הגירה לאנגליה

סיומין99

New member
הגירה לאנגליה

שלום , אני מתכוון להגר (באופן חוקי!!) לאנגליה, כעת מה שנשאר לי זה כמעט הכל..... כלומר את כל הפרטים של איך אני עושה אתה זה, יש לי קצת אינפורמציה כמו האתרים השונים של home office אבל זה נורא קשה להבין משהו מהאתר שמוצף בקישורים ע"ג קישורים, לכן אני פונה אליכם למי שמבין יוכל לייעץ לי. וגם לגבי וויזת עבודה (שאלו שני דברים שונים אבל עדיין קצת אינפורמציה בשביל לראות איפה אני עומד בדרישות לא תזיק) מודה לכם נ.ב אני לא מחזיק בדרכון אירופאי כל שהוא.

סיומין99

New member
מציאת מעביד בחו"ל

אחלה מאמר , עוזר מאוד למציאת תבנית מסוימת בראש !!! יש לך טיפים על אתרים או טלפונים כל שהם לגבי משרדי כוח אדם למציאת עבודה? , או קצה חוט למציאת עבודה תחת המקצוע שלי, כי כמו שרשום במאמר , אם אני מוצא מעביד והוא מוכן , אז במידה מסוימת אני יש לי אפשרות דרכו להוצאת וויזת עבודה . תודה לך נועה סקוטלנד :)

Fair game

New member
מה הסיכוי שמעביד ירצה לקחת אותך

ולהוציא לך ויזת עבודה וגם אין לך דרכון אירופאי שזה בכלל מקשה על כל התהליך שבתכלס הוא יכול למצוא מקומי שיעשה את העבודה שלך בלי הרבה כאבי ראש של חוקי\לא חוקי

noa scotland

New member
אני לא יודעת אם אתה מודע לזה

שלא מספיק שהמעביד ירצה להעסיק אותך: הוא צריך להוכיח למשרד הפנים שאין לו אפשרות לקחת עובד מקומי לתפקיד המוצע לך, וזאת כדי לא "לתפוס" מקומות עבודה למקומיים. אלא אם כן אתה מומחה בתחומך, או מקצוען בתחום שקשה להשיג בו עובדים בבריטניה, יהיה למעסיק פוטנציאלי קשה לשכנע את הרשויות ובדרך כלל הם לא מתעסקים עם אנשים בסטטוס שלך. אם היית עובד בחברה ישראלית שיש לה קשרי עבודה/מבנה - כמו חברת בת או חברת אחות - עם חברה אנגלית, והיו מעבירים אותך לעבוד בחברה באנגליה, עדיין החברה היתה צריכה להסביר את ה"נדרשות" שלך, אבל זה יותר קל לביצוע.

bounty האחת

New member
היי noa

ובכל זאת ... בחיפוש הקצר שבצעתי בארץ אין חברות ששולחות נציגים לסקוטלנד... ואני מתייחסת לחברות היייטק. אני עוסקת בהיטק בתחום די מבוקש האם ידועים לך אתרי חיפוש עבודה בסקוטלנד בתחום ההייטק? או חברות בארץ ששולחות נציגים לסקוטלנד ? לגבי השקעה במדינת היעד, האם רכישת דירה נחשבת לאחת כזו ? האם יש לפנות במקרה כזה לשגרירות בארץ ? האם יש עורך דין בישראל שמתמחה בנושא זה ? תודה רבה, bounty

noa scotland

New member
לא מכירה חברות כח אדם

או גם את שוק ההייטק. לגבי השקעה - מדובר במאות אלפים (ליש"ט'ים), כסף זמין להקמת עסק ויצירת מקומות עבודה למקומיים (אפילו אם זה רק משרד קניות ולא מפעל ענק, ומעסיקים רק 2-3 עובדים). דירה לא נכנסת בקטגוריה הזאת. גם לא טירה (אלא אם כן היא מתפקדת כעסק).

cookie9

New member
נועה צודקת בהחלט

לכן, אם לא ניחנת בקשרים/פרוטקציות או לחלופין כישורים מקצועיים נדירים, מה שאתה מחפש זה למעשה אישור עבודה שאינו תלוי מעסיק, קרי, תכנית ה: HSMP זוהי תכנית הגירה המיועדת לבעלי כישורים השכלה ונסיון תעסוקתי (את הדרישות המדוייקות תוכל לבדוק באתר ה- Home Office ). במידה ונמצאת מתאים, תוכל לקבל ויזת עבודה שתאפשר לך לחפש עבודה כאשר בדרכונך מוטבע סטטוס של עובד חוקי (ואז אין למעסיק כל בעיה לקבל אותך, הוא לא צריך להוציא אישורים וכד'). זה לא טריויאלי להגיש את הבקשה ובד"כ רצוי להיעזר בעו"ד. זה עולה די הרבה כסף ויכול לקחת מספר חודשים עד לקבלת תשובה. אבל אם זה מה שרוצים, זה בהחלט שווה את המאמץ. כמובן, עליך לעמוד בתנאי הסף בכדי להגיש את הבקשה, אחרת - פשוט חבל על הכסף שלך. ציינת לעיל כי אין לך אזרחות של מדינה השייכת לאיחוד האירופי. האם יש לך אפשרות תיאורטית כלשהיא להוציא אזרחות כזו? כי אם כן, אז בהחלט שווה לבחון זאת כאפשרות, על אף שהתהליך לקבלת האזרחות הוא לרוב ארוך, יקר ומייגע. כפי שנכתב במאמר, זו האפשרות ה"בריאה" ביותר להגר לבריטניה. דרך אגב, גם אם יש לך בת-זוג בעלת אזרחות אירופאית או שיכולה להוציא אזרחות כזו, הדבר יקנה לך את הזכות להתלוות אליה ולעבוד בבריטניה. שווה מאד לבחון אפשרות זו! בהצלחה!

Fair game

New member
יש אתר כזה שציינת

שתקף לגבי הולנד? או שזה כללי לכל אירופה?

cookie9

New member
מה שציינתי תקף לגבי בריטניה

אין לי מושג לגבי הולנד

cookie9

New member
HSMP זו תכנית הגירה לבריטניה

ה- Home Office הוא משרד ההגירה הבריטי, עד כמה שידוע לי. אין לי שמץ של מושג לגבי הולנד.

למעלה