הגיע הנרתיק!

TheRealDeal

New member
הגיע הנרתיק!

נרתיק EXO2 בצבע כחול-קרח, מאוד יפה! :) רק הבעיה היא שהוא לא דומה לEXO בכלל כמו שהם טוענים ואין לו פתחי אוורור מאחורה, זה יכול להזיק לאיפוד בדרך כלשהי?

LinkTree

New member
מזל"ט

למה לא אותו דבר? (שלח תמונה) לא יודע אם זה כזה עניין (הפתחים) למרות שהוא מתחמם יותר בתוך החליפה הזו...

TheRealDeal

New member
אני אשלח תמונה ברגע שאני אשיג מצלמה

ביום הקרוב כנראה. הם רושמים שהתכונות של הסקין דומות לEXO, אבל זה ממש לא: א. אין קליפס, אין אפילו מקום לשים קליפס. ב. אין כיסוי לחיבור לדוק - גם אין בEXO אבל זה יכול להיות נחמד למנוע ממנו להפגע... ג. אין פתח להלבשה של האיפוד, צריך להכניס אותו דרך החור של הגלגלת מגע ד. אין כיסוי לגלגלת מגע (אם בכלל יש בEXO או שזה דגם שונה?) ה. זה ממש שטויות אבל גם השקית שהוא מגיע בה לא אותו דבר, הוא מגיע בשקית מהסוג שאוטמים למים ע"י הידוק החלק העליון ולא שקית נוחה עם ריץ' רץ' כמו שמראים באתר שיהיה בה נוח לשים חוטים וכאלה. הנרתיק ממש יפה, אין לי תלונות, גם הגיע מהר והכל.. רק חבל שלא רשמו על ההבדלים לפני למה הייתי מזמין נרתיק EVO2 שגם חשבתי עליו ב10$ יותר זול...

TheRealDeal

New member
ועוד משהו -

הזמנתי גם רצועה שמחברים ליד לריצה, טיפה גדול אבל אפשר "לרפד" קצת את התא של האיפוד

TheRealDeal

New member
תמונות

החלק הכחול כהה זוהר בחושך. מצטער על האיכות, צילמתי במצלמת הוידאו... ערכתי את התמונות קצת בפוטושופ להנאתכם. ^.^

LinkTree

New member
חביב !

אגב גם ה EVO2 של ISKIN לא נפתח מלמטה ומכניסים אותו דרך החלון ועבור ה 4G אין לו כיסוי לגלגל... אז ככה שחוץ מהקליפס והחורים מאחורה - לא הפסדת כלום...

למעלה