הגיע מאי!

הגיע מאי!

אז התפקדות רגע לפני שהאביב הלא מורגש יעזוב ויבוא הקיץ, שיהיה מורגש לצערנו. שם: גיל: מיקום: דרכי תקשורת: בלוג/דף אישי: שיר החודש של יהודית: שיר החודש כללי: דיסק החודש: ספר החודש: סרט החודש: תוכניות לחודש הקרוב: תמונה:

אושRתי

New member
../images/Emo11.gifראשונהה

שם:
דרכי תקשורת:מסנגר/מסרים הבלוג/דף אישי:
שיר החודש של יהודית:ציפייה לאושר
שיר החודש כללי:עוד הלילה-איתי פרל
דיסק החודש:עיר קטנה -יהודית רביץ
ספר החודש:אין
סרט החודש:עדין נשאר בופור
תוכניות לחודש הקרוב: הופעות וכו'
תמונה:אין מצב.
סוף שבוע נעים

darling2

New member
../images/Emo98.gif

שם: דר גיל: 18! פעם ראשונה שאני מתפקדת בת 18..זה מוזר. מיקום: מושב תאשור דרכי תקשורת: [email protected] בלוג/דף אישי:... שיר החודש של יהודית: ציפייה לאושר שיר החודש כללי: מירי מסיקה-פעם דיסק החודש: היו המון! אבל מירי מסיקה-שלום לאמונות ספר החודש: לא קראתי סרט החודש:.. תוכניות לחודש הקרוב: לעבוד, לישון, ובגרויות..
תמונה: אני לא מצליחה לעלות..

מהר מהר...

שם: מיכלי (כבר רשמי בת.ז אוטוטו). גיל: 23 פחות חודשיים. מיקום: חיפה סיטי (פוליס דפרטמנט) דרכי תקשורת: מסרים ואת כל השאר תקבלו שם. בלוג/דף אישי: למעוניינים במסרים (אני סודית... חה חה חה) שיר החודש של יהודית: "יש אשר שקטים הם השמיים" שיר החודש כללי: "פוג אל נחל" של דודו טסה (לא, זה לא שיר אופייני של דודו טסה, זה מ"סוף העולם שמאלה". שיר מדהים) דיסק החודש: האנפלגד של קלפטון..
ספר החודש: מקווה שיהיה כבר "רודף העפיפונים". סרט החודש: עימות חזיתי Face Off... תוכניות לחודש הקרוב: לחיות נכון :) תמונה: אה, זה לא זמן טוב. אני עייפה. אולי מחר.

venustudent

New member
קצת באיחור אבל..

שם: נגה גיל: 25 מיקום: חולון דרכי תקשורת: מסר אישי שיר החודש של יהודית: ציפיה לאושר שיר החודש כללי:מירי מסיקה-האביב שלי יגיע ספר החודש:סיפור על אהבה וחושך סרט החודש: מיס פוטר תוכניות לחודש הקרוב: תלוי מתי תיגמר השביתה באוניברסיטה

למעלה