הגיע הזמן ....

superskater

New member
הגיע הזמן ....

אולי אם היוזמה המבורכת הזו היתה מתממשת הרבה הרבה לפני, היו חיי נראים אחרת. פשוט ,אני בדיוק היתום שקופח מכל הכיוונים והאפשרויות! את כל מה שהייתי עשוי לקבל, קיבלו אחרים .... היום בגילי המתקדם, 52 ,נראה לי ..שבמקרה הפרטי שלי זה אבוד . לפחות אני מקווה שאפשר יהיה להייטיב עם יתומים אחרים בתנך מצוין עשרות פעמים: "ולא תעשוק יתום ואלמנה " שימו לב- יתום ראשון אלמנה במקום שני.... המשך יבוא ...

talula1

New member
מספיק לבכות

מה זאת אומרת קופחת? מכל הכיוונים? אין לך שמץ של כבוד עצמי? והאם כל השנים לא קיבלת אימך תגמולים גם בשבילך? ומה אבוד כל כך... האם אי אפשר לחיות בארץ בלי עזרה? האם תמיד צריך לסמוך על המדינה שתתן ותתן ותתן? אני מעריכה יותר את אלה שלא היה להם אבל בכוחות עצמם טיפסו והגיעו למה שהגיעו - ותאמינו לי לאחת שמכירה מקרוב - יש הרבה כאלו..ולכן הם גם לא בוכים בפורום הזה...

No name for now

New member
חבל שאת רק תוקפת ותוקפת

מצד שני כשעניתי לך תשובה עניינית לא התייחסת. דרך אגב תפקידה של המדינה לדאוג לאזרחיה, המדינה מתקיימת מהמסים שאני ואת משלמות, בין אם זה הולך לאבטחת התנחלויות, פינוי אשפה מהרחובות או מימון לימודים אקדמיים ליתומי צה"ל. אף אחד פה לא סומך על המדינה שתדאג לו כי המדינה לא דואגת לו, המדינה שלחה את אבא שלי לחאן יונס, התעלמה ממנו אחרי הפציעה (חשבו שהוא מתחלה), כשהוא נפטר 6 שבועות אחרי הפציעה טענו שבכלל היו לו בעיות לב ונלחמו בנו במשך יותר משנה כשדרשנו שיכירו בו כחלל צה"ל. אני צריכה לחזר על הפתחים כדי לקבל סיוע במימון לימודי תואר שני? את יודעת כמה סיפורים כאלה יש עוד? אלה בעמותה שתורמים ונלחמים הם לא אלה שלא יכולים לדאוג לעצמם, הם אלה שנלחמים בשביל אלה שלא מצליחים לעמוד על הרגליים אחרי "שיקום מוצלח" של אגף השיקום (אנחנו זכאים לשיקום לידיעתך).

למעלה