הגיע זמן הרזולושן!

הגיע זמן הרזולושן!

אז בישראל כבר אוטוטו היום השני של שנת 2002, וגם שאר העולם מתגבר על האלכוהול שבדמו, ואחד ממנהגי הגויים (פיכסה
), זה הרזולושן... מה הבטחתם לעצמכם שתעשו בשנה החדשה הזאת, שלא עשיתם פעם?

Yaniv-DC

New member
בוושינגטון התנהג כוושינגטונאי

כ-ו-ל-ם פה הולכים לחדר כושר. אני היחיד שלא. נכון, יש כאן הרבה אנשים שנראים כאילו מעולם אפילו לא הגו את המילה "GYM", אבל, תוכלו למצוא אותם שם לפחות עושים בכאילו... יום רביעי אני נוסע לפגישה ראשונה מתוך שלוש עם הטריינר, ימדוד לי לחצים/שומנים ושאר נפלאות, ואז נבנה לי תוכנית. כדי שעד הקייץ, נהייה שווים יותר. מה קרה, שגם לאחרים יהייה נקע בעיניים כשהם מסתכלים עלי...

**Blue-Lagoon**

New member
אפילו אני הולכת לחדר כושר

ועוד לא ברור מה הRESOLUTION שלי אני צריכה לחשוב על זה איזה יום יומיים שבוע שנה

inbale

New member
אז ככה...........

להגיד לילדים שלי מאתיים פעם ביום כמה שאני אוהבת במקום מאה. קורס על בסיסי. לכתוב צוואה. להסתובב במיון עם נשק. לאהוב. להאהב. לתת לרגש לעבוד שעות נוספות. לפתוח פורום. להיות קשובה בעיקר לעצמי. להנות מהרגעים הקטנים של החיים. לישון בלילות. להמשיך להניק. להתעמל על מכשיר הכושר פעם ביום. להמשיך להאמין בחשיבותם של כנות ואמון ברשת. והכי חשוב....... לא לאכול מלפפון ים

1024 * 768

בוא נראה.... לפי הסדר הזה: לעבור דירה, להתעמל, לאכול נכון, למצוא עבודה שווה, ללמוד ספרדית, להנות מהחיים, לבוא לבקר בארץ עוד פעם וילד בסוף השנה נראה מה יצא מהרשימה הזאת... אפרת
נ.ב. - למי שלא הבין את הכותרת - RESOLUTION = רזולוציה / גודל מסך (וגם החלטה)

Gefen

New member
אז עכשיו כשהבנתי את הכותרת..../images/Emo8.gif

אני יכולה לספר שאצלי זה הולך ככה: לשנות את כל החיים שלי...ואתחיל ב- לעבור מדינה...(לא משנה לאן רק לא ארץ עוץ..) להתחיל לעבוד..(עבודה אמיתית ולא ויטואלית.) להתעמל כמובן... דיאטה שאולי הפעם תצליח להשקיע קצת יותר בעצמי ורק לא...רק לא...עוד ילד!!! גפן

נ ו ע ם

New member
מישו מוכן לספר לי על מה מדברים?!

ואגב... שנה חדשה ונפלאה לכולם! כולל לעצמי נועם.

נ ו ע ם

New member
הרזולוציה אצלי היא...

600X800 מה אצלכם?! נועם. (שמבין במחשבים וברזולוציות... )

funkbass

New member
ככה......

לשנות.. לשנות...... לשנות..... לשנות...... לשנות........ לשנות......... להחליף........ לחדש......... להתחיל....... להתחיל....... להפסיק...... להפסיק......... להפסיק................. להפסיק.................. תמלאו אייך שבא לכם...... אצלי זה לא עובד (מנסיון של שנים קודמות)

inbale

New member
פאנקי ../images/Emo24.gif

תזהר אני שולחת לך צלחת של שרימפס אם לא שמרת לי שלושה משולשים לפחות!!! דיר באלקום!!

למעלה