הגיע לי תשובה מאגם..:) אני לא מצליחה לפתוח עדיין אבל תכף ניראה כמעט מחקתי את זה בטעות
E eynav16 New member 19/2/06 #1 הגיע לי תשובה מאגם.. אני לא מצליחה לפתוח עדיין אבל תכף ניראה כמעט מחקתי את זה בטעות
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/2/06 #2 חחחח שמחה בשבילך../images/Emo24.gif אבל חבל שלא שרשרת כפרעליך ומה זאת אומרת את לא מצליחה לפתוח וכמעט מחקת
חחחח שמחה בשבילך../images/Emo24.gif אבל חבל שלא שרשרת כפרעליך ומה זאת אומרת את לא מצליחה לפתוח וכמעט מחקת
E eynav16 New member 19/2/06 #3 סורי שלא שרשרתי אמ.. לא ידעתי שזה זה אז כמעט מחקתי... והצלחתי לפתוח אבל אני עוד רגע מתה אז אני יקרא שוב אחר"כ קראתי כאילו...חח
סורי שלא שרשרתי אמ.. לא ידעתי שזה זה אז כמעט מחקתי... והצלחתי לפתוח אבל אני עוד רגע מתה אז אני יקרא שוב אחר"כ קראתי כאילו...חח
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/2/06 #4 חחחחחחחחחחחח תשימי בפורום../images/Emo99.gif ולונורא זה בגלל שהתרגשת
ש שיר חולה על אגמי New member 19/2/06 #14 עיניוווווווווווווווווווו איך בדקת אם היא החזירה לך?? אני לא מצליחה זה הכל באנגלית ואני אל מבינה כלוםם אני חייבת לראות
עיניוווווווווווווווווווו איך בדקת אם היא החזירה לך?? אני לא מצליחה זה הכל באנגלית ואני אל מבינה כלוםם אני חייבת לראות
ש שיר חולה על אגמי New member 19/2/06 #20 אני יודעת שזה במיילללל וגם כתוב לי שיש הודעה ואני לא יודעת איך פותחים את זהה