"הגמד והענק"

Fall Out Liel

New member
"הגמד והענק"../images/Emo192.gif

למי בא לשחק משחק? *לילילילילילילי*. מי שלא מכיר אלו הם החוקים: 1. יש גמדים. 2. יש ענקים. 3. אני בוחרת במסר מי הם הגמדים [שלושה] ומי הם הענקים [שלושה]. הגמדים שייבחרו יצטרכו לפתוח משתמש חדש [תהליך פשוט של שתי דקות] ובכינוי לכתוב: "הגמד של ____", אסור לענקים ולשאר הפורום לדעת מי אתם! הגמדים מכינים לענקים כל מיני מתנות וירטואליות כאלה, שיר,תמונה,ציור,משהו חמוד. כעבור שבוע הגמדים מתגלים וכולם צוחקים ונהנים
. והענקים לא צריכים לפתוח משתמש חדש, הם נשארים גלויים וחשופים לכל אחד ואחת. אז..מסובך מדי,מטומטם, לא אהבתם,כן אהבתם, חוות דעתכם.

לייינוש

New member
אני בעד רק ש.. כולם גמדים וגם ענקים

זה פעול לשני הצדדים מישהו נותן ומקבל.. אבל נשמע טוב!!!! ולורין את ממש פעילה בפורום!!! יש לך המון רעיונות!!!

Fall Out Liel

New member
חח תודה, אבל זה רק בלילה../images/Emo1.gif../images/Emo192.gif

כי כמו שאמרתי, בלילה השפיות שלי נעלמת ואני הופכת לזומבית משוגעת
ולגבי ה"גמד ענק"- זה אמור להיות ככה, אבל אל תדאגי, אם היית גמד במשחק את יכולה להיות ענק במשחק הבא, זה לא חד פעמי, את תוכלי להיות גם ענק וגם גמד ככה שזה יוצא שכולם נותנים ומקבלים.

../images/Emo207.gif אתם לא תאמינו מה מצאתי .!!!!!!!../images/Emo108.gif

תצוגת אופנה של הליין של פיט !!!
רדו למטה שם מופיעה סירטון תלחצו PLAY [הוא יוצא בסוף עם כמה דוגמניות פקאצות ] דרך אגב גם אני אימצתי לי אחד ------------->
וסליחה שפתחיתי עוד שרשור
פשוט הייתי חייבת

מרוב היתרגשות שכחתי להוסיף קישור חחח../images/Emo6.gif

אז זה הקישור http://www.gothamist.com/2006/09/11/gothamist_crashes_pete_wentz_fashon_show.php

למעלה