניים, ממשיך להדגיש את הצורך שלכם בדיבור, ולא רק במעשה. זהו
וחג שמח

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifיאאא איזה חמודה../images/Emo70.gifתודההההה

הלוואי וחלק יקרה
תודה

אופק זוכרת שאני הייתי הגמדה שלך??

איי זה היה כיף וגם היה לי כיף מהגמדה שלי שאני לא הגיד את שמה כי אז תבינו כל מיני דברים עזבו..

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifאיך אפשר לשכוח?!

חחח שבטעות רשמת בניק שלך
אבל היית גמדה 10

זיוושששש../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

ממצב??
אית פלורייי
היה פרק מהמםם
טוב אז היום הכנתי לך עוד משו קטן
מקווה שתאהבי
ממני הגמדונת שלך

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifאיזה מהמםםם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איזה יאפההההה
את הגמדה הכי מושלמת שיש!!!! לאב יו 2

למעלה