הגיע זמן לספורט

ilan0111

New member
הגיע זמן לספורט

התחלתי ללכת לעבודה ברגל, עניין של 35 ד' לכל צד. הלוך וחזור, פעמיים בשבוע. עכשיו זה השבוע השלישי ועדיין קשה. הפעמים הראשונות גמרו לי את הרגליים. מאחר וכבר חצי שנה אין אוטו- יש אופניים. עכשיו יוצא לי יום הליכה כמו היום, כי אני מסיים מוקדם ומחר רכיבה. אני עושה זאת בדרך לעבודה, מאחר ואני דיי עצלן לעשות זאת אחרי כן. אז אני כבר בבית בערב, ואין חשק. אני רזה, אבל מרגיש לחץ עצום פן אני אשמין. החברה כיום שופטת אותנו בחומרה יתרה גם אם אנו רוצים או לא. המשך צהריים טובים לכולם

tutit1005

New member
אילן ערב טוב

ספורט זה דבר בריא ויפה ולא רק לאנשים שמנים.. המודעות לספורט ובמיוחד להליכה מורגש בכל רחוב ורחוב מי כמוני יודעת מה זה לקום מוקדם ולצעוד במשך שעה שלמה אתה יודע בדיוק מה מרגישים אחרי הליכה נכון?? זה שווה וכדאי אל תתעצל כל עוד יש לך את הכוח ..אל תוותר אשרייךךך המשך ערב מקסים....

וי10

New member
אילן שלום

לדעתי אתה נוהג בחוכמה רבה, אני אישית משתדלת לצעוד כל יום רק שלצערי זה לא ממש יוצא אלא פעמיים עד שלוש בשבוע צעידה של 40 דקות יחד עם בן זוגי ( שנינו רזים ) ואנו עושים זאת אחרי העבודה כאשר אנחנו לאחר כוס קפה , לשם המרץ. מה שחשוב הוא עניין הבריאות שיש בצעידה כזו ,ששומרת על מטבוליזים נכון ובונה שרירים ועודהמון דברים חיוביים שלא אלאה אותך כאן בפירוט. אז תמשיך לך בכייף רק נראה לי שכאשר יגיע החום יהיה לך לא נעים להגיע מזיע לעבודה..... אולי תמצא לך מסגרת אחרת, הרבה מחברינו הולכים לחדר כושר. המשך יום נעים

למעלה