הגיע הערב

הגיע הערב ../images/Emo13.gif

הכנתי קפה, חתכתי לי חתיכת עוגה
באתי לפורום כהרגלי כל ערב לקרוא בשלווה אבל אבוי לי הפורום נמצא בדקה דומיה. רגע מה קרה, אז נפגעתי , הורדתי דמעה לא אמרו לך שיש חוסר במים במדינה
רגע בכלל התבלבלתי רציתי תה ולא קפה, אז עד שאחזור אני רוצה לראות פורום מלא פורום להרגיש טוב, תמשיכו להרגיש ולעשות טוב כמו שאתם יודעים כבר זמן רב לי , לכותבים ולקוראים כאבים אילו או אחרים יש לכולנו , גם לאלה ששותקים אבל בכל מקרה ותמיד, עם כל הכאב החיים ממשיכים. רחל שהלכה להכין תה ומחכה שהפורום יתעורר ואוהבת אותכם כמו שאתם

שלומי מצויין שני מתוקה ../images/Emo24.gif

נראה לי שיש תקלה טכנית בפורומים של תפוז או שאצלי שוב בעיית אקספלורר, הרבה זמן ניסיתי להגיב:)

deep ocean

New member
גם אצלך יש בעיות בשליחת הודעות??

ואני כבר חשבתי שהמחשב שלי משתגע מנסה לשלוח הודעות ולא מצליח לי ביומיים האחרונים..

מיכלוש אצלי זה מהיום

תמיד אחרי שיש להם שיפורים בפורום, ביום יומיים ראשונים יש לי תקלה, אולי זה מקרה:))

כנראה..

הם רוצים שתדעי בברור כמה יהיה לך טוב אחכ.. ובנימה זו.. אצלי בבקרים יש לי בעיה רצינית לבדוק עניינים כאן <בימי חול אני מגיבה רק לאחר 1800> ויש גם לילות שהמחשב כל הזמן מתנתק לי.. מעצבן..

גיל גיל

New member
רחלוש!!!!!!!!

את כל כך נפלאה!!! תודה!!! קראת את תגובתי הקטנה?... אני, האמת, מחפש שיר מסויים כדי לשים את מילותיו כאן, ועדיין לא מוצא... אמשיך לחפש...

גילגילוש מקסים!!!!

בטח קראתי, לא הספקתי טכנית להגיב, בגלל בעיית מחשב, אבל אני יודעת שכולכם צודקים, זה רק קטע רגיש שלי שמבחינתי היה ונגמר ובכלל לא אשמתכם. המון אהבה ערב מלא צחוק וחיוך רחל-נשמה

למעלה