הגיע הזמן

poseidon111

Active member
לא, אזובי הקיר הם אנשים קטנים שאפילו לקרוא מאמר לא יודעים

ובמקום זאת מצטטים ברושורים של מרכז הליכוד במקרה הטוב או בנט במקרה הרע.
קח ותשכיל:
https://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-MAGAZINE-1.2977308
https://aaconspiracies.wordpress.com/2013/10/19/רבין-והאלטלנה-שקרים-ועלילת-הדם/
"באחת ממלחמות ישראל" הוא ההמשך הישיר לחוסר ידע. חוסר ידע הוא תמיד כר פורה לעלילות. אז מדובר במלחמת ששת הימים (אולי היית בספרד ובגלל זה אתה לא יודע...)
אז לגבי התקופה שקדמה למלחמה רבין אכן סבל מהתמוטטות עצבים שנמשכה 36 שעות בדיוק. לאחר מכן לקח את הפיקוד על צ.ה.ל בחזרה מוויצמן שהחליף אותו ליום וחצי. זה היה שבועיים לפני המלחמה.
את המלחמה הוא הוביל והביא את צ.ה.ל להישג הצבאי הגדול בתולדותיו.
לגבי הנשק שחולק, אתה צריך להגיד תודה כי בזכות הנשק הזה כוחות הרשות מסכלים פעולות טרור נגדנו על בסיס יומי במשך שנים.
ללא הנשק חמאס היה שולט גם בשטחים הללו. לא נורא לא לדעת, נורא להאשים
מישהו שגם בעוד 70 תקופות חיים לא תגיע לקרסולי עשייתו למען המדינה.

או שאולי מה שמדליק אותך ושכמותך הוא אמירתו בדבר "נפולת של נמושות"?
את זה דווקא אני יכול להבין.

אבי בן 1231

Well-known member
אהה הבנתי, אז אתה מגדיר את עצמך בין, אנשים קטנים.

התפלאתי שעדיין לא עברת לדיון לעניין הגוף, אז אתה רוצה לדון על כשוריך ה"מופלאים", איש קטן ועלוב

ולפעמים אני עומדת נפעמת נוכח הסבלנות ההירואית שלך
להסביר לכל בר בי רב שוב ושוב ושוב את ההיסטוריה ואת חשיבותם של אנשים ומנהיגים בהיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל כי גדל כאן דור שלא ידע את יוסף
וסוגד לפרעה ולסיר הבשר.
אני מודה שאני כבר מזמן הרמתי ידיים
ולא נותר לי אלא להתפלל בדרכי שלי
שאני אשאיר אחריי לנכדיי מדינה טובה ושפויה.
שיהיו לנו מועדים לשמחה
ולששון גם.
אמן.
כן יהי רצון.

אספרסו2

New member
הוא מתכוון לעבריין שהחזיק חשבון דולרים באמריקה בניגוד לחוק

והתפטר בעקבות כך.

אספרסו2

New member
בגלל שרבין נרצח הוא קדוש מעונה?

בהחלט לא.
ואפשר לחילופין לקרוא על שמו איזו סמטה צדדית עמוסת חנויות שמוכרות אלכוהול למרחפים למינייהם.

dory141

New member
אמרתי קדוש מעונה?

והתוכן שלך כל כך מבזה, בלי קשר לכך שאתה מתנגד לדרכו הפוליטית. אפשר גם לכתוב את אותם הדברים על משה קצב ואני מעדיף לא להגיד מה הייתי קורא על שמו.

אספרסו2

New member
חיבתו לטיפה המרה היתה ידועה

כמו חיבתו של מושיק דיין לעתיקות שאינן שלו.
מה מבזה בזה?

dory141

New member
חבל שלא קראת מה שאתה עצמך כתבת

אתה באמת מאמין, שכדאי לקרוא חנות משקאות או פאב על שם רבין? נכון, רבין היה רחוק מלהיות מושלם. כמו כולנו, הוא היה בן-אדם. הדבר שאני הכי מאשים אותו זה שהוא נתן לפרס, שייצג את הזרם הדיפלומטי בעבודה, להוביל בלי רסן. רבין ייצג את השמאל הבטחוני, שהיה יותר מעשי מהימנים של היום בממשלה ולא הסתפק בדיבורים. לזרם השתייכו, בן היתר, פואד, ברק (למרות שאני חושב שהוא גם השתייך לזרם האופורטונינסטי, אבל זה לדיון אחר), דיין שהוזכר וכיום יש שם את עומר בר-לב. בימין של היום אין מישהו מקביל, כולם שם צעקנים משוגעים. היחידים שדיברו בהגיון סולקו או עזבו, מופז לפני יותר מעשור ובוגי בעקבות תקרית אזריה. איש מהם לא חיפש גריפת לייקים, פופולריות בקרב בוחרי המרכז וכל מיני שטויות. הם רצו לשמור על ביטחון ישראל.

אספרסו2

New member
נראה שאתה לוקה בהבנת הנקרא

ואפשר לחילופין לקרוא על שמו איזו סמטה צדדית
&nbsp
זה מה שכתבתי.

מעניין איזה בית כלא גדול אפשר יהיה לקרוא

על שמו של נתניהו כשיילך לעולמו בשיבה טובה... רבין אהב לשים את עינו בכוס כטוב עליו ליבו, ונתניהו אוהב לשים את עינו בכיסם של אחרים גם אם זה לא ממש נאה בעינו של החוק או בעינם של האזרחים.

אספרסו2

New member
טוב עליו ליבו?

מי שמוסמך לקבל החלטות ולשנות גורל מדינה ולגזור גזר דין מוות על אזרחיה בפיגועי טרור אמור להיות כשיר לקבלת ההחלטות ללא שימוש בכימיקלים.

Ron W

New member
חוסר החלטה גרוע משתיה ממריצה או כימיקלים

אלא אם אתה מצדד באיסלם שאוסר לשתות
אין שום הגיון במתקפה על רבין - איש ישר חיובי וטוב
נתניהו לא עשה כלום מעבר להתמודד עם חקירות..
המצב הכלכלי הטוב לכאורה צריך לזקוף ליוזמה הפרטית, למרות ההכבדה שלו.
המצב המורלי במדינה היום גרוע בלי שום השוואה לרוח הטובה מימי רבין
שכחת את האופוריה אחרי 67 והפריחה הכלכלית - תור הזהב של המדינה.
היום עולים ויורדים חוזרים, היום בעיקר יורדים.
הטרור שהגיע אחרי אוסלו רובו נבע מהרצועה מהשערים הפתוחים.
גם היום הטרור מיוש מגיע מהתנגדות המתנחבלים לגדר הפרדה.

אספרסו2

New member
אז הסכמנו

כיכר לחם על שמו?בטעם וויסקי,עטוף בנייר עטיפה בצורת דולר ויימכר בכיכר המדינה למי שהאמין בחזון שלו.נראה הוגן לחלוטין.
למה לקחת את הכבוד ממלכי ישראל?

dory141

New member
לנתניהו יש קו מנחה- החלטה ע"ס פופולריות, דוגמת לייקים או סקר

כל מה שמשאיר אותו בשלטון, בסדר. חוק הלאום, חוק הנכבה, חוק ההמלצות. דמוקטטור בזוי, במלוא מובן המילה. כפי שאמרתי בעבר, בושה לציונות ולעם היהודי שהוא ראש ממשלה.

אספרסו2

New member
הכל זניח

העיקר שאתה יכול לחיות בביטחון ,בשכונת המזרח התיכון שבה כולם רוצים להרוג אותך זה לא מובן מאליו.

אתה אולי חי בביטחון. אני לא.

בעוד כמה שנים הנכדים שלי יילכו לצבא ואיזה בטחון יש להם?
איזה בטחון יש לי במדינה שאין בה שלום עם שכנותיה מלבד מצרים וירדן וגם זאת בזכות אותו אחד שאתם דשים בבשרו יום ולילה?
איזה ביטחון יש לי במדינה שיש בה מבצע קרבי כלשהו אחת לכמה שנים? פעם זה עמוד ענן ופעם זה צוק איתן, ופעם זה בטון יצוק ופעם זה ארון הברית... זה ביטחון זה?
לך יש בטחון. לי אין בטחון.
ולא, שום דבר אינו זניח. המנהיג שלי לא אמור להיות מושחת. המנהיג שלי אמור לשמש דוגמא ליושר ואמת וניקיון כפיים. אין לו כלום לא מזה ולא מזה. ביטחון עלק.
אפרופו ביטחון,
ספר את זה למשפחות של מעל שבעים החללים שנפלו בצוק איתן. תגיד להם שלך יש אחלה בטחון ואתה ממש ממש בטוח שגם להם יש בטחון במקום הכי נפיץ במזרח התיכון.

למעלה