הגירה להייטק..

pol 567

New member
הגירה להייטק..

היי ,

אחרי קריאה מרובה ברשת על ״מעבר המוני לברלין״ , שנראה לפעמים כאילו ורק צריך להחליט אם בא לך לעבור, הבנתי שעבודה
בברלין מאפשרת ויזה לשנה ,וזו אחת הדרכים, כמו גם אנשים עם שורשים אירופאים.

אני לא מעוניין לעבור לברלין, אבל מתעניין באירופה באופן כללי ,מדינות אחרות.
אני מהנדס חומרה/תוכנה, עם לא מעט נסיון , אבל לא נראה שמעסיק באירופה ירצה להתעניין דווקא בי .
2 נקודות אור שעלו לי , ואני מנסה לברר :

1. הבנתי שיש מקצועות שחסרים במדינות מסויימות ואם יש לך אותם תוכל להגיש בקשה? האם זה נכון? ריאלי? איך?
2. אני עובד כרגע כעצמאי(מפתח לגורמים בעולם ובארץ תוכנה וחומרה במובייל) , האם העובדה הזו יכולה לעזור לי באופן כלשהו ?

איך אני יכול להשתמש בכישורים הספציפיים שלי , כדי להעלות את הסיכוי לדרכון באיחוד ? מאיפה להתחיל?
תודה .

בקר12

New member
את מי מעניינים השורשים שלך?

או שיש לך דרכון אירופי או שלא

pol 567

New member
השורשים שלי מעניינים

את המקומות שבהם אוכל לקבל ויזה רק כי סבא שלי עלה ממדינה באירופה או משהו כזה.
אין לי כאלו,לכן אני מחפש דרך אחרת.
כלכך מסובך?

בקר12

New member
אתה מבולבל וזה לא מבשר טובות

למי ששואף לשלוט ברזי השפה הגרמנית

Luis12

New member
מה בדיוק שאלת?

האם אפשר להגיש בקשה? מה זה אומר? לא נראה לי שחסר מתכנתים באופן קיצוני במדינות אירופה, אבל להגיש בקשה לויזת עבודה אני מאמין שאפשר בהנחה שלזה התכוונת, רק שלרוב ללא מעסיק שירצה ספציפית אותך הסיכויים לקבל אחת לא גדולים.
הם המקצוע שלך יכול לעזור לך במציאת עבודה בשוק האירופאי? יכול להיות, אם יש לך המלצות מחברה עם שם בינלאומי למשל.
למה שתוכל להשתמש בקישורים שלך כדי להעלות את סיכוייך לקבל אזרחות אחרת? מה שכן. בגדול אם יש לך הרבה כסף (או סתם כח פוליטי או שיוך למשפחת אצולה) תוכל לקנות אזרחות אחרת.
אני מקווה שברור לך שאזרחות נוספת אינה תנאי לעבודה מחוץ לגבולות המדינה ורילוקיישנים בתחום ההייטק קיימים ולא כזה מסובך למצוא אותם.
מעבר לכל אלה עם מעניין אותך מה הם חוקי ההתאזרחות במדינות השונות פתח את חברנו הטוב גוגל ותתחיל לקרוא, בגדול אם אף אחד במשפחתך לא החזיק בעבר באזרחות אירופאית כזאת או אחרת ואין לך סכומי כסף רציניים שאותם אתה מעוניין להשקיע בסיפור, המסלול במדינות שאת חוקיהן אני מכיר הוא לא קצר ודורש שנים רבות של מגורים במדינה. חתונה עם אזרח או אזרחית של אחת המדינות הללו יקצר את התהליך כמובן.

למעלה