הגיע תורו של מספר 3?

zoharj

New member
בואו נעשה רשימה

של ח"כים מש"ס שלא הצטיינו בנקיון כפיים. אני מוסיף את פנחסי. --------------

zoharj

New member
וזה ברור כשמש ../images/Emo42.gif

שמיד תגיע רננה ותזדעק מדוע אני עושה עוול לש"ס ובכלל יש עוד הרבה מושחתים ובכלל כולם זכאים עד שלא תוכח אשמתם וכו´ וכו´. אני יודע. אין צורך לזעוק. פשוט סתם רציתי לרכז את מושחתי ש"ס בשרשור אחד. מותר לי, לא? יאללה, שמות ומספרים! ------

gershon17

New member
טוב, גם יאיר לוי וגם דרעי

נשפטו, הורשעו וישבו בכלא. להגיד עליהם שהם זכאים זה די מצחיק. גם לשיר עליהם - הוא זכאאאאאאאאי, הוא זכאאאאאאאאאי ועוד לא לשלם תמלוגים כי זה לשם שמיים.

Prince of Wales

New member
תוסיף גם את אוחנה ודהן

אם נתפסו בקלקלתם אז בטח יש גם מעשים פליליים שלהם שעליהם עוד נשמע. בכלל ש"ס יכולה להרכיב את נבחרת החלומות של כלא איילון.

גם שם היו ח"כים שנחקרו

בעניין אי סדרים במשרד השיכון וזיוף תוצאות הבחירות. אני לא זוכר את השמות בדיוק.

gershon17

New member
רק שניה אבל באמת

זה שמישהו נחקר לא אומר שהוא עשה משהו רע. גם זה שמישהו נשפט לא אומר שהוא עשה משהו רע. צריך להיות מורשע בשביל זה.

עכשיו גם יש ריח רע ממצנע....

היום בידיעות אחרונות נכתב שהוא יועמד לחקירה בגין קבלת תשלומים לא חוקיים למטה הבחירות שלו...

מצנע מריח רע כבר מההתחלה

עוד לפני שהוא התחיל לדדות במרוצו אל הצמרת הוא כבר הספיק להשתלח במפלגת שינוי ולהתחנף לחרדים...

מצנע מריח רע עוד מלפני 8 שנים...

ומהרגע שהוא נהיה ראש עיריית חיפה העניינים רק הדרדרו... רק בחודשים האחרונים, ובכמה חודשים שלפני הבחירות הקודמות לראשות העיר, ראו אותו אשכרה עושה משהו.... עכשיו פתאום העיר עוברת שיפוצים, פתאום מקומות שכבר שנים נראים כמו זבל מקבלים טיפול עשרת אלפים של העיריה, וכל זה כמובן כדי לנסות לסחוט קולות מתושבי חיפה, שכמובן יש להם סימפטיה למצנע כי הוא "אחד משלהם" כביכול. מצנע הוא הפוליטיקאי הקלאסי. מלא דיבורים, מלא פוזה, אבל המעשים שלו הם רק מה שנוח לו באותו רגע ומה שמשתלם לו לבחירות הבאות...

כן, די...

הוא רוצה שחיפה תראה כמו תל אביב, אבל שוכח שיש לנו הרבה פחות שטח, ככה שכל בניין גבוה שתתקע יגרום לעיר, במיוחד לרצועת החוף שעד עכשיו היתה יפה ויחודית, להראות... אהם.... לא נעימה.

למעלה