הגמדים והענקים..!!

הגמדים והענקים..!!

חשבתי לעשות את המשחק הזה בפורום עשינו את זה בכיתה שלי וזה היה די כיף! אז למי שלא מכיר את המשחק: יש ילד שהוא הענק ויש ילד שהוא הגמד הענק מביא לגמד מתנות כל יום (תמונות,יצירות,אתרים וכ'ו) ויכול להיות שהגמד יגלה מי הענק שלו וכל ילד שהוא גמד הוא גם ענק של מישהו אחר... כל מי שמעניין להשתתף שיכתוב אני נותנת יומיים ועם יצטרכו אז 3 לכל הנרשמים להירשם ואז כל אחד יקבל מסר שיהיה כתוב בו את מי הוא מגמד! מקווה שנצליח... לינוי סקעת!

לאו14

New member
רעיון יפה..../images/Emo141.gif

אהבתי..אני מכירה ת'משחק..!! אבל לא הבנתי איך זה יעבוד בפורום..כי אנ'לא יכולה לשלוח ל"גמד" שלי מסר בלי שהוא ידע מי אני..לא?!

אחלה רעיון! ../images/Emo60.gif

אני בעד! זה גם ממש מגבש את הפורום

הודעה חשובה!!!

דבר ראשון יש לכם רק עוד יום להירשם למשחק... דבר שני שמודיעים לכם את מי אתם מגמדים אתם משנים כינוי ל"הגמד/ה של ___" ועל הפס את שמו של הגמד שלכם! לינוי.

כמה דברים: ../images/Emo60.gif

דבר ראשון, אני ממש בעד הרעיון, אבל אני לצערי לא יוכל להשתתף.. כי אני לא אספיק להשקיע כמו שמגיע לענק שיצא לי! ובקשר להערה בנוגע לשינוי הכינוי - כדאי שתקפידו על זה טוב טוב!! כי אני רק בערבים יהיה כאן בשביל למחוק את הטעויות, וחבל שתגלו בטעות לענקים שלכם מי אתם. עכשיו מנסיון קודם של המשחק, (שיחקנו את זה בפורום דו"ק כמה פעמים וגם כאן שחקנו פעם אחת..) כדאי לפרסם שאלון עם שאלות כגון מאכל אהוב, סרט דיסני אהוב, שחקנית אהובה וכו'.. ואז כל המשתתפים (וגם מי שלא אפילו) ימלאו את זה ואז לגמדים יהיה קל יותר להכין לענקים שלהם משהו שהם יאהבו. מה דעתכם? ולדעתי כדאי לסגור את הרשימה עוד יום יומיים.. כדי שכולם יספיקו לראות, לא?

לאו14

New member
סוריי על העילגות אבל..../images/Emo141.gif

אני בכל זאת לא מבינה..!!

הרשימה תיסגר עוד יומיים-יום רביעי

כדאי להירשם! לי חבל שלא תשתתפי
לא נורא אז בפעם הבאה... כל מי שמשתתף עכשיו אני פותחת שירשור שאלון על הגמדים כל מי שמשתתף חובה עליו למלות את השאלון כך הענק ידע מה הוא אוהב! בהצלחה.. לינוי.

i love skat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif רעיון חמוווד..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

למעלה