הגם זו בגידה?

יעיש התימני

Well-known member
היה להם קשר עסקי לגמרי, פעם בשבוע במלון שמשכיר חדרים לפי שעות הם נפגשים.
הוא מספק שירותי מין והוא משלם, מדי פעם אם הם מיוחדים בונוס לא קטן.
ואז יום אחד הוא לא בא
ואז עוד פעם הוא לא בא
אז הוא התקשר לברר, מה קרה?
והוא ענה לו: יש לי אחד טוב יותר.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ואז יום אחד הוא לא בא
ואז עוד פעם הוא לא בא
עסקי נטו,בחר בטוב יותר וזו לא בגידה כי בסופו של דבר-אם האינטרס משרת אותי אז מצויין,ואם לא-לא צריך,אני משלמת ורוצה לקבל את הכי טוב.

אישון34

Well-known member
ואז יום אחד הוא לא בא
ואז עוד פעם הוא לא בא
בנשמה תמיד זאת בגידה.

גם בעסקים יש בגידות.

בגידות לא חייבות להיות במערכת זוגית מלאה ועגולה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם הייתה גברת אחת שהייתה פוגשת בי בימי שני. מין בלבד. הייתה אישה נחמדה מאוד. אט אט, למרות הקשר ה"נכה" חשתי אליה קשר רגשי עמוק. אני הייתי במערכות במקביל, מניח שגם היא - אבל היה קשר עמוק. (בעיני עצמי).

היא חיפשה בן זוג, ידעתי שיש משהו ברקע, היא הייתה בת 34, אני הייתי בן 26 בלימודים.

יום אחד הודיעה לי שהיא עומדת לעבור לגור עם בן זוג, בראשונה לחייה.

שמחתי בשבילה, אבל הייתי עצוב מאוד, סוג של תחושת בגידה.

אישוניאיש.
אהבה זה דבר מוזר.

doriangray011

Well-known member
בנשמה תמיד זאת בגידה.

גם בעסקים יש בגידות.

בגידות לא חייבות להיות במערכת זוגית מלאה ועגולה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם הייתה גברת אחת שהייתה פוגשת בי בימי שני. מין בלבד. הייתה אישה נחמדה מאוד. אט אט, למרות הקשר ה"נכה" חשתי אליה קשר רגשי עמוק. אני הייתי במערכות במקביל, מניח שגם היא - אבל היה קשר עמוק. (בעיני עצמי).

היא חיפשה בן זוג, ידעתי שיש משהו ברקע, היא הייתה בת 34, אני הייתי בן 26 בלימודים.

יום אחד הודיעה לי שהיא עומדת לעבור לגור עם בן זוג, בראשונה לחייה.

שמחתי בשבילה, אבל הייתי עצוב מאוד, סוג של תחושת בגידה.

אישוניאיש.
אהבה זה דבר מוזר.
דומה ומעט שונה וקרוב יותר לנושא האב של הפורום.
יש לנו קשר בן שש שנים ויותר. היא נשואה בנישואין אומללים עם תחושת מחויבות חזקה ונשארת. בעבר הקשר היה הדוק יותר וניפגשנו לפחות פעם בשבוע עם הרבה הצהרות אהבה וסיפוק מצדה.
עדיין ניפגשים אבל פחות שלשנינו מתאים.
לפני כמה שנים בתקופה הלוהטת נתקלתי בה באתר הכרויות כלשהו זיהיתי מיד. היא לא מתוחכמת. ניהלנו חיזור אינטנסיבי בהודעות. שנינו בעילום שם כמובן והיא זרמה עד למצב בו קבענו פגישה. אמנם בבית קפה אבל עם אופציה להמשיך הלאה …..
לא הופעתי כמובן התנצלתי בהודעה והיא המשיכה לחזר בלהיטות עד שהענין התמסמס.
ברור שהקשר בינינו לא מחייב. לא עכשיו ולא אז. ובכל זאת. ההענות הנלהבת שלה לחיזור ? האם זו בגידה?

אישון34

Well-known member
דומה ומעט שונה וקרוב יותר לנושא האב של הפורום.
יש לנו קשר בן שש שנים ויותר. היא נשואה בנישואין אומללים עם תחושת מחויבות חזקה ונשארת. בעבר הקשר היה הדוק יותר וניפגשנו לפחות פעם בשבוע עם הרבה הצהרות אהבה וסיפוק מצדה.
עדיין ניפגשים אבל פחות שלשנינו מתאים.
לפני כמה שנים בתקופה הלוהטת נתקלתי בה באתר הכרויות כלשהו זיהיתי מיד. היא לא מתוחכמת. ניהלנו חיזור אינטנסיבי בהודעות. שנינו בעילום שם כמובן והיא זרמה עד למצב בו קבענו פגישה. אמנם בבית קפה אבל עם אופציה להמשיך הלאה …..
לא הופעתי כמובן התנצלתי בהודעה והיא המשיכה לחזר בלהיטות עד שהענין התמסמס.
ברור שהקשר בינינו לא מחייב. לא עכשיו ולא אז. ובכל זאת. ההענות הנלהבת שלה לחיזור ? האם זו בגידה?
כן.

אבל בגידה מותרת.

עצובה ומותרת גם יחד.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם הייתה זאת שאהבה נפשי, היא טענה בשלב מסויים שהמחשבות עלי משטלתות על חייה והיא רוצה לעצור.

ואז הציע שניפגש פעם ב... משהו כמו חודשיים שלוש למין כי היא טענה שהמין איצי מיוחד לה. (לא ניכנס להגדרה).

הבנתי שהיא מפרקת את הנישואין ורוצה לחוות מכול טופ האחרץ.

לא הסכמתי ופרקתי.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

עוד סיפטור ניהלתי קשר עם גברת מדהימה מהנט.

קבענו מידי פעם והיינו ניפגשים לאכול.

לא מעבר.

היא מעולם לא שאלה למצבי.

ואז הבנתי שהיא מאוד ניפגעה.

הענשתי את השם האינטרנטי שלי והוצאתי אותו להורג ושתבי לרשום שם בשם אחר.

היא יצרה איתי קשר, קבענו וניפגשנו.

היא מבחינתה אחרי מפגש בודד רצתה טבעת או לפחות הודעה על חיים משותפים.

לא עמדתי בעומס וזה הסתיים.

שוב בגידה.

הפעם שלי.

אישוניאיש.
בוגד סידרתי.

Yakir4179

Well-known member
ואז יום אחד הוא לא בא
ואז עוד פעם הוא לא בא
כן בגידה,הוא היה צריך להגיד בנימוס שהוא נכנס לקשר ,ככה הוא גם יוצא בסדר, וגם לא פוגע

Bella Lola

Active member
לא בגידה אבל מעשה לא יפה בכלל. זה מה שנקרא בימינו גוסטינג.
יכול היה להגיד לו "תקשיב לא מעוניין יותר להיפגש" במקום שההוא יחשוב ויתהה לאן זה נעלם.
זה לא שהם נפגשו פעם אחת וזהו. כבר נרקם איזשהו קשר ביניהם, גם אם עסקי בלבד.
אני אישית חושבת שגוסטינג יכול להיות גרוע באותה מידה, או אפילו גרוע יותר, מבגידה. לפחות במקרה של בגידה אפשר לעשות איזו סגירת מעגל עם הצד הפוגע. במקרה של גוסטינג אתה נשאר תוהה לנצח לאן נעלם הבנאדם ואין לך את מי לשאול... בסופו של דבר שני המעשים פוגעים בצד השני.

למעלה