הגיע תורנו!!

בימבה 777

New member
הגיע תורנו!!

היי כפי שכבר התייעצתי לגבי הרחבה עם קבלן או בנייה לבד החלטנו על הרחבה עם קבלן אנחנו זוג +2 בן ובת קטנטנים בהפרש של שנה וחצי (וסגרנו את הבסטה) מצ"ב תוכניות של הדגם מדובר בבית במגרש יורד פינתי לכיווןן דרום מערב 2 מפלסים 7 חדרים 181 מ"ר הקומה העליונה אנחנו מבטלים את חדר המדרגות ומוסיפים חדר שינה נוסף הקומה התחתונה במקום חדר המדרגות יהיה מטבחון וזו למעשה תהיה יחידה נפרדת אשר תשמש נכון לעכשיו את חמתי ואח"כ את הילדים שיתבגרו... אז תתפרעו מה דעתכם? מותר לשנות הכול כולל הכול מלבד המסגרת של הבית http://www.lagalil.co.il/project_viewPlans.php?planId=Eden4&projId=gilon http://www.lagalil.co.il/project_viewPlans.php?planId=Eden4&projId=gilon תודה תודה

נחלולית

New member
היי, העלית פעמיים את תכנית הקומה הראשונה,

נשמח לראות את השניה :) מאיזה כיוון הכניסה? ושאלה אחרונה - כמה גמישות יש לכם בשינוייים - פנימיים וכן חיצוניים ("דחיפת קירות" בלשון העם)?

פיטנגו4

New member
עוד בית צף באויר ../images/Emo13.gif

בלי שכנים, בלי גבהים, בלי כבישים, בלי כיוון צפון.
את הולכת לשלם המון כסף על הקרקע. אז איפה היא? אני מבינה רק שרטוטים, כולל מספרים המציינים גבהים, ולכן שום הסבר מילולי שלך לא יעזור לי. אם קיבלתם מפרט, שם יש שרטוט קצת יותר אמיתי וקצת פחות צבוע (דו משמעית). בנוסף, חלק מהריהוט בפרוספקט הזה הוא לא בקנה מידנה נכון, כלומר: הוא בלתי פרופוציונאלי למידות אמיתיות. והכי הכי חשוב: אין כמו מספר 3. לא האמנתי עד שזה קרה לי. מומלץ ! ( אם זה אפשרי כמובן)

בימבה 777

New member
פיטנגו כמה חשבתי עלייך

שבאתי לבחור את המגרש נשארו שניים פינתי ואחד לפניו התחלתי לשאול אותו מה הגבהים מה הצפון בדיוק את מה שאת אומרת לכולם הוא בהההה בי (הוא רק הסוכן מכירות) והראה לי מפה בשחור לבן שעל הקיר לא נתנו לי עדיין כלום ביד פיזי מלבד הצבעוני... ובמפה חיפשתי מספרים גבההים ושאלתי.. מצטערת שאני לא מבינה אבל את השאלות שלך דיקלמתי בבטחון :) בקיצור הבנתי שאני אקבל את התכנון ההוא אני אתן ואחכה לתגובות תודה וססליחה כולנו ירוקים בהתחלה...

Tנעמי

New member
מידות?

משהו לא מסתדר עם המידות בתכניות האלו למשל "סוויטת" ההורים ברוחב 340 ס"מ ואילו החדר שמתחתיה ממש באותו הרוחב והוא רק 300 ס"מ אני מקווה בשבילכם שאתם לא מתכוונים להחליט על סמך המודל הזה ושקיבלתם תוכניות אדריכליות מפורטות

Tנעמי

New member
חוץ מזה איך אתם מתכוונים לעבור בין הקומות

אחרי שתבטלו את המדרגות?

בימבה 777

New member
תשובה לך ולפינטגו

אנחנו לא מתכוונים לעבור בין הקומות אלו יהיו כך חשבנו לפחות שתי יחידות נפרדות חמותי תגור שם עצמאית ובעתיד שתלך לעולמה זו תהיה יחידה נפרדת או לילדים או להשכרה אתם חושביםם שזו טעות? דבר שני אני יכולה לדרוש את כל הפרוגרמות לפני החתימה? לא נותנים...

Tנעמי

New member
חשבת עד הסוף?

לחמותך יש הליקופטר? ולששאלתך השנייה, כמובן שאת חייבת לראות את כל הפרטים לפני החתימה ולא ביום החתימה אלא לקחת הבייתה, לשבת על כל הפרטים בלי לחץ מצד היזם, וגם להתייעץ עם בעלי מקצוע בנושאים הרלוונטים. יזם שלא חושף את כל החומר - יש לו מה להסתיר

פיטנגו4

New member
בדיוק מה שאני אמרתי

פרוספקט זה יפה וצבוע - דו משמעית. זה כלי שיווקי בלבד. אבל, יש לו משמעות מחייבת וחוקית (כן! בדוק!) רק אם אין מפרט או שהמפרט חסר. אני אישית לא הייתי חותמת עם לא היו נותנים לי שרטוטים מלאים, כולל תרשים סביבה כולל טופגרפיה והעמדת מגרשים, חזיתות, תוכנית פיתוח, תוכניות של כל הקומות והגג, וחתכים (בקיצור: מה שיש בגרמושקה). וגם מפרט מלא עם מינימום פעמים אזכור של המונח " ש"ע ".

Tנעמי

New member
גם אני לא הייתי חותמת

למה התכוונת שאמרת שאין כמו מספר 3 ?

למעלה