הגיע הסוף שבוע [=

G a L D a V i D

New member
חדשששה ! :)

גל דוד, 14 וחצי ראשון לציון :) מקווה להשתלב !

mor000

New member
הגיע הסוף שבוע [=

הסוף שבוע הגיע והפורום כבר 4 ימים שלמים נמצא ברשת, מגיע לנו מזל טוב לא?! מלבד זאת אתם מוזמנים לספר לנו מה התכנונים שלכם לסוף השבוע. ביום רביעי יצא העיתון האחרון של מעריב לנוער, ואם יצא לכם להציץ בטח גיליתם שאת מדור "בבלוגים" כותבת כתבת חדשה... אז זה הזמן לגלות לכם שיעל וויא הכתבת הקודמת התגייסה לצה"ל ובמקומה נכנסה לתפקיד יעל פלג... שיהיה לה בהצלחה וגם אתם מוזמנים לכתוב את ברכותיכם..
מי שלא שם לב, הרבה מכתבי הנוער של מעריב לנוער נמצאים בפורום הזה, כך שתרגישו נח לשאול, לדבר, להציק... שיהיה לכולכם סוף שבוע מצויין, תנסו לשרשר את הודעות הסוף שבוע להודעה הזאת [פשוט במקום ללחוץ על "הודעה חדשה", תלחצו על "הוספת תגובה" שנמצא בדיוק מתחת להודעה הזאת.]

mor000

New member
קודם כל אני בת...

ואם התכוונת ל-כתב, כלומר כתבת... אז כן, אני גם כתבת במעריב לנוער וכך גם המנהל השני של הפורום הזה [שהוא דווקא זכר מבוקש]- סער גיט.

mor000

New member
כתבות...

סער גיט, המנהל השני של הפורום כותב את מדור "ברשת"...

yaelhr

New member
חדשה :)

שלום שלום חברים. אני יעל, בת 16 מרעות. מנויה למעריב לנוער כבר די הרבה זמן
וקפצתי לביקור כדי לראות על מה מדובר. נעים להכיר

סער ג1

New member
אהלן

אהלן יעל, אני מקווה שאת מצליחה להתרשם ושתגלשי פה למשהו שהוא קצת יותר מביקור.

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifמזל טוב על הפורום../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

אני כבר הרבה זמן מנסה להתקבל להיות כתבת בעיתון,זאת אומרת שלחתי כבר פעמיים כמה כתבות, אבל אני לא בטוחה ששלחתי למייל נכון. הבנתי שיש כאן כתבים, אז אולי תוכלו לסייע לי לגביי התהליך שקשור בקבלה לעיתון. תודה מראש ובהצלחה עם הפורום

mor000

New member
תודה רבה לך...

האימל של המערכת הוא: [email protected] אם היית עוקבת היית רואה שמלפני מספר חודשים הייתה מודעה במעריב לנוער שביקשה מקוראים שרוצים להיות כתבים בעיתון לשלוח למייל הזה חומר. המיונים כבר נעשו ונוספו עוד הרבה כתבים חדשים למערכת... את בכל זאת מוזמנת לנסות... תהני בפורום!!! מור הבדלה.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifיאיי!

סוףסוף נפתח פורום לעיתון שאני הכי אוהבת בעולםD: חח סתם. אבל עדיין, אני מנויה מליון שנה ונהנת מכל רגע.. קיבלתי המון מתנות מכם, בניהם כרטיסים לסרטים אבק כוכבים ודיסטרביה ועוד שאני לא זוכרת^^, מקלדת [שנהרסה לי:(] ועוד דברים
אז תודה, תודה ושוב תודה. :) וכל הכבוד לתום, יותם, מיכל, נעמה[סלולרק] ויעל[הקודמת והחדשה
] ושתדעו שאני חולה על המדורים שלכם!!! זהו בעיקרון:) אוהבת המון, שיר.

mor000

New member
גם אנחנו אוהבים אותך ../images/Emo24.gif

מוזמנת להמשיך להיכנס לפורום ולכתוב...

סער ג1

New member
באמת מזל טוב לנו D:

כמו שכתבה כאן מור - שבת שלום לכולם. אכן את מדור הבלוגים המהמם שלנו כותבת יעל, רק עם שם משפחה שונה. [;

hadark2

New member
חדשה פה! ../images/Emo6.gif

פורום מעריב לנוער זה אחלה רעיון, כל הכבוד! מזל טוב על ה4 ימים, זהו פרק זמן מכובד וארוך, עד 120 [לא ימים, מליוני שנים!] אני רוצה לאחל המון הצלחנ ליעל פלג, קראתי את הפוסט שלך בעיתון ואני אוהבת מאוד את הכתיבה שלך! אמנם זה קצת באיחור, אבל... סופשבוע... ביום שישי נסעתי למשחק כדורעף בחיפה, מול מרכזי מצויינות [ז'-ט'] נווה שאנן ועמק הירדן.. ירד הרבה גשם, היה קר אבל בכל זאת דיי כיף..
היום [שבת] אני דיי מתפנקת בבית ומול המחשב... תהנו בשבוע שיהיה!

hadark2

New member
שכחתי להציג את עצמי XD

קוראים לי הדר כץ, ואני גרה בהר-חלוץ, שזה יישוב קטן [מאוד!] באזור כרמיאל.. אני מנוייה דיי חדשה במעריב לנוער, מספטמבר.

mor000

New member
שלום לך הדר כץ [=

ברוכה הבאה לפורום החדש של מעריב לנוער... אני מור הבדלה כתבת נוער במעריב לנוער ויחד איתי מנהל את הפורום סער גיט שגם הוא כתב נוער בעיתון. מקווים שתהני בפורום. את מוזמנת להצביע לסקר באתר, להיכנס למאמרים שם תוכלי למצוא תכנים מתוך העיתון [הטור של תום, המדור שיישאר בינינו ועוד הרבה הרבה הפתעות].... שיהיה שבוע מעולה.

למעלה