הגלגולים הבאים...

btazilerio

New member
הגלגולים הבאים...

טוב אז אני אתאר פה יותר במובן האסטרולוגי כי לזה אני יותר מחובר... אם לדוגמא נשמה מתגלגלת בגלגול מסוים בתור גדי..(כמובן שלא לגמרי אבל בו נגיד בשליטה של מזל גדי) בגלגול שלאחריו היא משנה את המזל איתו היא יורדת או שהיא צריכה להתגבר על כך המגרעות של מזל גדי ורק לאחר שתיקנה את כל התיקונים היא יכולה להתגלגל במזל אחר..? אם לדוגמא סובל אדם מחוסר ביטחון בגלגול מסוים והוא לא מצליח להתגבר על כך אז הוא ימשיך להתגלגל כחסר ביטחון עד שיצליח לפתח ביטחון? עוד משהו- אם אדם מסוים רכש ידע רב בתחום המיסטיקה בגלגול מסוים אז בגלגול שלאחריו דבר זה יכול לעזור לו? כי קראתי איפשהו שזה ממשיך איתך לגלגול הבא... איך זה בא לידי ביטוי? הרי אף אחד לא נולד עם ידע במיסטיקה... האדם הזה אולי יהיה בעל יכולות מיסטיות גבוהות יותר משל האדם הממוצע? אני יודע שקצת הכבדתי עם השאלות אבל אודה לכם..@ אם תענו לי על השאלות... ומשהו אחרון ברשותכם, אנשים שנמשכים לכיוון המיסטי, זה אומר משהו על הנשמה..? בעצם שהיא יותר מפותחת..? תודה רבה לעונים!!

רותי 11

New member
btazilerio היקר

כל גלגול הנשמה בוחרת את תאריך הלידה את המזל שהיא תוולד בו כמובן בהתאם לכך הבחירות נעשות כדי להביא את עצמנו למצב הטוב ביותר כדי לעבור את הגלגול הנוכחי ברור שבכל גלגול התאריכים השמות המקומות והמין משתנה, והכל בהתאם למה שזקוקה לו הנשמה לאותו גלגול. היא לא אמורהל התגבר על המגרעות של גדי אלא על המגרעות שהיא לא הצליחה להתגבר עליהן לאורך הגלגולים, שהיא לא הצליחה להבין או ללמוד ממצבים מסויימים וכמובן זה נכון גם לגבי תיקונים. לא בהכרח אדם שסובל מחוסר בטחון יתגלגל תמיד למצבים של חוסר בטחון זה יכול להיות גם הפך הוא יכול להגיע עם עודף והוא צריך להביא את עצמו למצב של אזון, אין כללים בעניין הזה למעט זה שהנשמה מנסה ללמוד מכל גלגול ובהתאם לכך להתפתח. לגבי השאלה שנייה על הידע שאנחנו מביאים איתנו זה ברור כל מה שאנחנו עוברים לאורך כל הגלגולים נמצא אצלנו בתת מודע גם החיובי וגם השלילי (במילים ארציות) הכל נמצא בתת מודע שלנו אנחנו רק צריכים לדעת להתחבר לאותן איכויות שהבאנו איתנו לכאן אנחנו צריכים להיות מודעים לכך שיש בנו גם את זה. אגב לגבי יכולות מיסטיות זה טמון בכולנו ללא יוצא מן הכלל. אנשים שנמשכים לכיוון המיסטי מעידים על דבר אחד שהם מתחברים לחלקים הרוחניים שבהם שהם מתחברים לנשמה שלהם, אם זה לצורך יעוד או לצורך חיבור בלבד. זה לא מעיד על נשמה מפותחת יותר, אבל בקשר לנשמות מפותחות אנחנו נמצאים בסוף עידן ולכן כל הנשמות בעצם מפותחות. ולא אתה לא מכביד עם השאלות שלך, הן מבורכות.

btazilerio

New member
תודה רבה!! עוד כמה שאלות ברשותך..

וואי רותי תודב רבה שישבת וענית לי על כללל השאלות באמת.. כשאמרתי נשמות מפותחות התכוונתי בדרגה שלהם.. כלומר כאלה שהן כבר על סף היתה בצבע צהוב לפחות... אז את אומרת בעצם שבכל גילגול הנשמה בוחרת לה אופי שונה..? כי זכור לי שקראתי בכמה מקומות שהרבה נשמות לא מצליחות התגבר על תכונה שלילית מסוימת באחד הגילגולים והן ממשיכות במשך מס' רב של גילגולים להתמקד בהן עד שיצליחו... זה יכול להיות בעצם קנאה, חוסר בטחון וכו' אז כנראה שתכונות כאלה יכולות לחזורלא? עוד שאלה שממש מעניינת אותי.. נשמות שהן בדרגה גבוה כמו מדריכות או נשמות שהן אפילו מעל סביר שהן באופן עקרוני כבר לא מגלגלות בגוף אלא לעיתים יוצא שהן כן וזה בדר"כ על מנת לעזור לנשמות מסוימות כאן דרך העולם הארצי.. אז מעניין לדעת אם נשמות כאלה בגלל שהן כל כך מפותחות הן יכולות להביא לידיעה של הגוף הארצי מעבר לנשמות מתחילות? כי באופן עקרוני עם כל הכוונה הטובה שלהן הן יכולות לאבד את המשמעות שלשמה הן הגיעו לכאן וזה לעזור לנשמה מסוימת בגלל שבסופו של דבר עם כמה שהנשמה שלהן מפותחת הן בגוף ארצי ויכול להיות שהן לא יהיו מודעות לצורך שלשמו ירדו.. עוד משהו- לפעמים יש נשמות שלקחו על עצמם גוף שיש לו כל כך הרבה מגרעות כלומר תכונות שליליות שזה מאוד מאוד קשה להלחם בהם.. לא כל כך הבנתי את עניין התיקונים והשעורים... את יכולה בבקשה להסביר מה ההבדל בניהם בעצם..? כי אם לדוגמא אני סובל סובל מאגואיזם חוסר ביטחון קנאה פחדנות בעיות בתקשורת התבודדות המטרה שלי בחיים האלה זה להתגבר על התכונות האלה וללמוד להיות ההפך? או שאין כל כך קשר ואני לא אמור בכלל להלחם בתכונות האופי המולדות שלי..? אני פשוט קצת מבולבל מכל העניין הזה..? מה המטרה שלי בעצם אם אני רוצה לשפר את רמת הנשמה שלי? להגיע לייעוד שלי בחיים בלבד? לשמור מצוות תנכ"יות..? אני קצת מבולבל.. עוד דבר- בהקשר לחובות קרמטיים- למה הכוונה בדיוק? זה דברים שאנחנו סוחבים מגלגולים קודמים- כמו מה? תכונות אופי שליליות שלא התגברנו עליהן?

רותי 11

New member
btazilerio היקר

כמו שאמרתי אין לי בעיה לענות על שאלות כאלה אני נהנית מזה. אכן הנשמה בוחרת לה בכל גלגול אופי שונה לעיתים היא בוחרת את אותו סוג מצב כדי ללמוד להתמודד עם איך שזה היה ולא לשנות כן לנשמה עצמה יש אופי משלה, יש עקשניות יותר ויש פחות, גם שם יש שוני והבדל בין כל אחת לאחת. אבל כשקראת שנשמות לא מצליחות לאורך גלגולים להתגבר על תכונות שליליות, זאת לא הנשמה זה אנחנו זאת הנפש הגוף הפיזי, לכן הנשמה חוזרת שוב ושוב לגוף כדי לנסות ולתקן את זה, אלה הן תכונות אנושיות אלה הן לא תכונות נשמתיות. לגבי השאלה שנייה, על נשמות מדריכות, כן בהחלט זה יכול לקרות וזה קרה וקורה, אחת הדוגמאות הבולטות ביותר אם לא הבולטת ביותר היא היטלר שירד לכאן לצורך עשייה מסויימת ונסחף עם עצמו לכיוון השלילי למרות שהוא נשמה מאוד מפותחת, לפעמים לנשמות מפותחות קשה יותר משום שהן כבר עייפות מאוד, גם אותן נשמות מפותחות מגיעות לכאן עם שיכחה ועם שיעורים אולי אין להן תיקונים אבל שיעורים בהחלט יש להן, ושיעורים לרוב קשים יותר מתיקונים. נשמות לא לוקחות גוף עם כל כך הרבה מגרעות הן לוקחות על עצמן המון שיעורים אולי או המון תיקונים ומכאן נובע הקושי בגלל שאנחנו בסוף עידן ואין הרבה זמן אז הנשמות היום (רבות מהן) פשוט לוקחות על עצמן הרבה שיעורים בבת אחת אני אוהבת לקרוא לזה "איחוד תיקים", אבל נשמה כשהיא מחליטה לרדת למרות שהיא בחרה לקחת על עצמה הרבה היא עושה זאת בידיעה שהיא מסוגלת להתמודד עם כל הקושי, נכון שלא תמיד זה מצליח לה אבל היא כנשמה יודעת שזה אפשרי, ועוד הערה לגבי להילחם בהם, לא נלחמים במגרעות מבינים מקבלים וחיים איתם בשלום. חובות קרמתיים הכוונה היא - תיקונים, וכן ברור זה מגיע מגלגולים קודמים. שיעורים - אלה באמת תכונות אופי לרוב שאנחנו לא למדנו להתגבר עליהן לאורך גלגולים האמת שזה גם יכול להגיע מגלגול אחד ולא ממספר גלגולים, אבל לדוגמא כמו קנאה זאת תכונת אופי, קינאה נובעת ממקום של חוסר אנחנו לא צריכים ללמוד לחיות עם התכונה אלא ללמוד שיש לנו הכל ואין לנו סיבה לקנא באף אחד, אורך הלימוד תלוי בנו אם נלמד ונפנים את הדברים מהר החיים שלנו יהיו הרבה יותר קלים, אם נתעקש ולא ניקח אחריות על עצמנו על התכונות שלנו על איכות החיים שלנו אז נחנו מאריכים את הסבל שלנו. שיעור להבדיל מתיקון זה משהו שהכלל מלמד אותנו, והכוונה היא שזה משהו שקורה לנו בהרבה אופנים ומול הרבה אנשים. תיקונים - זה כאשר אנחנו פוגמים מול אדם מסויים, הזקנו לו בלי להבין את הנזק שעשינו אז אנחנו מגיעים לכאן ומתקנים זאת הדרכים לעשות זאת רבות ומגוונות לרוב זה כמובן יהיה מול אותו אדם שפגמנו מולו. אונס לדוגמא יכול להיות סוג של תיקון, וגם לומר שלום לאדם זה יכול להיות תיקון. ושלא תבין לא נכון אני לא אומרת שכל אונס חלילה הוא תיקון ממש ממש לא. שורה תחתונה המטרה שלנו של הנשמות של כולם, היא להגיע למצב של אהבה וקבלה של עצמנו ושל האחר להבין שכולנו שווים וכולנו אחד. ואגב אין כבר מזמן נשמות חדשות.

btazilerio

New member
עוד משהו..

בקשר להודעה הראשונה- את כתבת שאנחנו כאן לשם תיקון של המגרעות שלא הצלחנו להתגבר עליהם במהלך הגילגולים.. אבל אם לאדם יש הרבה מגרעות למשל... איך הוא אמור להבין על איזה הוא אמור להתגבר בדיוק..? סביר להניח שהוא לא יצליח להתגבר על הדבר הזה אם הוא לא ידע על המגרעה הזאת.. ובגלל זה הוא כבר הרבה גילגולים תקוע.. מעניין אותי לדעת אם נשמות שנמצאות בגופים של אנשים גדולים בהיסטרויה , בוא נגיד שמשחות תפקיד חשוב בעולם או במדינה שלהן במהלך ההיסטוריה, יכו ללהיות שבחלקם היו נשמות מתחילות או שרק נשמות שעברו הרבה והגיעו למצב מצוין לוקחות על עצמם תפקיד גדול באנושות..

רותי 11

New member
btazilerio היקר

בעקרון ברגע שאנחנו מחוברים לאהבה ולקבלה בעצם הכל מסתדר ולכן חשוב להתחבר לשם בלי לנסות להילחם בשום תכונה ואדם. לרוב נשמות שלקחו חלק גדול בהיסטוריה הן נשמות שבאו לעשות תפקיד חשוב שליחות מסויימת, למרות שכל הנשמות באו לחוות את הכל, הן את המלך והן את העבד, הן את העשיר והן את העני, הן את הזונה והן את הנזירה, ההומו הסטרייט ועוד... לכן כולנו שווים, משום שפעם אנחנו "למעלה" ופעם אנחנו "למטה", אבל כולנו היינו הכל.

hamber

New member
השפעת המזלות על הנשמה - הוא אחד מתוך

השפעת המזלות על פעילות הנשמה בעולם החלום הוא חלקי בלבד. הנשמה שיורדת לעולם החומר - מתארגנת לפני הירידה לעולם החלום , כך שהיא תוכל לחדש ולהתפתח בעולם החלום, לעומת הגלגול הקודם. לדברים רבים יש השפעה על הנשמה ופעילות האדם בעולם החומר כגון :. התפתחות הנשמה בגלגולים קודמים, גודל הליבה של הנשמה. המישור ממנו הגיע. ההתחייבויות אותם לקחה הנשמה בגלגול הזה. השפעת המזל. התחייבויות של הנשמה כלפי יהוה. התחייבויות הנשמה כלפי תודעת העל. התחייבויות הנשמה לתסריטי חיבור.

btazilerio

New member
המשך

א.בעצם כל המגרעות שלי אלה כל השיעורים שלי? או שחלק מתכונות האופי שלי שבו נגיד שהן בעיני מגרעות בעולם הזה הן לא מגרעות שנשמה שלי צריכה להתגבר עליהן אלה הן רק התווספו בגוף הספציפי הזה ..? כי סופו של דבר הנשמה בוחרת את הגוף אליה תרצה להתגלגל אבל סביר להניח שהגוף הזה הוא לא 100% כל השיעורים שלה אלא שהיא קיבלה כמו עיסקת חבילה כזאת כי בסופו של דבר היא הייתה צריכה להתפשר על הדבר הקרוב ביותר למטרה שלה..? ב.אני אתן לדוגמא את אחי... הבחור פשוט כמעט כמעט קרוב לשלמות ממש יהיה לך מאוד קשה למצוא אצלו מגרעות מבחינת תכונות האופי(ואניטיליגנציה מאוד גבוהה,הוא מחונן) אז יכול להיות שהוא בא לכאן רק לתקן דברים קטנים כי הנשמה כל כך קרובה לשלמות או שהוא פשוט בחר חיים יותר קלים שבהם הוא לא צריך לתקן הרבה..? ג.מה בעניין הדת, הכוונה האם יש חשיבות בכלל לעניין של שמירת מצוות וכו' או שזה בכלל לא קשור אלא הבנאדם יכול להגיע לרמה מאוד גבווה גם אם הוא אינו דתי אלא רק מתנהג בצורה מוסרית ושלמה עם עצמה וכו' כמו שאמרת..? ד.אינטיליגנציה: לדעתי יש בעיה מאוד גדולה בעניין האינטיליגנציה... לאדם בעל יכולות שכליות מוגבלות יהיה מאוד קשה להבין הרבה מאוד דברים על החיים ולהצליח בהם בעוד שלאדם בעל אינטיליגנציה ברמה שהיא מעל הממוצע להצליח.. זה בעצם מן חוסר הגינות.. כי אם נדון לדוגמא באדם שבא ממשפחה עניה אבל יש לו אינטיליגנציה יכול להצליח כמו אדם עשיר אם יתאמץ אך אם האדם לא משנה מאיזה רקע הגיע הוא מוגבל שכלית, הכוונה לא לפיגור אלא רמה נמוכה, יהיה לו בלתי אפשרי לגבור על אנשים חכמים ממנו ואפשר לומר שסביר מאוד שאותו אדם יגמור את חייו מתוסכל וכו'.

רותי 11

New member
btazilerio היקר

אני יענה לך לפי הסדר שכתבת. א. לא כל המגרעות שלך הן שיעורים, לפעמים אנחנו זקוקים לאותן מגרעות כדי לקדם את מה שבאנו לעשות כאן, לדוגמא להיות קצת גס, זאת תכונה שיכולה לקדם אותך כאן משום שבגלגולים קודמים היית יותר מדי עדין ולא הצלחת לקדם את עצמך בכלום והיום אתה באת להיות גס כדי שתוכל לעשות את זה, נכון שלאחר שאנחנו עושים את זה הגסות כבר לא משרתת אותנו. יש מצבים שאנחנו גדלים והם לא היו בתכנון המקורי של הנשמה ואנחנו גדלים למצבים של חוסר בטחון וחוסר אהבה משום שמשהו בדרך הגדילה שלנו השתבש זה לא אומר שבאנו להיות במקום הזה, מה שכן יהיה עלינו לחזק את זה. ב. אני לא מבינה למה אתה מקשר אינטלגנציה חשיבתית גבוהה להתפתחות נשמתית גבוהה, אין קשר לחלוטין בין הדברים, הרבה אנשים שהם כביכול על פי התפיסה החברתית הם אנישם "טיפשים" "עניים" ו"חסרי ערך חברתי" הם נשמות מאוד מאוד מפותחות שחוו הרבה פעמים רמות של כהונה וכדומה והם באו לסגור מעגל של חוויה גם של הצד השני, של הצד הכביכול "חסר ערך" וזה לא בגלל שהם חסרי ערך. אתה עושה בלגן בתפיסות האלה, אני חוזרת ואומרת אין קשר בין התפקיד שלנו כאן לרמת ההתפתחות הנשמתית שלנו. וזה שאתה חושב שאחיך מושלם - בגלל אותה אינטלגנציה, זה כבר משהו שהואל א בריא ונכון, ברור שאצלו גם יש בעיות רגשיות שונות וכדומה, לא תמיד אנחנו יכולים לראות את הדברים האלה, משום שאנשים מהסוג הזה לרוב יודעים להסוות את הבעיות הרגשיות שלהם יפה מאוד. ג. עניין הדת, לשמור מצוות זה עניין אישי, אם אתה רוצה לשמור מצוות תעשה את זה אבל חשוב שתעשה את זה לא ממקום של פחד אלא ממקום של חיבור אמיתי, והדת היא לא הערוץ היחיד להתחבר לאלוהים היא לא הערוץ היחידי שאפשר להתפתח בו רוחנית, דעתי האישית איך שהדת מבוצעת היום היא ממש מרחיקה אותנו הרבה פעמים מהמקור משום שהיא לוקחת את החופש הפנימי שלנו. ד. ושוב פעם אתה נותן לאינטילגנציה משקל רב מדי כדי להתפתח, הרבה פעמים האינטלגנציה דווקא פוגמת בהתפתחות שלנו משום שהיא עובדת עם השכל ולא עם החיבור האלוהי שלנו, אין קשר בין אינטלגנמציה להתפתחות, אתה לוקח משהו שהוא מאוד ארצי ורוצה להשוות אותו למשהו רוחני אלוהי, ואין קשר בין מעמד חברתי, אני לדוגמא הגעתי מבית עני, והיום אני מפותחת רוחנית (לדעתי) הרבה יותר מהרבה אנשים שהם כביכול אינטלגנטים ממני על פי התפיסה החברתית, להגיע לחיבור האלוהי הרוחני לא צריך כסף ולא צריך אינטלגנציה. ואין כאן מקום של לגבור על מישהו כל אחד בא לעשות את התפקיד שלו בדרך הנכונה לו, אני יביא לך עוד דוגמא ממני, אמא שלי שלא נחשבה על פי אמות מידה ארציות כאישה חכמה בעלת השכלה רחבה, אבל היא ידעה לעבוד הרבה פעמים עם החושים שלה שזה יותר חשוב מהכל, בעקשנות שלה היא ידעה להיבא אותי ועוד רבים מהמשפחה למקום רוחני גבוה, היא פתחה לנו דלת לעולם הזה, דלת רחבה שהיום בזכותה אני יכולה להגיע שאני נמצאת במקום שאני נמצאת. לכן אין תבין שאין קשר ואל תהלל ותשבח את אלה בעלי האינטלגנציה לעומת חסרי האינטלגנציה. תבין פעם אנחנו באים להיות חכמים עשירים יפים, ופעם ההפך אין פה תחרות על כלום יש פה תפקיד עשייה וזה הכל.

ענבל164

New member
רותי, לגבי סעיף ג'

אני לא מצליחה להירגע מהעניין הזה תקשורים שמדברים על הצורך של עם ישראל לחזור בתשובה אל מול תקשורים מהסוג של "שיחות עם אלוהים" ואחרים - שמבטלים את הצורך בדת איך ייתכן שהישויות/המלאכים/המדריכים, בהנחה שהם מהאור, נותנים מסרים הפוכים?? זה ממש ממש לא מובן לי העניין הזה. תודה

רותי 11

New member
ענבל164 יקרה

הצורך הוא להתחבר למהות שלנו לאלוהות שבנו, וכל מתקשר מקבל את ההבנות שאיתן הוא יכול להתמודד הוא מתרגם הרבה פעמים את אותו תקשור לעולם הפנימי שלו. וכמובן תלוי מי הם אותם מדריכים.

btazilerio

New member
..

אוקיי, בסך הכל אני לא באתי לשבח את אלה האינטיליגנטים פשוט אמרתי שהסיכוי שלהם להבין דברים ולהחכים הוא גבוה בהרבה מאנשים בעלי רמה נמוכה יותר.. הדוגמה שהבאתי למצב כלכלי זה כבר משהו אחר... אלב יש משהו קטן שלא הבנתי ואשמח אם תוכלי לחדד.. לא הבנתי ממש מה המטרה שלי כנשמה לגמרי... איך בדיוק אני יכול להגיע למצב שאני מבצע את הגלגול שלי בהצלחה ומעלה את רמת הנשמה השלי.. מה הדבר החשוב ביותר, להגשים את הייעוד? לתקן את התיקונים? ללמוד את השיעורים? ב.דברנו באחת ההודעות הקודמות על כך שאחת המטרות שלנו היא לתקן נגיד תכונת אופי שלא הצלחנו בגלגולים הקודמים שלנו.. אבל נגיד שהצלחנו בלגול הזה לתקן אבל באחד הגלגולים אחר כך ניפול שובלמרות שתיקנו את זה באחד הגלגולים הקודמים נגיד שניפול שוב לקינאה אחרי שהצלחנו להתגבר על זה לפני 2 גלגולים, מה שאומר שזה מן מעגל כזה שלא נגמר כי יש סבירות מאוד גבוהה שנחזור שוב על החטא של פעם כי זה דבר כל כך נפוץ הרי... עוד דבר- את אמרת שבסופו של דבר אנחנו צריכים להיות שמחים לקבל את עצמנו ולאהוב כל אדם באשר הוא אדם ולרצות בהצלחתו... אבל אם אני אדם מאוד תחרותי ואגואיסט זה יהיה בלתי אפשרי עבורי להתנהג בצורה של אהבת כל אדם ורצון בהצלחה של אחרים... אני יכול להגיד לך שאם אני אתנהג ככה זה יגרום לי להרגיש ממש רע ומזויף.. אולי אנ יאצליח לעשות את זה כמה פעמים בודדות בטח שלא כל החיים לחיות ככה בשקר זה די בעייתי הייתי אומר..

btazilerio

New member
שאלה בקשר להיטלר..

הזכרת באחת ההודעות שלך אותו.. שאמרת שהוא נשמה מפותחת שלקחה את החיים למקום שונה ממה שהיא תכננה לפני שירדה... את יודעת מה בדיוק הייתה המטרה שלו בעולם לפני שהוא לקח את זה למקומות אחרים? וגם כל העניין הזה שהיטלר אחראי בלעדית לכך שליותר מ10 מליון נשמות נדפקו כל התכנונים והיעודים.. אני מבין שהבורא נותן לנו את רשות לעשות מה שנרצה בחיינו אבל ברגע שהם רואים למעלה שזאת הולכת להיות חתיכה קטסטרופה נראה לי שהם יכלו לחרוג ממנהגם ולחסל אותו באיזה שהיא צורה לפני שהוא ממש התחיל את כל הדברים הנוראים שקרו שם.. קצת לא מובן כל העניין הזה.

רותי 11

New member
btazilerio היקר

היטלר היה שליח עצמאי- זאת נשמה שיורדת רק לצורך עשייה וקידום למען הכלל היאל א נשמה שמתגלגלת כמו כולם. מה שהוא בא לעשות כאן זה לגרום לעם היהודי לעלות לארץ ישראל ולהיות עצמאי, אמנם המטרה הושגה בסופו של דבר אבל זה קרה בדרך אכזרית מדי. המטרה בסופו של דבר קידשה את האמצעים, אל תשכח שהרבה נשמות בחרו לחיות בתקופה הזאת ולעזור באותו תהליך, יש דברים שהם חשובים שהם לא נראים לעין או שהם לא מובנים לנו כל כך, יש מטרות על לכל דבר. הוא עצמו נענש, ולדעתי ועד כמה שאני יודעת הוא הנשמה היחידה שבעצם נענשה הוא נענש בכך שהוא עף לשדות החושך והוא בעצם יצא מהמערך הבריאתי המואר.

רותי 11

New member
btazilerio היקר

כל המכלול חשוב לנשמה, התיקונים החוויות השיעורים והיעוד הכל מקדם את הנשמה מה שעלייך לעשות כדי לקדם את זה פשוט מאוד, להיות קשוב לעצמך לגוף שלך לאינטואיציה שלך וככה תוכל לקדם את עצמך. אם ניפול שוב לתכונה שלילית זה דיד תלוי אם פגענו מאוד באחרים בעקבות זאת, אבל אם למדתי להתגבר אני ממשיך הלאה ולא משנה אם "נפלתי" שוב. משום שברזומה שלי מופיע שהצלחתי. זה הרעיון הכללי להגיע למצב של קבלה עצמית ואהבה עצמית כשאנחנו במצב הזה, אנחנו לא יכולים לפגוע באחרים והאגו שלנו מאוזן, וכמובן אנחנו לא חיים בשקר.

למעלה