הגיע הזמן.

הגיע הזמן.

תסתכלי למעלה, את מזהה? השמיים השתנו ואם הם יכולים את בהחלט יכולה. מכחול הם הפכו לשחור אז מה זה בשבילך לחייך? תסתכלי למעלה, תפסיקי לפחד. תראי את כל העולם מעלייך זה רק לטובתך. את לא תפגעי,את כבר מכירה את עצמך. אז תסתכלי כבר למעלה ותהפכי את הדף, הגיע הזמן. בלי להסס. בלי מחשבה מיותרת. תסתכלי למטה, את כבר התחלת דרך חדשה. ועכשיו את כבר יכולה להרשות לעצמך מה שמנעת ממך. תסתכלי עליי ותהיי עצמך.

כלכך מקסים,כתבת את השיר עליי? כי כך אני

מרגישה,פשוט מקסים. תודה לך,החכמתי מהשיר המון.

princhipeta

New member
אהבתי במיוחד!

אני רואה שזה הולך ומשתפר! כתיבה יפה, שונה. שמחה שכבר התחלת דרך חדשה, וכמו תמיד, קצת מפחידה, קצת מרגשת, אבל אני מאמינה שכל עוד תהיי נאמנה לעצמך ולליבך, לא תטעי בה.

יש לך קסם בכתיבה,

מכשפת אותי בכל פעם מחדש עם כישרון המילים שלך, חיוך. אני רק חושבת שמבחינת טכניקה צריך עוד לעבוד על הבית האחרון, הוא מרגיש קצת מבולבל ומבלבל.

זה יפה ../images/Emo13.gif

בכל זאת, יש לי כמה הערות/שאלות, ברשותך. מכחול הם הפכו לשחור אז מה זה בשבילך לחייך? - ההקשר הזה מוזר לי, כי בדרך כלל כשמשהו משתנה לשחור, זה נתפס כשלילי. אולי כדאי שהם יהפכו משחורים לכחולים? למה פתאום להסתכל למטה בבית השלישי? אני חושבת שפספסתי משהו... בכל אופן, כמו שאמרו, באמת יש קסם בכתיבה שלך.

תודה רבה לכולם על התגובות!

ותה צמחים.. תשובות לשאלותייך: מכחול הם הפכו לשחור אז מה זה בשבילך לחייך? הפכו לשחור כי זה התהליך של השינוי הגדול שהשמיים עוברים, ובשבילי שחור לא מחייב לסמל משהו שלילי..אלא משהו חזק יותר. ובבית השלישי היא הסתכלה למטה כי היא כבר נמצאת למעלה. בדרך החדשה שלה ומכאן נותר לה רק להסתכל למטה ולראות את כל הדרך שהיא עברה.. תודה על התגובה :)

מ-ה-מ-ם

נגעת כאן באחד מהנקודות הכי אדירות בחיים, היכולת להסתכל למעלה ולצחוק מהקטנות שבחיים

למעלה