הגירה בגיל 50

דביר8845

New member
הגירה בגיל 50

היי אנחנו בני 52, 49 וחושבים להגר. יש לנו מספר שאלות ומקווה שיש לכם את התשובות 1. האם בגיל כזה יש סיכוי שמשרד ההגירה יאשר לנו? 2. יש לנו 3 ילדים - שניים מהם לא קטינים, השאלה האם הם יכולים להגר יחד אתנו כמשפחה אחת או שהם צריכים להגר בנפרד? 3. אם אנחנו מעונינים לקנות עסק פעיל עם עובדים מקומיים, יש סיכוי להגירה? תודה מראש על תשובתכם עדי

Javali

New member
בשתי מילים

התשובה: סוכן הגירה בקצת יותר מילים: 1. הגירה על בסיס מקצוע אתם, כנראה, כבר לא יכולים לעשות. הגירה על בסיס מקצועי - אולי. רוב חברי הפורום היגרו או מהגרים על בסיס מקצועי או על בסיס קשרי משפחה, לכן סביר להניח שרובנו לא נוכל לעזור לכם, אפילו לא עם מידע. אתם צריכים סוכן הגירה. 2. אם איני טועה, ההגדרה של dependant children היא לא בהכרח קטינים. יכול מאד להיות שבזמן הלימודים באוניברסיטה הילדים גם נחשבים תלויים, ולכן יכולים להכלל בבקשה. שוב, אני בספק אם לרבים מחברי הפורום היו ילדים בגירים בזמן הבקשה, ולכן ספק אם תמצאו כאן תשובות. אתם צריכים סוכן הגירה. 3. יכול להיות. אני לא יודע אם צריך עסק חדש או שאפשר לקנות עסק קיים. אני מניח שיש עוד תנאים. אני מניח שאתם כבר מבינים מה אתם צריכים...

מהגרים

New member
יכול להיות שאם יש לכם כסף להשקיע...

אז יש ויזה שתתאים לכם... אבל את זה צריך לבדוק, דמו שאמר הבהחור מעלי - עם סוכן. אם אתם רוצים לשמוע על סוכן כזה, אתם מוזמנים לפנות אלי במסר... אני אשמח לעזור. בהצלחה!

מיקש

New member
לא לתפוס אותי במילה

אני לא סוכן הגירה וגמכן ממליץ לדבר אם אחד. ויזת מקצוע נותנים עד גיל 45, אבל אם אני לא טועה (ואני באמת לא יודע, זה מזיכרון, במעומעם, מלפני שנתיים שלוש, וגם לא ממש ברור מאיפה, ויזה שניתנת לאדם שרוצה לבוא עם כסף ולפתוח איתו ביזנס נותנים (בכפוף לעוד איזה קריטריון או עשרים) עד גיל 55.

למעלה