הגיע פרק שמונה..

הגיע פרק שמונה..

פרק שמונה של האקס... נראה יפה.. http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?ProgID=4064&CatID=3067

אהבתי../images/Emo6.gif

אני רק מקווה שאני לא אשכח היום לראות.. זה כבר קרה לי פעמיים

שירוש1989

New member
טוב, מיכל גולן רשמית לא כוסית../images/Emo10.gif

עוד פרק מאכזב. אלוהים אדירים, על מה חשבו כשכתבו את המיכל הזאת? היא מלאת סתירות! זה כאילו יש בבנאדם פיצול לכל אקס, ואפילו לכל מצב רוח. אני מתגעגעת לפרקים הראשונים, אז עוד היה איזהשהו פוקוס.

פרק טיפה משעמם.

אבל השמלה של מיכל
מי מלביש אותה? אני רוצה את כל הארון שלה
וטלי היתה בכלל כוסית בפרק הזה.

נו בחייאת

זה לא יהיה אקס שלה. אני בכלל לא מבינה מה הטמטום לחזור לאקסים שלך, הרי זה לא הלך פעם אחת מה הסיכויים שזה ילך שוב? מה חסרים גרים עלובים ומטומטמים בעולם? יש מספיק... אז למה להגביל את עצמך? איזה קונספט מטומטם לסדרה... אפילו שזאת רק סדרה...

paperflowers

New member
אני דוקא חושבת שהיה לה מלא פוטנציאל

פשוט הטקסט של כל אחת מהדמויות הוא לרוב מגוחך.. חוץ משני הפרקים הראשונים לא אהבתי אף פרק.. וזה נחמד שסיגל מתה על התחת של איתי טיראן אבל נו באמת.. טלי ואיתי חסרי כימיה לחלוטין.. ואיתי צריך להישאר בתיאטרון!!

יקירתי,

כל בחורה, אבל כל בחורה בגיל ה20 לחייה כבר (אולי לא אלא שחיות בתוך טלנובלה מתמשכת) יגידו לך שזה מופרך לגמריי המסע הזה כי הוא חסר סיכוי מלכתחילה, אפילו אם איזה מגדת עתידות מוזרה שמנחשת שיר מהרדיו (אבל שרה אותו לא לפי המילים הנכונות) שולחת אותך לעשות את זה. (כולל טלי) אז מה יכול לצאת מסדרה עם דמות לא הגיונית, שטוחה שמשוחקת על ידי שחקנית שבעצמה לא מאמינה שזה הגיוני? לא הרבה מקסימום העברת זמן צפויה כמו שגל אמרה. מידי פעם יש רגעים של קסם וכימיה אבל עם זה לא הולכים למכולת...

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

נכון יש בסידרה משהו מאוד שיטחי...רדוד, ואפילו פתטי..הדמות המוזרה הזו..הטיפוסים שהיא פגשה...האקסים.. הכל יש בו משהו ...לא סוחף...

paperflowers

New member
זה לא מה שאמרתי

הבעיה בסדרה הזו היא שבהתחלה היא התיימרה להיות סדרת פנטזיה כזו, סטייל עליסה בארץ הפלאות עם הומור ציני מושחז, ובאמצע ניסתה להיות דרמה רומנטית עם הומור מאוד רדוד וטקסט שטחי סיגל היתה צריכה להחליט מראש איזו מן סדרה היא רוצה ולא לערבב כל כך הרבה אלמנטים לא קשורים בסדרה אחת- ובגלל הסתירה הזו בין הז'אנרים אפילו השחקנים מתקשים להגיד את הטקסטים באמון מוחלט.

אבל אף אחד לא אמר שאי אפשר לשלב בין זאנרים

פשוט צריך לעשות את זה טוב וחכם... ושתי התכונות האלה כנראה לא קיימות בלקסיקון שלה. היא חושבת שהקהל אדיוט, והאמת שהיא לא רחוקה מהמציאות. בואי נגיד שהסדרה הזאת לא פונה לקהל החכם והאינטיליגנטי. אנחנו נדפקנו כי טלי שם ואנחנו חכמות

g a l4

New member
../images/Emo181.gifטוב אחרי שראיתי את הפרק הזה....

יש לי כמה דברים להגיד 1.התוכנית הזאת צפויה מדי
2.אבל בכל זאת היא חביבה ביותר(נו אתן לא יכולות להגיד שהיא לא מעבירה את הזמן!
) 3.אמרתן ששני הפרקים הראשונים היו הכי טובים....ואמרתן גם שבגלל שהכתיבה של סיגל הייתה יותר טובה וכל זה...אבל זה לא רק זה
זה גם בגלל השחקנים ששיחקו את האקסים שלה בפרקים האלה!

g a l4

New member
../images/Emo181.gifגם!אבל רק בפרק השני....

בפרק הראשון הם לא מוכשרים,גם אני יכולה לשבת ולהיראות מבואסת
הניצבים בשבעה של למראית עין היו יותר מוכשרים!!!!

למעלה