הגיע הזמן

search2

New member
הגיע הזמן

שלום לכם יאללה גיל 27 הגיע הזמן לצאת מהבית...... האמת שאין לי מושג מהיכן להתחיל, לא יודע על מה לחשוב קודם שותפים כן או לא איך אני אעמוד בתקציב איפה אני רוצה מה שאני יודע שאני רוצה לעשות זה לעזוב אז מאיפה מתחילים

מתחילים מההתחלה... ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
גיל 27 זה אכן גיל בוגר מספיק בשביל לעשות צעד החוצה מהבית של אבאמא. רק לפני שמתחילים עם כל המה כמה למה, צריך לעצור ולחשוב - מה אתה רוצה. מקום מגורים, למשל. היכן אתה מתגורר כעת? האם זה המקום בו אתה רוצה להמשיך לגור, או שאתה מעוניין לעבור למקום אחר, ואם כך, אז באיזה כיוון? עוד דבר שחשוב זה עבודה. איך שלא מסובבים את זה, לגור מחוץ לבית ההורים עולה כסף. האם כרגע יש לך עבודה או שאתה מחפש? אם כבר יש עבודה, אז מצד אחד זה מאפשר תכנון כלכלי כבר לזמן הקרוב, אבל מצד שני כן תוחם את איזור המגורים. גם להיפך נכון: אם אין עבודה אז אולי אי אפשר לקפוץ ישר למים, אבל זה מאפשר גמישות מבחינת מיקום. בקיצור, אתה מוזמן להרחיב על הדברים האלו, כדי שנוכל לכוון אותך יותר, וגם באופן כללי לספר עוד על עצמך

search2

New member
אז ככה

קודם כל תודה על קבלת הפנים ועכשיו לעסקים עבודה מסודרת יש לי...זאת הסיבה שלו יצאתי מהבית עד היום, כי העבודה כללה הרבה עבודה בחול ועכשיו המימון ירד. אני מעוניין במרכז...לא בתל אביב, אבל באזור המרכז יש לי רכב חברה אז המרחק מהעבודה לא מהווה בעיה, משכורת היא בסביבות 4500 נטו..מה עוד צריך לדעת ההחלטה הכי קשה זה האם לחפש עם שותפים או בלי....יש כל כך הרבה טעונים בעד ונגד ואני ממש לא יודע לאיזה כיוון ללכת. אני הולך עוד להתיעץ אתכם הרבה אז תהיו קצת סובלניים תודה

אני הייתי מציעה...

שותפים... למרות שאפשר ליפול חזק בזה.. אבל עדין לא כייף להגיע לבית ריק... אני הייתי מעדיפה להיות עם עוד אנשים... במיוחד שהיית רגיל להיות עם ההורים שתמיד יש מישהו בבית...

search2

New member
גם אני נוטה לשותפים אבל...

זאת הבעיה...אני כל כך רגיל ללבד, כי הייתי בחול לבד...אני מסוגל לשעשע את עצמי במשך שבוע בלי להשתעם וזה כבר מפחיד אותי...בגלל זה אני נוטה יותר לשותפים אבל הבעיה היא איזה שותפים, אני טיפוס די שקט, לא נוהג להתלונן הרבה ואני מחפש שותפה דומה ...כן שותפה, אני תמיד חושב שבית צריך נגיעה של אשה..וכלים אני עושה, אז הכוונה לא לבחורה שתעשה כלים אבל איך מוצאים את השותפה הזאת???

מתחילים להתקשר...

לברר לדבר לראות מה אתה רוצה בדירה... פשוט להתחיל לחפש... שמתי לך קישור להומלס יש שם הרבה דירות...

באופן מוגבל בלבד

הפורום הוא במה לדיונים. דיונים על מה שבא לאנשים לדבר עליו, אבל דיונים. עצות, התלבטויות, שאלות, הבעות דיעה - בכיף. בשביל פרסום מודעות וחיפוש כולל טלפונים ורשימת דרישות - בשביל זה יש את לוחות הפורום ושלל רב של לוחות אינטרנטיים בקישורי הפורום. בנוסף להומלס המצויין יש גם את אתר המד"ס, גם הוא לא רע.

אני דווקא לא מציעה שותפים

עם משכורת כזאת אתה יכול לחיות יופי לבד, ואם אתה כבר רגיל לזה, אז מצויין. אנשים עם משכורות יותר נמוכות משלך כבר הצליחו לממן לעצמם דירה שווה+אינטרנט+נסיעות (שלא רלוונטיות במקרה שלך, אבל זה טיעון מחזק). אתה תוכל לחיות טוב. נראה לי שבגילך ובהתחשב באורח החיים שלך כרגע, אין לך מה לעשות עם שותפים.

omri120

New member
מסכים מאוד

חבל לך על הזמן. עזוב שותפים. סתם כאב ראש. תאמין לי. בתור אחד שגם עזב את הבית בגיל 26 (שנה מתחתיך),וגם התחבט בשאלה ובסוף גר עם שותפה במשך שנה אחת...אני יכול לאמר לך שהספיק לי. לא שהיא היתה מבולגנת,מגעילה או מעצבנת. אבל, אין..אין..אין כמו הפרטיות שלך. נקודה. בהצלחה

למעלה