הגיע הזמן... P:

• פותח הנושא alkai
  • פורסם בתאריך

alkai

New member
הגיע הזמן... P:

אני לא כותב יומן חלומות, אבל אני עושה לפעמים בדיקות מציאות. ממש לפעמים. ומה קורה פתאום? אני משוטט לי באיזה מגרש במקום לא ידוע, מרים סכין ענקית מהרצפה ואז מחליט להסתכל על השעון. רואה את השעה, מוריד את היד ושוב מרים לבדוק מה השעה. פתאום השעה אחרת! אני נכנס לסרטים, מרים שוב את השעון ואז פתאום מופיעים מספרים ואותיות לא קשורים.(ושתדעו לכם, לפני שהסתכלתי על השעון, הכל היה מציאותי והגיוני. אל תזלזלו בבדיקת מציאות) כולי מתלהב ורץ עם הסכין, זה היה הזוי. ואז פתאום אני מרגיש שאני על מיטה ואני קולט שאני עומד להתעורר. אז התאמצתי להשאר בחלום. בלי שיטה מיוחדת, סתם ניסיתי להתרכז. הצלחתי שוב לשלוט בחלום לגמרי והכל היה כל כך אמיתי, הפעם הייתי בבית שלי, היו שם אנשים לא ממש קשורים שאני לא חושב שאני מכיר. הקטע המבאס, שלמרות שהכל נראה ממש אמיתי, כל רגע הרגשתי שאני עומד להתעורר והייתי צריך להתאמץ כדי להשאר בחלום, אז לא הספקתי לנסות שוב דבר מעניין כמו לעוף נגיד. אבל בהחלט אני זוכר שניסיתי להרביץ למישהו והוא לא הגיב. והכי הזוי, אחרי שנכנעתי ומצאתי את עצמי במיטה, לא באמת התעוררתי ואחרי זה חלמתי עוד כל מיני שטויות בלי מודעות. זהו. נקווה שפעם הבאה יהיה יותר מוצלח.

silverhawk

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

רק המלצה קטנה, להבא נסה לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. לא תתחרט.

למעלה