הגירה לאנגליה

idansegal

New member
הגירה לאנגליה

שלום חברים
ברצוני להגר לאנגליה בעוד חודשיים... יש לי דרכון אירופאי, אני מהנדס תעשייה וניהול ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית
השאלה שלי איך מחליטים לאיזו עיר להגר, אני רוצה שתהיה לי נחיתה רכה (ככל הניתן), מציאת עבודה בין אם במקצוע ובין אם לא (לפחות בחודשים הראשונים) עד שמגששים מי נגד מי
אני בספק בנוגע ללונדון אולי בגלל שהיא מאוד סואנת ויקרה לתקופה הראשונה.
מה דעתכם? המלצות ואיך מתחילים יתקבלו בברכה
[email protected]

איך אפשר לענות לך על השאלה הזאת?

אתה צריך לדעת מה מתאים לך:
עיר גדולה, עיר קטנה
חשוב לך אוכלוסיה מסויימת - אטנית, גילאים.
אתה אוהב תיאטרון, תרבות
מחפש מרחבים לעשות ספורט ולצאת לטיולים.

התשובות אצלך, אף אחד לא יכול לעזור לך.

ברוך הבא לממלכה המאוחדת.

idansegal

New member
תשובות

היי נירית
תחילה תודה על תשובתך
אני בהחלט מעדיף עיר קטנה, אוכלוסיה אתנית זה מצוין כל עוד אחוז הפשיעה אינו גבוה
אוהב תרבות בהחלט, בעיקר טבע, אופניים ומזג אוויר קרררררררר
כאמור מעל לכל חשוב שאמצא תעסוקה להנות מכל הטוב הזה :)

republik

New member
האמת היא

שזה בלתי אפשרי לענות על שאלה כזו במסגרת פורום כזה.
אין רשימת שאלות שלפי התשובה אליהן נשלפת לך עיר מסויימת... זה שקלול של המון נסיבות אישיות מאד, שגם אחריו ההעדפות הן אישיות מאד.
אני בטוח שאם תעשה פה סקר תמצא המון דרכים שבהן אנשים פה בחרו איפה לגור, אבל אני חושב שבד"כ לא פותחים מפה של האי ושואלים "לאן" כי לא יוצאים מזה ככה. צריך להתמקד יותר, ורק אתה תוכל לדעת איך למקד את עצמך (איך ולא בהכרח איפה) ומשם תוכל להתחיל לנוע.

shebrew

New member
אם אתה זקוק לעבודה, מתחילים בלמצוא עבודה

כלומר אתה צריך תשובה לשאלה - היכן יש לי את הסיכוי הגבוה ביותר למצוא עבודה? כנס לאתרי חיפוש עבודה כמו REED או MONSTER ותתחיל לחפש.

יעלי9

New member
בדיוק, עבודה היא נקודת המוצא

כדי שתהיה נחיתה רכה ככל הניתן צריך לעשות שעורי בית. איזה דברים כבר בדקת לקראת המעבר הקרוב? אם יש לך שאלות ספציפיות, ננסה לענות לגופו של עניין.
לונדון בהחלט יקרה יותר אבל יתכן שכזר, יהיה לך קל יותר למצוא שם עבודה.
אתה רוצה לנסות לעבוד במקצוע? הייתי בודקת מה השוק רוצה כאן ומתרגמת את קורות החיים כך שיתאימו לז׳רגון המקומי.
וכן הלאה וכולי....

למעלה