הגיע הסוף :-(

Padfoot

New member
הגיע הסוף :-(

לכל חברי הפורום- אני מצטערת שלא הפגנתי נוכחות כבר מעל שבוע הפסקתי לעבוד בתפוז והגישה לאינטרנט מהבית היא קצת בעייתית (מחשב איטי, עברית הפוכה וזמן שיחות יקר) בכל אופן, נראה לי שאני אאלץ לפרוש מתפקידי כמנהלת הפורום כי זה לא פייר כלפיכם שתהיה מנהלת שלא עושה כלום ומשאירה הודעות רק פעם בשבועיים. נהנתי מאוד להיות כאן בפורום אתם אחלה ואני מתה עליכם. בינתיים אני כאן לעוד שבוע אם מישהו מעוניין להחליף אותי שישלח אי-מייל למנהל הפורומים בתפוז- דקל: [email protected] או אליי לכתובת: [email protected] תודה, Padfoot

shai2k1

New member
:-(

אני מקווה שהצלחתי ליצור את הסמיילי שרציתי...אם לא-זה היה אמור להיות דומה ל- )-: סיוון-חבל שאת עוזבת! היית אחלה מנהלת פורום! את עוזבת את הפורום או הופכת לחברת פורום? אני מקווה-שלחברת פורום-את תיהי חסרה כאן בפורום!

למה?!?

פדפוטית, כחבר די ותיק כאן, אני מאוד (מאוד, מאוד X4) עצוב שאת עוזבת אותנו (או את התפקיד, אני לא הבנתי בדיוק). אני מקווה שלא תעזבי לגמרי, אלא תהפכי לחברת פורום מן המניין. למרות שאני לא חושב על כך אפילו (לפעמים אין לי זמן אפילו לבדוק הודעות חדשות), אני אשאל שאלות שיעזרו לאחרים בינינו להחליט אם הם יכולים, ובאמת רוצים, להחליף אותך: 1. כמה זמן בשבוע את השקעת? 2. דרושה הבנה כלשהי בשפות תכנות? אני חוזר על דבריהם של אחרים באומרי: 0-: )-: (אמור לצאת עצוב, אבל זה מתהפך לפעמים) 8-( (נראה לי כמו מישהו בוכה) BYE BYE. HOPE WE C U LATER!!!

Padfoot

New member
הדרישות

לא דרוש כל ידע בשפות תכנות פשוט דרושה איזה חצי שעה ביום (אבל כמעט בכל יום) לפחות בשביל להגיב להודעות של אחרים ומדי פעם שהפורום נעשה שומם ו``יבש`` להעלות נושאים חדשים לשיחה. כמובן שצריך מחשב עם חיבור לאינטרנט ואפשרות לקרוא ולכתוב בעברית והכי חשוב, ידע, הבנה ואהבה רבה לספרי הארי פוטר אני מכירה מנהלי פורומים אחרים (לדוגמא בIOL) שלא קרא את הספר הרביעי, אבל אני הייתי ממליצה למנהל הפורום להיות בקיא בכל הספרים. מקווה שעזרתי תודה על המחמאות Padfoot

יפעת28

New member
אוי חבל

היי סיוון, עשית עבודה מצויינת! אני מתנצלת שלא עניתי לך למייל האחרון, היתה לי תקופה קצת מטורפת. אני גם אחראית על נושא בפורום אחר, שמיועד לשלב אחר בחיים ולכן זה גוזל את רוב זמני, מעבר לעבודה השוטפת ועוד עניינים. אני מקווה שניפגש במרחבים הוירטואליים, ושיהיה לך המון בהצלחה!

Panther

New member
חבל מאוד!!

חבל מאוד שאת עוזבת! היית מנהלת מצויינת! ההודעות שלך תמיד היו נכונות ומעניינות. ממש חבל שאת עוזבת. וכמו שאמרו בתגובה לפני במילים אחרות - תשארי חברת פורום, ותבואי מדי פעם. זוכרת שפעם שלחת לי אי מייל משהו כמו ``איפה אתה אני מתגעגעת להודעות שלך!`` אז אנחנו גם נתגעגע להודעות שלך.

Padfoot

New member
ahhh

לא הייתי אומרת שהייתי ``מצוינת`` אבל השתדלתי לעשות כמיטב יכולתי. אני אשתדל להכנס ככל האפשר לפורום, גם אחרי ש``אפרוש`` מתפקיד הניהול. גם אני אתגעגע מאוד במיוחד להודעותך, פנתר שתמיד היו מעניינות והיה לי ברור שהשקעת מחשבה בדבריך תודה, Padfoot

Hermione

New member
למה?!?!?!?!

את דוקא מנהלת מעולה- את משקיעה לאללה וזה בסדר שלא נכנסים הרבה- העיקר שאת חושבת ומשקיעה ומעלה נושאים לדיון וכאלה וזה ממש נחמד... אל תפרשי...

למעלה