הגיע הזמן!!!!

*אלה*

New member
הגיע הזמן!!!!

באמת טוב שהתעוררתן לחיים! לא הבנתי מה קרה פה אתמול... בוקר טוב לכל הבנות (ואני לא מפרטת) בתקווה שיהיה יום שקט וקל לכולנו! לירון - כשהשארת לי את ההודעה אתמול, כבר הייתי בחלום השביעי...
נ.ב - אני נוסעת להופעה של דפש - מוד!!!!
*אלה*

קרן^

New member
איזו טלפאתיה!!! אלההה ../images/Emo24.gif

בדיוק באתי לשאול מה קורה איתך... איפה את... וכל אלה.. מה נשמע מתוקה? איזה יופי לך!!!!!!! ולדפש מוד!!!!!!! אני שמחה לשמוע
ספרי מה קורה איתך..... התגעגעתי קרן

*אלה*

New member
איפה אני כבר יכולה להיות???

אני כרגיל, פה, בעבודה, מעבירה את הימים... מה קורה איתך? ככה מבריזה מהעבודה? את לא תאמיני איזה דיל מדהים יש לי להופעה: נוסעים המון ישראלים ביחד, ישנים כל אחד לבד בחדר זוגי במלון 4
יש מסיבה לפני ההופעה, ומסיבה אחרי ההופעה, ואולי מפגש עם הלהקה ומתנה מיוחדת לישראלים (כנראה חולצה) ועוד כמה דברים קטנים וכמובן ההופעה, במקומות הטובים ביותר שיש...! אני כבר לא יכולה לחכות (אגב, כל זה יוצא קצת יותר מ-400$)! אולי תבואו גם?

plus

New member
איזה ענק שאת נוסעת אחותי!!! ../images/Emo45.gif

וואו! מתי????? אנחנו כבר הזמנו כרטיסי טיסה לאמסטרדם וזה מתקרב... מה שאומר שגם החופש שלי קרב ובא! ה-30/8 יום אחרון בעבודה! (והלאה אבטלה..) מה קורה חוץ *אלה* יקירתי?? הכל חיובי?
לירון

*אלה*

New member
רגע, רגע...

מי זה "אנחנו"? אני נוסעת רק ב-30.10 (כן, אחרי תחילת הלימודים...), יש לי הרבה לחכות. חוץ מזה, הכל טרנקילו, עבודה והביתה. מה נסגר עם המסיבה ביום שישי?

plus

New member
איזה זול !!! אבל לא נראה לי...

במיוחד התאריך.. "אנחנו" זה אני ועוד 2 חברות וחבר. יהיה ענק!! אח, ההתרגשות! טרנקילו אה??? חחחחחחח... שישי נראה לי יהיה אחל´ה, צריך לקבוע בובה... מלא מגיעות!

*אלה*

New member
סבבה, נקבע, אבל

מה בכלל קורה שם? יש פרטים? מתי מתחילה? כמה עולה? רק בנות או גייז בכלל? (ואז אולי אני אביא ידיד) מי? מה ? מו?

plus

New member
מה שידוע לי בקשר לשישי...

זה שזה רק נשים, קודם כל. וזה לא משנה מתי זה יתחיל, אנחנו כבר יודעות להגיע שעתיים אחרי.. עולה בטח 70 ש"חחחחח, ושתייה חופשית שזה הכי שווה בכל הסיפור. זה והבנות אני מקווה.
ואם מישהי יודעת משהו נוסף FEEL FREE לעדכן!

*אלה*

New member
טוף

נדבר כבר עד אז, ונראה. מה שבטוח, לי אסור לשתות כלום!!!! תשמרו עלי?

למעלה