הגלרייה שעשו לי

lily kane

New member
הגלרייה שעשו לי

טוב לא יכלתי לסחוב מצלמה אז סחבנו אלון יש פה הרבה מידי תמונות שלי עם אחרים ופחות מידי תמונות של כל האחרים כי זה היה מצלמה מוגבלת מאוד התמונה הכי טובה לדעתי זו זאת עם נאגי*_*! ואיי הלשון נראת כל כך אמתית בתמונות מאושרת

lily kane

New member
טוב תמונות חובה

את התמונה הזאת אני חייבת לעלות כי אני רוצה שגם מי שיהיה עצלן להכנס יראה^^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מצאתי יאוי של אורצ'ימארו :X

רוצה? ^^"

lily kane

New member
שאלה רוטרית

אבל ליתר ביטחון שלחי לי במסר את הלינק כי פה ימחקו ואני צריכה לזוז מהעבודהT.T אני יתגעגע למחשב פה הוא שקסי וכותב בעברית!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהתחפושת שלך היתה פאקינג

מושקעת התבאסתי שלא יצא לי להצטלם איתך...

lily kane

New member
יכלתה לבוא ולבקש

אני הצטלמתי עם כל מי שביקש גם עישיתי יאוי עם כל מי שביקשXD או שסתם השתמשתי במוטיב של הדמות ואנסתי אנשיםXDDD

Nora Shu

New member
או שניהם. ../images/Emo6.gif

אורוצ'ימארו-סאמה~! XP אני עדיין לא מאמינה ש*ביקשו* שאורוצ'ימארו יאנוס את סאסקה. מה היה אומר איטאצ'י? או נאורטו?!! [מסכן נארו-צ'אן.
]

lily kane

New member
אבל זה כל הקטע

תראה אורצמארו בהתחלה רצה את איטצי ואת "עינייו היפות" לעצמו בגלל זה הוא הצטרף ללגית ההרס של הגנבים אבל אז הוא קלט שגם אם איטאצי יאנוס אותו איטאצי יהרוג אותו בסוף אז הוא עזב, ואז הוא הלך וראה את אחיו החמוד והתחיל איתו.. מה שגם יגרום לאטאצי להיות מבולבל כעוס ולא לנהוג בהגיון מה שיתן לאורצמארו את ההזדמנות לאנוס אותו בפינה חשוכה בנתיים יש לו את סאסקה שהוא נאה בהחלט לצרכיו וגם את קאבטו T.T למה לא היה קאבטו בכנס...(כן כן אני רושמת את שגיאות כתב )

lgmtk

New member
לא להסביר ;;;;;;;;;;;

אמג, די עם תיאורי היאוי ;_;

SasuNaru

New member
yaoi keeps us alive!

no one can kill us whene we see yaoi [or think..or just see two guys walking together]

למעלה