הג'י אתמול

LizArD g

New member
הג'י אתמול ../images/Emo9.gif

היה ממש טוב ! הופעה מצויינת של 51% תקלוט ממש ממש *ממש* טוב של ליאוריקל [בנוסף לשל סופרים] המון אנשים שלא ראיתי שנים ..[!] ניתנה עוד הזדמנות לקבל את האלבום של 51% וזה מצויין כי היה לו ביקוש רב .. חבל שלא יצא לשמוע בסוף את אלמוג ואליאור באופן מייק בגלל בעיה טכנית אבל בכל זאת - ממש נהניתי :) נ.ב האלבום של 51% פשוט מ-צ-ו-י-י-ן ! ליז

ALMOG T

New member
היה בקושי נחמד אתמול..

51 אחוז שרפו כל כך ראבאק הם כאלה טובים!.. התקלוט והכל פשוט לא היה משהו ..אבל כולם יודעים מה עו"ד סופרים מסוגל... בנוגע לאופן מייק בסוף היה בן זונה.. =/

guysarid

New member
וואו,

אפילו מהמסך יצא ריח של חרא מרוב הליקוקי תחת שלך אז ככה, הגענו, דיברנו עם כמה אנשים חשובים שהגיעו, התבעסנו מכמות הילדים (ואני מתכוון ילדים) שהגיעו, ראינו מבחוץ שכמות האנשים לא מתקרבת למלא חצי מהמקום, אמרנו לחברים שלנו "תהנו אבל....לא תודה", מכרנו את הכרטיסים שלנו והלכנו. אני אישית אוהב את הג'י מאוד, אבל אתמול חיכיתי בחוץ עד 1 בערך והתאכזבתי. וככה גם החברים שלי. אם בריינדד היה מתקלט, לא ממש היה איכפת לי ולחבריים שלי והיינו נכנסים בכל מקרה (סופרים, נקודה למחשבה). ובנוגע ל51% , אני נורא מצטער אבל הם ממש לא עושים לי את זה, אבל זו רק דעתי.

guysarid

New member
e-s-v-e-e

שמעתי הפקות שלך בראפ פור לייף וזה ממש נשמע טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה טוב הוא הרג אותי

DJ$upreme

New member
היה מגניב

ציפינו גם אנחנו וגם אנשי 51% ליותר אנשים אבל בהחלט היה די מלא. 51% נתנו לדעתי הופעה מצוינת, ובהערה אישית אבי ואבי שאותם אני רואה כראפרים בערך מאז שנת 2000 עשו דרך ארוכה ושניהם ראפרים ממש טובים עכשיו. לצערי ההופעה סבלה מבעיות סאונד שחלקן באשמתי אבל עדיין נראה לי בהחלט שמי שבא לראות את ההופעה נהנה. לאלמוג היקר, מיקרופון פתוח זה לא 2 אנשים עומדים על במה מול רחבה ריקה, כבר אמרתי ואני אומר את זה שוב. יתר על כן, אם להופעה של 51% שזה הרכב הראפ המחתרתי הכי חשוב שפועל כרגע אם להאמין לביקורות, לעסק שחור ולאינטרנט - באים שניים - תספרו אותם - שני MCS בלבד - אז זה אומר דרשני באלף שפות שונות. גם הרמה הנמוכה יחסית של הבאטלים בעצמאות היא תולדה של זה. ולהזכירכם, לא אתה ולא אליאור הייתם שם בעצמאות... מיקרופון פתוח ותרבות המעגלים זה משהו שהוא תוצאה של צורך של הקהל, לא פרויקט ראווה שלי או שלכם. אם הקהל לא רוצה את זה בכלל, זה לא יהיה, ואם הקהל רוצה, זה יהיה. MC לא צריך להתחנן מהבמה שאנשים שבמועדון יבואו קרוב יותר לשמוע אותו. * בלי קשר היתה לנו תקלה טכנית לא ברורה כשהייתם על הבמה. * הקהל שהיה אתמול בג'י היה קהל מצוין שבא לשמוע רק היפהופ, אכן עם דגש כבד על מסחרי אבל אם מישהו רוצה להשוות בין זה לבין קהל הנוער של האומן שיהיה לו בצלחה, הוא לא ימצא הרבה דמיון. לגבי בריינדד, הוא אחלה DJ אבל יש לו חיים חוץ מלתקלט לעשרים אנשים ברחבה החיצונית, כשיהיו רשימות מוקדמות ולחץ של קהל שיצדיק זאת, נביא אותו בכיף.

Y.L.N

New member
לי אין חיים ואני מוכן לעבוד תמורת אלכוהול!

אבל אני טוב רק בלהבריח כושיםםםםם :)

Strike-A

New member
אההה...

היה כיף לחזור הביתה אחרי שלא היינו בג'י כמעט שנתיים. המון כבוד לאנשים שבאו לפרגן, אבל כמו שסופרים אמר, חבל שלא היו יותר hip hop heads בקהל. למרות בעיות הסאונד, למרות שהיינו צריכים להתחיל את "4 ראפרים" שלש פעמים, עדיין היה ותמיד יהיה כיף להיות במקום הזה. סופרים, תודה.

Rapid נאור

New member
מתנצל שאני הברזתי.

הייתה לי משמרת ערב ולמחרת בוקר, הייתי חייב לישון באמצע (גם אם זה יצא בדיוק שעתיים וחצי)

למעלה