הגירה לאחר לימודים באירופה

הגירה לאחר לימודים באירופה

אני מעוניין ללמוד באירופה ובסוף הלימודים להגר לאותה מדינה. אני מעוניין ללמוד באיטליה. האם באופן כללי לימודים במדינה כלשהי מקדמת את עניין ההגירה ?

גרמניה

לפי מיטב הבנתי לימודים במדינה מאוד מקדמים את עניין ההגירה. המסלול בגרמניה הוא בערך כזה: מסיימים ללמוד, מחפשים עבודה, מוציאים אישור שהיה ועבודה לתקופה מסויימת, כאשר תוקפו פג מוציאים עוד, וכך עד האזרחות המיוחלת. כמובן אם הכל הולך חלק...(!), אבל אנחנו אופטימים... חוץ מזה, לימודים באירופה בשנים קריטיות ליצירת מערכת זוגית (שנות ה20-30), מאפשרים לך למצוא בנות/בני זוג אירופאים, סטודנטים כמוך או תושבים מקומיים. במקרה ותתחתנו, תזכה אחר כבוד גם באזרחות (כך לפחות בגרמניה על פי הידוע לי)

forglemmigej

New member
בדנמרק חתונה לא מקנה אזרחות

וגם במדינות אחרות זה לא ציק צאק, אתה צריך להוכיח את יציבות הקשר (אגב יש מדינות שלא צריך להתחתן אפילו ,אפשר לחיות בחטא
וזה מקובל על השלטונות) ואם זה נראה להם אז יאשרו לך את האזרחות. הSpouse שלך גם צריך להוכיח אמצעים כלכליים כדי שתוכל להשאר. ולימודים לא מקדמים את ענין ההגירה , הויזה שאתה מקבל היא לזמן מוגבל של הלימודים ואחרי זה לפעמים יש סטאז שאפשר לחפש עבודה שאולי תתן לך להשאר יותר מאוחר אבל עקב המספר הגבוה של אקדמאיים ברוב מדינות אירופה זה לא פשוט כלל וכלל.

CillDara

New member
תלוי במדינה

ממליצה לחפש אינפו גם בפורום לומדים בחו"ל

למעלה