הגירה בכל חור ???

reveal26

New member
הגירה בכל חור ???

לניו יורקרים שבינכם ואלו ששמעו... אשמח על אימות השמועה.. אומרים שנתפסו ישראלים ונתפסים כל יום בניו יורק, כי יש על הגשרים שוטרי הגירה ומבקשים תעודות וכאלה, וכל אלו שעבדו במובינג אכלו אותה, והספיקו לעצור כמה אחדים. יש אמת בדבר ? עד לאן הגענו ? כאילו עלינו עושים סנקציות עכשיו ?

TheLostSoul

New member
גם אני שמעתי...

בדיוק אותו דבר לגבי הגשר,שבודקים בגשרים והרבה ישראלים מהמובינג אכלו אותו.

Yaniv-DC

New member
מה שאני יודע

זה שכבר קודם לפיגוע נכנסו בישראלים (לא רק, פשוט אנחנו הכי רעשנים בנושא...). אני גם יודע שאכן בתעלות יש משטרה ו-FBI, והם גם בודקים תעודות, וגם מכניסים את כלבי הגישוש שלהם לתאי מטען. הם לא פקידי הגירה, אבל FBI בידם הסמכות לעשות כמובן ככל העולה על רוחם כשהם תופסים מישהו לא חוקי, ושוב - זה אף פעם לא היה "נגד ישראלים" אלא נגד ה"לא חוקיים". גם לגבי "כל אלה שעבדו במובינג אכלו אותה" - לא שמעתי עוד על גרוש המוני בימים האחרונים של מאות ואולי אלפי ישראלים שעובדים בזה (היה גרוש של כמה מאות בתוך חודש לפני כחצי שנה). אבל... כאמור... כל מי שבא לכאן באופן לא חוקי (גם אני הגעתי לכאורה ככזה) לוקח סיכון שזה לא יעבוד - תראה מה קרה לגורי, שלא מוכנס לכאן בחזרה, בעוד שמורן בעבר לא נתקלה בבעיות כאלה. בקיצור - פרופיל נמוך, עוד לא הזיק לאף אחד (תשאל את העצורים מניו ג´רזי...)

למעלה