הגלגול הקודם

הגלגול הקודם

קרה למישהו מכם לפגוש מישהו מהגלגול הקודם בשבילו שהיה חלק חשוב ממנו? האם שמרתם איתו על הקשר? ומצטערת שלא הספקתי לאחל חג שמח, הייתי עסוקה בהכנות לחג. אז חג שמח לכולם.

לי קרה.

כך לפחות טוענת הבחורה.... הייתי בקשר עם בחורה במשך חצי שנה וזה נגמר. היא הלכה למתקשרת ונתנה לה את שמי ואת גילי, המתקשרת אמרה לה שבאחד הגילגולים הקודמים היינו זוג ואני ברחתי לה מהחופה עצמה. אני לא מכיר את המתקשרת ואת הסיפור שמעתי כשנה אחרי שהוא סופר, אז לא יודע מה אמיתותו. אם יש מישהו בפורום שמבין בגילגולים אשמח לשאול שאלות על כמה מגילגולי הקודמים.....

מעניין

אני פשוט יצרתי קשר מבלי לדעת עם בחור שהיה מאהב שלי בגלגול הקודם. היינו ידידים ונפרדנו. ועכשיו הוא שוב פעם מנסה ליצור איתי קשר ואני לא רוצה בכך. אני חושבת על זה שתמיד אמרו לנו שקיים עבורינו בן אדם נוסף, החצי השני שאותו אנו צריכים למצוא. האם כל זה לא משתנה מגלגול לגלגול, בהתאם לצורכי הנשמה? ואם כן, זאת אומרת שמתאים לכל אחד יותר מאדם אחד שאיתו הוא אמור לבלות את שארית חייו.

יודעת

על שני גלגולים שלי, לא על כולם. אני יודעת כי אני רואה פתאום את הדברים. הכול קשור לרגשות ותחושות, ובאופן מדטטיבי אתה פתאום רואה פרטים מהגלגולים הקודמים שלך.

למה ללכת רחוק?

בדרך כלל, המשפחה שלנו היא התגלגלות מחדש של מערכות יחסים מגלגולים קודמים. אם מדובר במשפחה שמתגלגלת כבר כמה גלגולים ביחד כמשפחה, אם מדובר בקבוצת שותפים או חברים, ביחסים רומנטיים או אפילו ביחידים שבעבר דחו אלה את אלה או היו אוייבים ועתה הם נאלצו לשנות פאזה ולהתמודד זה עם זה כמשפחה.

כן, את זה אני יודעת

קראתי את הספר של בריאן ל' וייס :"מסרים מעבר לזמן" שם הוא נותן דוגמאות של בני זוג שהיו בגלגולים הקודמים בני זוג ובכל זאת בגלגול הזה הגורל הפגיש ביניהם שנית.

IBP1

New member
היי חבר .

הינך מוזמן להצטרף לקומונה שלי בתפוז. http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=18523&smsMsg= אשמח לראותך שם בין הגולשים.

למעלה