הגיע הזמן....

tomer0380

New member
הגיע הזמן....

שכבר תוציאו את הלשון הארוכה שלכם מתרבות המערב...

Muznach

New member
מנצל"ש... מיני סקר

"כמה זמן נואף יכול פשוט להתחזות..." בעד או נגד העניין?

"כמה זמן יכול נואף פשוט להתחזות..."

-אני חוזר לבלומה... השאלה היא, לא כמה זמן יכול נואף פשוט, להתחזות, הקביעה שלי היא- הבלומה של הנואף זהה לעצם הנאיפה, זאת אומרת, אם אין בלומה בתוך הענין לא תוכל לקרוא לזה נאיפה, לא מתקיימת נאיפה אם לא קיימת בלומה, וזאת אומרת- איפה שהבלומה נמצאת בכל הסיפור, שם נקבעת מידת הנאיפה שלך. ת'מבינ'תי? ממבלינ' ממבלינג... ידה ידה ידה... הייתי בלומה, הייתי גם נואפת. היה לי גם אנדראו אחד, היתה לי גם אנדראה אחת. אפילו שתיים.

Muznach

New member
אני לא חכם גדול בתורה

אפילו מודה כל יום לאלוהים שאני אטאיסט. לעומתי חלק גדול מחובשי הכיפות הם רשעים גמורים (מי לא מכיר את הרב המלטף מרפי גינת). אבל יש לי כלל מהתורה שאני מחזיק בחיים אחד לאחד :"לא תנאף". התקווה שלי לא צריכה לדאוג לרגע.

Muznach

New member
ד"א... בנושא

כמו שרובנו יודעים, מאיר שלנו בא מקיבוץ משמרות. אתם יודעים איך זה חתונה בקיבוץ מזמינים את כל החברים של הקיבוץ לדשא של הקיבוץ (...בד"כ כמו במחזמר יש תפאורה, שלולית בז', ירוק בוהק וכו'...). אבל במקום שהחתן יגיד לכלה: "הרי את מקודשת לי כדת מושון וישראל" הוא אומר: הרי את מקודשת לי למשק ולכל מי שיש חשק

רוחיק אהבה אותו אומרים שגם אביבה...

בתור קיבוצניקית, אה נו, נו יש בזה משהו... אלליי, אפילו העלת חיוך על שפתיי

מהי נאיפה?

למשולש יש שלושה קודקודים וקודקודות, עכשיו מאיזה זווית לאיזה קודקוד זה נחשב נאיפה?

Muznach

New member
תבקש מבני גורן החזר כספי...

בין שתי נקודות עובר רק קו אחד

tomer0380

New member
השאלה היא...

הוא רק פשוט צריך להתחזות? (ואז הוא לא סתם נואף פשוט...) או שהוא נואף פשוט ואז זאת בעיה להתחזות והשאלה הגדולה :כמה זמן?

מפני דבר כזה אי אפשר להתגונן-

להזכירכם חבר'עס, אנחנו, בני ובנות האדם, מבחינה פזיולוגית, איננו בנויים בצורה כזאת שמאפשרת לנו להסתפק בפרטנר מיני אחד לכל החיים תשכחו מזה היצר המיני שלנו יותר חזק מהיצר למזון אז על מי אנחנו עובדים? מונוגמיה לא במחוזות גופינו, אלא, במחוזות ליבנו. במחוזות לבי. מעבר לזה תעשו חיים...

high k

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo63.gif

נייס דואינג ביזנז וויז יו. אגתה שמחה, וגם אני.

../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif../images/Emo150.gif../images/Emo45.gif

נייס נייס וורי נייס. רק אישתי לא מבינה מה אני מוצא בספר הזה. לך תבין בנות....

למעלה