הגם היום?!?!?!

Traped In A Box

New member
דיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

כמה אפשר? לעזעזל! שונא את ערוץ 2 הזה!!!שמישהו יתקשר אליהם ותסבירו להם שגם לנו יש גבול שאנחנו יכולים לסבול....... כבר שבוע שלם כמעט ולא משדרים איזה עיצבון!

morgold

New member
אולי נדבר עם האחראי של ערוץ 2 ונגיד

לו להעביר את הסדרה ל-4 וחצי? עדיף כי ככה לא יהיו תשדירים למיניהם על הסדרה

Traped In A Box

New member
זה לא משנה..

אם הם מתחילים את הדברים האלה או חדשות או משהו הם לא יפסיקו בארבע וחצי......גם היום בטח זה יהיה עד 5. אז זה לא משנהץ.

morgold

New member
אוף!! איזה מעצבנים!

אז יש עוד ערוצים !! הם צריכים לשדר את זה בערוץ 10 או 11..או כל ערוץ אחר שהוא לא 2 המון פעמים הם לא שמים את היפים והאמיצים ונמאס כבר

עדיף כבר...

להעברי את זה לערוץ 3... שם דבר לא מפריע שם... גם לא לגבי פיגוע... אבל זה נשמע לי רעיון טוב לדבר עם ערוץ 2 - עם קשת... עדיף לנסות...

NarihS

New member
נכון!! אתה צודק!!

אווףףףף!!!!!! עד שיש פרקים יפים ומעניינים וככה הם עושים לנו!
לא מספיק חיכינו חודשיים שזה יחזור, ועכשיו צריך להמשיך לחכות!

יניב1

New member
עד שהוידאו הקליט לי!!! ../images/Emo46.gif לא מבין,

למה לא היה אבל? היו שוב פעם חדשות בנוגע לסיני?

noanoasof

New member
לפחות שלא ייתנו לנו לחכות ככה לשווא

בממיר של ההוט שלי היה כתוב "היפים והאמיצים" בשעה ארבע, ובלי לבדוק אני די בטוחה שגם במדריכי הטלויזיה למיניהם לא היה מעודכן שאין היום תכנית.זה מרגיז כי הם יודעים בערוץ 2 לא מהיום שיש את המושב כנסת המעפן הזה, אז למה הם לא מעדכנים? נגיד בערוץ 1 היה רשום- שידור מהכנסת. כל הכבוד לערוץ 1.

morgold

New member
אז שישדרו בערוץ 1:( הוא יותר מתאים

לשידורי כנסת וכו'...

OZKAR

New member
../images/Emo65.gifזיכרון קצרצר...

הרגע הכנסתי את קלטת הוידאו למכשיר ואת מי אני רואה- את דליה איציק, מה? ברוק יצאה לחופשת לידה ולא מצאו אחת יותר ראויה כ-מחליפה?...
אולי לימור ליבנת... מה יש חבר'ה, כבר שכחתם לערוץ שלוש את כל חוסר היציבות???! אני אומנם נאמן לסדרה שלנו, אבל אני יודע שערוץ 3 הוריד לא מזמן אופרת סבון אחת או שתים (נדמה לי- "לחיות את החיים") שהיו לה מכורים רבים, מבלי להתחשב ולו לרגע... אם נסתכל במבט כולל על ערוץ 2 שבימים אלו ממש משדר את הסדרה במשך 10 שנים תמימות(!!!!!!!!!!), לא היו זעזועים חריגים מלבד-קיצוץ הסדרה לחצי שעה מטעמים מובנים ופגרות קיץ. לא אשכח לערוץ זה חסד נעורים, מקווה שגם אתם תימחלו, כי אין בית אחר לברוק שלנו, בכל-זאת, מי יקח אישה בהריון,שלא סגורה על עצמה?! לא כל אחד יקפוץ על המציאה...

למעלה