הגירה לאירופה

stevo32

New member
הגירה לאירופה

קודם כל,שלום לכולם... אני עומד לסיים תואר של מדעי המחשב כרגע באוניברסיטת בן גוריון. אני רוצה לעבוד בתחום וכמובן שמעדיף לעבוד בחו"ל עם תואר כזה... אני לא אוהב את המדינה מאלפי סיבות שבטח גם כן גרמו לכם להגר לאיפשהו. בכוונת יש לי את מערב אירופה (הולנד\גרמניה), סקנדינביה,אנגליה. אני באמת לא יודע לאיפה הכי כדאי לעבור וגם אני לא יודע מה ההטבות שכל מדינה מביאה... אין לי דרכון זר...רק דרכון ישראלי,לצערי. האם אני יכול לחפש ממש עבודה בחו"ל בתחום שלי או שאני אהיה חייב לעשות את זה דרך חברה פה בארץ (נניח לעבוד בHP בארה"ב מטעם HP ישראל...מין רילוקיישן כזה)? באיזו מדינה לדעתכם הכי כדאי לנצל את התואר שלי?ז"א...איפה אני אקבל את השכר הכי טוב וגם ההוצאות לא יהיו מטורפות? באמת שאין לי מושג יותר מידי בנושאים האלה,פשוט יצא לי לעבוד בארה"ב לתקופה מסויימת פעם וגם לבקר בהולנד ופשוט נדהמתי מהמקומות האלה מבחינת הרבה דברים (ויכול להיות שזה קרה רק כי הייתי מין תייר כזה שם). אשמח לכל תשובה כלשהי , עמישי.

Izimmt29

New member
עבודה בחו"ל

היי, השכר ורמת המחייה ההכי גבוהה באירופה זה בסקאנדינביה, כמובן שיש ךמקום הזה כמה חסרונות או יותר נכון 6 חודשים של חסרונות שאין שמש בגלל החורף. אבל השכר שם גבוה וגם רמת המחייה בהתאם לשכר, וכמובן תצטרך ללמוד שפה חדשה לא משנה איפה באירופה תנחת. השאלה היא מה השפב ההכי קלה בשבילך ללמוד ללמוד. לונדון היא יקרה וגם המשכורות שם גבוהות. בכל מקה בהצלחה... :)

TrigATUSA

New member
הדבר הראשון במצבך

(אין ניסיון, אין דרכון של מדינה זרה, אין שפה חוץ מאנגלית) היא לשנות את מסגרת המחשבה שלך על הנושא לא "לאן כדאי להגר" אלא "לאן אני יכול להגר" האפשרויות שלך, כרגע הן מאוד (מאוד) מצומצמות השוואה בין מדינות כאלה או אחרית היא חסרת משמעות באופן טבעי האנשים בפורום כמו הפורום הזה החליטו שעדיף להם, ממגוון סיבות, לגור בחו"ל, ככה שמין הסתם זה מה שיגידו לך כאן בגדול, בלי ניסיון לא תמצא מישהו שיעשה בשבילך וויזת עבודה ככה שמעבר מיידי תוכל לעשות רק אם תלך ללמוד תואר מתקדם בחו"ל

stevo32

New member
אז...

לאן אני יכול להגר? יש לי תואר במדעי המחשב של בן גוריון....אבל עדיין אין לי ניסיון בחברה מסויימת. עם ניסיון יכולים לקבל אותי בחו"ל? (אני לא מדבר על רילוקיישן). בלי ניסיון יכולים לקבל אותי גם?איפה (אם כן)?

בקר12

New member
תחפש לעבוד בחברה ישראלית

ששולחת אנשים לרילוקיישן באירופה. זה יגביר מאוד את הסכוי שלך להגיע לשם.

stevo32

New member
//

איך אפשר לברר אילו חברות שולחות ואילו לא? בדר"כ אחרי כמה זמן שולחים בנאדם לחו"ל?

למעלה