"הגם אתה ברוטוס ?"

shamon51

New member
"הגם אתה ברוטוס ?"

אז זהוא - גם אני "חוטא"
בפרסומת לחברה (אם יורשה לי לכנות אותה כך
) אתמול הצטרפתי לשעור בקורס למתקדמים של קרן נווה בחדר-כיתה בביתה ליד צומת בני דרור באווירה קסומה של 8 בחורות וגבר אחד מאושר (נחשו מי
) למדנו על תורת הטיפוסים הפלנטרית = 8 טיפוסים הנראים על שמות גרמי השמיים (כאן נגמר הקשר...) וכמובן על הקשר של השיטה לגרפולוגיה כלומר סימנים בכתב לזיהוי הטיפוסים. השיטה נמצאת בשימוש נרחב באירופה. המורה מדהימה בכלל וכמובן
בידיעותיה, בדוגמאות ובנחרצות שלה להוציא אנשי/נשות מקצוע מבלי לוותר ובלי "מיסטיקה מזויפת. באווירה אינטימית כזו אפשר ללמוד אז זהוא = לא תגידו שלא ידעתם. שמעון

קרןרווה

New member
תודה שמעון

אכן התיאוריה הפלנטרית היא שמישה ביותר באירופה ואף קלה להבנה, וכמבוססת על גרפולוגיה אפשר להעזר בה לעיתים קרובות. אגב, שם המשפחה שלי הוא רווה, לא נווה, אבל הטעות הזו כל כך נפוצה, כך שאולי אשקול להפוך זאת לרשמית וזהו.. אדריכלית גנים חכמה אמרה לי השבוע, שאם מתכננים פארק עם דשא רחב בין בתים, ולמרות שהשביל נסלל במקום מסויים, הרי שרואים כי אנשים כובשים ברגליהם שביל במקום אחר בדשא, אז כנראה שזהו מיקום השביל הנכון אותו צריך היה לתכנן מלכתכילה. כך שאולי נווה זה בסדר.. תודה שמעון על הפירגון. אני חושבת שתרמת לשיעור נקודות מעניינות למחשבה.

כי19

New member
היכן ניתן לקרוא בעברית על הטיפולוגי

הפרלמנטרית,באינטרנט או בספר,והאם משהו יכול לפרט קצת בעד או נגד?

קרןרווה

New member
החומר היחידי בעברית שאני מכירה

הוא החומר שעיבדתי לתלמידים שלי ממגוון מאמרים בשפות אחרות. אם אתה קורא באנגלית אפשר להזמין מאמר בתשלום פעוט מהאקדמיה הבריטית לגרפולוגיה. ראה אתר.

ואם כבר הזכרנו אדריכלית גנים

אני הייתי מציע לשנות דווקא את השם הפרטי. לא "קרן נווה", אלא "גן רווה", שהוא דימוי תנכי מדהים.

למעלה